Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlarr ya iftar yaklaştı kimsecikler yok ben hala iş yerindeyim çıkmadım :sinifsinif:
iftara 1 saat kaldı ben hala buralardayım,
biraz daha çalışayım bari görüşürüz kıslarrrrr :gitme:

canım mübarek ramazan ayında böyle fıkralar olmaz normal bir zamanda da olmaz lmaz: gelipte buralarda böyle fıkralar anlatma birdaha burası fıkralar topiki değil kırkyılda bir anlatırsın o da usluplü birşeyler olur böyle müstehcen fıkra istemiyoruz
hiçbiride komik değil kötükedihüso

Son düzenleme:
merhaba kızlar..liste mi var..hadi ekleyin beni de .aşı oldum ..2 hafta sonra inşallah çalışmalara başlıyorumm..Allahım ramazan ayında inşallah dualarımızı kabul eder ..

bende söledım ılk fıkra anlattıgında malatyaya ama hıc tınlamadı bıle benı uyarı alırsın burda fıkra anlatma dedım hemde fıkralar pek bı mustehcen kızma ama lutfen bı daha fıkra paylaşma bu topiktelmaz:

ayy canım inşallah :Saruboceq:
alemsin valla ŞenizŞenizŞenizŞeniz

9 u canım benimde 2 gün var aramızda e ancak belli olur
çok pozitifsin canım benim bende öleyim hamileyis kısss tuttu bu ay (değilse dötümüzün üstüne otururuz artıkınkaydirigubbakcemile3)

:roflol::roflol:inşallah oturmazsın :CüvCüv:
ay ne saçma ya :umursamaz:
ama sana bayıldım:))

ay masan olmaz misafir odan olmazda mutfakta yenir üşengenç kız :dilcikar: hiç sevmem üşengeçliği :dilcikar:

meraba bende çikolata kisti var
dr bi-kaç ay deneyin yoksa laproskopi dedi
bu ay denedik umarım olur yoksa ameliyat olucam

canım inşallah ameliyat olmadan hamile kalırsın

:roflol::roflol::roflol: valla burada okurken ben bile bozuldum :1shok:

ayyy buna da bayılırım artık yak yaneeee akannehirakannehir

canı tebrik ederim senide olmazda yapamazsın o ayrı ama msan var odan var değilmi tebrik ederim seni marifetli kız kaydirigubbakcemile5

klavaişştt fıkır verın bakıyım arkadasınızeee

canım kadirşin listesi güzell

canım bu listeye katılıyorum şahane bir menü olmuş kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…