Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ay çok sevindim bende iyiyim çok şükür zemuszemus
bir temizlikl bir temizlik canım çıktı bugün misafirde almadım temizlik yaptım zemuszemus

ilk defada bu ay test yapmadım
yapsaydım zaten adet olurdum para veriyorum ya
helede kan testi yaptırmaya gidiyorum kanı veriyorum sonucu almadan şıp adet oluyorum kaydirigubbakcemile3
tamamen pskolojik bedenim umudunu kaybetmek istemediği için adet olmuyorum umut işte bende hep böyleyim değişemiyorum

bende gecen sene o kadar para verdim ki su testlere şimdi gülüyorum o günde almazdım ya belirtiler vardı yada bana öyle geldi yoksa uzun zamandır almıyordum test

artık gidecek eczanede kalmadı hepsi tanıyor beni artık son gittiğim eczanedeki kız ben kime test verdiysem hep hamile çıktılar dedi eczacılar beni hep tanıyorkaydirigubbakcemile3 artık test almaya gönderecek komşuda kalmadı kaydirigubbakcemile3

dogrudur bu yolda harcanan paralar benim komsum evini sattı mecburen kredi cektiler ödeyemediler maddi manevi yıpranıyoruz ,saglıgımızıda kaybediyoruz yanı sıra

kız gidecek hastanede kalmadı bizde kaydirigubbakcemile3
eşimle gidelim tekrar başlayalım diyoruz kaydirigubbakcemile3
yok ona gittik o şöyle bu böyle derken bakıyoruz gidecek deneyecek hastane kalmamış kaydirigubbakcemile3
ayy gülüyorum ağlanacak halime:gitme:

bu avatarımdaki bebekde benim bebeklik halime benziyor aynı böylede bri pozum var
benim ablamda kk da üye oda avatarımı görmüş diyorki kız aynı senin bebekliğin kaydirigubbakcemile3

sanırım istanbuldasın benim bir arkadasımda istanbuldaydı ankarada bir doktora gittiler ve basarılı oldu tedavisi hiç o sekilde arastırmalarınız oldu mu? baska bir sehirdeki hastaneler yada doktor falan

kıs kandır adamı illaki bir zayıf noktası vardır denemek lazım orda olmadı diye baska yerdede olmayacak diye bir kaidemi var

kızlar bende bundan 5 ay önce kendimi eczanelere ve doktorlara attım
şuanda ise evden çıkmıyorum:))
yani kafaya takmıyorum ama dua ediyorum tabiiiki...
buarada bizim burada bir eczane vardı ben gidip oradan alıyordum testleri
adam benim yerime utanıyordu zavalıı
heralde içinden "bu kadın manyak mı yiyiyor mu bu testleri demiştir......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…