Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım kist varsa olabilir o ağrılar bi zamanlar bende de çok oluyodu dolgunluk hissi verir kasıklara dokununca ağrır sık tuvalete çıkarır tuvalette bile ağrı yapar ayy Allahım ne kötü vçok şükür bayadır yok bende
dr a git kist varsa regl de gecikebilir baktır bi

ya bu benim ağzımda ki tat geçmiyo ya çok afadersiniz oruç değilimya bugün az önce bişeyler atıştırdım yinede gitmedi ne bu yaaa

canım bana düşmez ama bebeğine yazık oruç tutmakaydirigubbakcemileklava:

canım bebişe bişey olmuyor çok şükür öyle olsa tutamam zaten
bebek 4.ayda annenin yediklerinden beslenmeye başlıyor şu an hep kandan besleniyor
inan ki ben ramazandan önce her yediğimi çıkarıyordum şimdi en azından bazen kusuyorum...

çok büyük rahatsızlık vermiyorsa sakınca görmüyor drlar bildiğim kadarıyla Allah kolaylık versin canım akşamları bol bol suı iç vücudun susuz kalmasın

bende yoktu canımya
kürtajdan sonra 2 ay adet göremedim o zaman oluşmuş
2 ayda attım çok şükür
en son gittiğimde yok denecek kadar küçülmüş demişti.
ama sonra akıbeti ne oldu bilmem
adetim düzene girdi ama bilmiyorum ki ne

teşekkür ederim uklacım
bebeğe zarar veridiği söylense tutamam zaten hakikaten bolca su içiyorum... sıvı şeyler yemeye çalışıyorum seninde söyledğin gibi :)

aaaaaaaa şükür bitti geçmişi okuyayım dedim şimdi bitti anam cuma akşamından sonra ne kadar kaynatmışsınız selam canlarım hepinizee hayat ukla nur1111 bumuyani selektcimm hoş geldinnn eksikliğini hissettik valla nasılsınız kızlar

merhaba kızlar kaç gündür giremiyodum geçmişe bakayım dedim amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi ben bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…