Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayyyyy bende diyordumki benim için paranoyokmı diye düşünüyorlarmı diye laelaelaelaelae
valla çok doğru demişsin:roflol::roflol:

yok yok demezler
ama yasamayan bilemiyor ki bana neden üzülüyorsun falan derlerdi ya da olur olur seninde olur en kızdıgım cümleydi

delikafadulden şimdide bu dert değil mi nasıl dogursam ayyyy ben normal doguramam zaten hiç düşünmeye gerek yok benim arkadasım doktorum zaten o dogurtur bana gülmekten yemek yiyememiş inanamadım bir türlü hamile olduguma sen tekrar bak deyip durdum sonradanda dedi bu kadar mı ümitsizdin

serinim kız edirne istanbula çok yakın bak gelirsen istanbula tanışalım bende pendikteyim
seninle böyle halka çeviririz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bu halkanın adı neydi kız:roflol::roflol:
ben küçükken çok çevirirdim

oturdum kendime agladım bugün dedim hayalinide mi kurmazdın be kadın o kadar ümidimi kaybetmişim demek eşim şokta hala biz karı koca aglayacagız galiba dogana kadar

ayy inşallah bri nefeste doğurursun -tatlicadiarzu-
bende normal doğuramam direk sezaryan onuda bulabilirsem:roflol::roflol:

helohop değil miydi ?
yok kız ben o zamanda ceviremezdim ondan belim kütük gibi hiç oyuntumda yok bak cocukken 2 cevirseymişim manken gibi kadın olacaktım

annem herseyini kendisine benzetir durur durur der ki bu kızın beli babasına benziyor -tatlicadiarzu-
arkasıdan da patlatır ayaklarıda aynı babası ayak numaram 42 eee haliyle kaba oluyor onlarda babama benzermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…