Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet ya nedir bu biz böyle fıkralar istemiyoruz topikimizde hem ALLAH deyip dua ediyoruz hemde böyle saçma sapan fıkralar okumak zorunda kalıyoruz kötükedihüso
istemiyoruz böyle fıkralarkötükedihüso

sana kaılıyorum kesınlıkle nılufrcım ama kale almıyokı bızı tınlamıyo bıle hatrlarsan önceden bırı daha uyarmıstı heralde kadrişti ama bak kale almamişkı hala devam edıyoo

cnm gorumcem ve arkadsı cok sevdıgım bı abladr kendılerı gorumcemı ben gorumc eolarak gormuyorum ama ablam o benım o yuzden cok tedırgın degılm yanı ay gorumcem gelcek ne yapıcm dıyee:d

sana kaılıyorum kesınlıkle nılufrcım ama kale almıyokı bızı tınlamıyo bıle hatrlarsan önceden bırı daha uyarmıstı heralde kadrişti ama bak kale almamişkı hala devam edıyoo

canım bende şikayet ederimkötükedihüso
onun kalbini kırmak istemem ama o bizim kalbimizi kırarsa bende onun kalbini kırarım kötükedihüso

ooooooooooo kızlar bi çıktım maşallahınız var
hemen ortalık kaynamış
bumuyaninin eltisinede bittim bu arada

canım kadrişin dediği gibi kağıt kebabı yap
şehriyeli pilav
domates veya mercimek çorbası
zeytinyağlı barbunya veya fasulye yap derim ben

cnm barbunya yapmayı dusunuyromm ortaya mercımek corbası o yapmişti sımdı bende yapsam olurmu kı garnıturlu pilav yapmayı dusunuyorum cnmmm ama ana yemege karar veremedım haa bıde sınıtzel yapıcm

nılferım kız esımle konusuyoduk sımdı senden bahsettım dedım cok ii bı ardksm oldu burda tanısalımmı bı gun hep beraber tamam olur dedı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…