Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ukla: oo olmazmı bu ay şimdilik 7 Hamileimiz var sabah 2 güzel haber vardı
ya bilmiyorum şüphelimi değilmi anlamadım midem çok fena birde göğüslerde erkenden ağrı başladı 3 hafta öncesinden bugün oruç tutamadım şimdide yanıyor
buda hamilelik belirtisi olabilirmi acaba pek de umutlanmak istemiyorum üzülmüyüm diye canım
uklacım hadi inşallah 8. hamilemiz sen olursun rabbim nasip etsin inşallah yerimseniben :içelim:

ayy bu lafı benin canım annecime söylesen hemen ya kalk o zaman temizlik yapalım yada sıkı can iyidir çabuk çıkmaz derdi halada derrr özellikle temizliğiopuyorumnanaktan
hehehe benimkide bekarken canı sıkılanın canı koca ister derdikaydirigubbakcemile3
istiyomuş galiba gercektendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

annelerimize allah ömür versin benimki de çok espriliydi en yakın arkadşım annemi sırf arayıp geyik yapar
benimki de sırasıyla bütün dedikleriniz tekrarlardı herhalde kulakları çınlasın

hehehe benimkide bekarken canı sıkılanın canı koca ister derdikaydirigubbakcemile3
istiyomuş galiba gercektendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Allah anneciklerimize sağlıklı uzun ömür versin inşallahhh benim ki biraz rahatsız kızlar aklınıza gelirse dua edin olurmu Rabbim şifa versinn

SENDE
BENİMLE GURUR DUYMALISIN AŞKIM
BAK KAÇ İŞİ BİR ARADA YÜRÜTEBİLEN Bİ KARIN VAR DESEYDİN delikafadulden

hay ağzın bal yesin nur sende çok hazırcevapsın....allahım kocişlerimize de uzun ömürler versin...benimki de strese sokuyorum deyip çocuk muhabbetini açtırmıyor...ramazndan sonra doktora gideceğiz o zmana kdar konu kapatılmıştır bende onunla konuşmuyorum size de karışamaz ya

Allah anneciklerimize sağlıklı uzun ömür versin inşallahhh benim ki biraz rahatsız kızlar aklınıza gelirse dua edin olurmu Rabbim şifa versinn

AMİN AMİN
NOLDU KIS KOCİŞİNE
KOCALARINIZA İYİ BAKIN HANIMLAR delikafadulden
BAKIN BENİM KOCİŞ TURP GİBİ naniknanik
DERMİŞİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM

bakmazmıyım benim kociş nişanlıyken kemik torbasıydı şimdi hiç bir kıyafeti olmuyo nur topu gibi oldu adam.... zayıflayacakmış o biraz zor işte benim yemeklerimi yediği müddetçe o imkansız işte 1.90 lık minik kuşum şimdi oldu tombul kuş

AMİN YA KOCİŞLER OLMASA NAPARDIK opuyorumnanaktan
BENİMKİNE BEN ÇOCUK VEREMEDİM
EVLİLİK YILDÖNÜMÜMDE KEDİ ALCAM NAPALIM
ÇOCUK OLANA KADAR KEDİ SEVSİN delikafadulden

delikafadulden delikafadulden
AYNEN BENİMDE ÖLE OLDU KIS VALLA
70 KİLOYDU HERİF EVLENDİĞİMİZDE
ŞİMDİ 110 A DAYANDI KİLO
4 YILDA 40 KİLO
HEP SENİN YÜZÜNDEN DEYİP DURUYO VALLA cokacimcoook

annelerimize allah ömür versin benimki de çok espriliydi en yakın arkadşım annemi sırf arayıp geyik yapar
benimki de sırasıyla bütün dedikleriniz tekrarlardı herhalde kulakları çınlasın

evet canım aldım ben gordum kırmızı kart ama olsun moralleri bozmak yok alalhım bizede bir gün nasip edecek o günleri

AMİN YA KOCİŞLER OLMASA NAPARDIK opuyorumnanaktan
BENİMKİNE BEN ÇOCUK VEREMEDİM
EVLİLİK YILDÖNÜMÜMDE KEDİ ALCAM NAPALIM
ÇOCUK OLANA KADAR KEDİ SEVSİN delikafadulden
valla sen bi alemsin kedi istitosan benim arka tarafta yığınla üremişler eve giriyorlar kovuyrum kovuyorum gitmiyolar yakalyıp verelim sana birini
4 tane yavru var şimdi hepsi sarılı beyazlı ben evde hayvan sevmiyorum eşimde öle sevsem gelmezler valla

delikafadulden delikafadulden
AYNEN BENİMDE ÖLE OLDU KIS VALLA
70 KİLOYDU HERİF EVLENDİĞİMİZDE
ŞİMDİ 110 A DAYANDI KİLO
4 YILDA 40 KİLO
HEP SENİN YÜZÜNDEN DEYİP DURUYO VALLA cokacimcoook

AYYY BACIM BENİMDE ÖLE VALAL EVLENDİĞİMİZDE İSKELETOR GİBİYDİ ŞİMDİDE PUDUK OLDU 80 FELANDİ ŞİMCİK 105 ÇEKİYOR VE YEMEYEDE DEVAM EDİYORR :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…