- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.701
archimim, butterfly123, crocusu, derinlerdesin, ninova_ninova, veda_84+, zazez
yya niye muhabbet etmiyorsunuz kızlarrr
aaaaaaaa şükür bitti geçmişi okuyayım dedim şimdi bitti anam cuma akşamından sonra ne kadar kaynatmışsınız selam canlarım hepinizee hayat ukla nur1111 bumuyani selektcimm hoş geldinnn eksikliğini hissettik valla nasılsınız kızlar
aaaaaaaa şükür bitti geçmişi okuyayım dedim şimdi bitti anam cuma akşamından sonra ne kadar kaynatmışsınız selam canlarım hepinizee hayat ukla nur1111 bumuyani selektcimm hoş geldinnn eksikliğini hissettik valla nasılsınız kızlar
benii ne gören var nede hoşgeldin diyen aşkolsun kızlar
çok şükür ya nerdesinizmerhaba kızlar kaç gündür giremiyodum geçmişe bakayım dedim amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi ben bittim
iyi canımcım ya senden naber
son listeyi göremedim kzılar yeni hamiş var mı aramızda
canımm geçmişi okuyup geliyim dedim sabahtan bu saat oldu sizleri yeni gördümm nasılsın sendede şüpjeli durumlar var galiba hayırlısı olsun inşallahh
kzılar ben burda gozkuyordum ama yerımde degıldımm am dondummm naptınız bakalımm bensizzz
kızlarrrr yaaa benım canım sıkılıyorr cokk
merhaba kızlar ben en son dün açmıştım dünden bügüne ne yazmışsınız onu akuyordum sizi sürekli takip ediyorum dua ediyorum namazlarımda bile
niye kısss ne oldu :1hug:kızlarrrr yaaa benım canım sıkılıyorr cokk
ya bilmiyorum şüphelimi değilmi anlamadım midem çok fena birde göğüslerde erkenden ağrı başladı 3 hafta öncesinden bugün oruç tutamadım şimdide yanıyor
buda hamilelik belirtisi olabilirmi acaba pek de umutlanmak istemiyorum üzülmüyüm diye canım:sinifsinif:
ayy valla ağzından bal damlıyor valla inşallahhhhhhhhhh canım yaaa.s.ukal bana hamileymişin gibi heliyo inş hamilesindir çünkü enin belirtiler bendede vardı serin 79 geçen yazılarını okuyordum bu kız kesin hamiledir dedim elhamdulillah hamile inş sende bu ay hamiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?