- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.541
aminnnnnnnn canımmerhaba kızlarr gün biterken nasılsınız bakalım malatya alemsin sen varya.tüm şuphelenenler ve günleri geçenler bu ay tuttursun insallah bende dahil amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne hoş gözün aydın canım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktanselam arkadaşlar ben ağustos ayının son günlerinde çift çizgiyi gördüm.darısı sizlerin başına olsun a.s.
selam arkadaşlar ben ağustos ayının son günlerinde çift çizgiyi gördüm.darısı sizlerin başına olsun a.s.
iyiyiz canım sen nasılsınyerimseniben
kaç gündür yoktun kocişin geldimi:jeyyar:
çalışma yapıldımı kaydirigubbakcemile2
nezaman testi yaptın adetin geçmişmiydi yazarsan:tomato::tomato::tomato:
--------------------------------------------------------------------------------
Bir adam 15 yildir tutuklu
bulundugu hapisaneden kacar
Para ve Silah bulmak icin bir eve
girer.
Icerde genis bir yatakta bir cifti
yakalar.
Adama yataktan kalkmasini emreder ve onu bir
sandalyeye
baglar.Adamin karisini yataga baglarken ustune
cikar,
boynunu oper, sonra kalkar ve banyoya
gider.
O ordayken adam karisina soyle
fisildar;
''Dinle, bu adam bir
kacak.
Su kiyafetlere baksana.
Buyuk ihtimalle hapishanede cok fazla zaman
gecirdi
ve yillardir hicbir kadin gormedi.
Boynunu nasil optugunu gordum. eger seninle seks
yapmak
isterse sakin karsi koyma yada sIkayet
etme...
sana ne derse onu yap.
O sana ne yaparsa yapsin onu mutlu et cunku
bu
adam kesinlikle cok tehlikeli.
Eger kizarsa ikimizi de oldurur.
Guclu ol,tatlim
Seni seviyorum.'' .
Karisi cevap verir: '' O benim boynumu opmuyordu,
kulagima fisildiyordu.
Bana gay oldugunu, seni cok tatli buldugunu
ve
hic vazelin olup olmadigini sordu.
Ben de banyoda oldugunu
soyledim.
Guclu ol kocacim.
Ben de seni seviyorum kızlar çatladım okuyana kadar
yeni fıkram geliyo dikkat edin altlar ıslanmasınbir gun hoca nin biri azmis ve dayanamamis gece disari cikmis bir tagne oruspu bulmus ve sormus,
Hoca: kac lira istiyorsun bacim !!! demis
Oruspu da 50 ytl demis hoca da ise 25 ytl varmis neyse anlasmislar hoca kadina yarisini sokacak ve kadinla bir hotel e gidiyorlar neyse bunlar baslamislar hoplamaya ziplamaya derken bu sefer de oruspu dayanamamis ve azmis ve soyle demis
Oruspu:hepsini sok hepsini sok !!!!!demis hoca da demis ki
Hoca: yok ben haram yemeeeeeeeeeeeeeeeem demis
bektaşi cumaya camiye gitmiş camide hoca vaaz veriyor ve şarap içenleri şiddetle kınamaya başlıyor. bektaşi can kulağıyla dinlemeye başlamış.
hoca dayatmış, ''şarap içenler öbür tarafta her türlü ceza görecek sarap içmeyenler her türlü sefa görecek... hatta herbirinin emrine 40 tane huri verilecek... sarap içenlerin ise içtikleri her şişe şarap kil köprüden geçerken boyunlarına asılacak!!!
bektaşi dayanamamış durduğu yerden seslenmiş:
''hoca efendi o şişe dolumu olacak, boş mu?
hoca gürlemiş ''bre zindik, sen dolu şişelerle öbür tarafı meyhanemi sandın!.
bektaşi başını sallayıp itiraz etmiş, iyi ama hoca adam başı 40 huri ile sen öbür tarafı kerhane mi sandın!!
ayy canım inşallah :Saruboceq:inş bilgecım yaa hadı hayırlısı bakalım berae rverıız mujdeyı senındemı 7 eylul bnm tam bellı degılde işte o aralarda bişi cnm
nılufer kız bende alıyım dıyorum ovulosyon testını ama gerek yok bana artık cunku bu ay tuttu benımkı :roflol:amanınn nasılda havaya gırdım ama :roflol:
9 u canım benimde 2 gün var aramızda e ancak belli olur
çok pozitifsin canım benim bende öleyim hamileyis kısss tuttu bu ay (değilse dötümüzün üstüne otururuz artıkınkaydirigubbakcemile3)
ay ne saçma ya :umursamaz:tabi ya evdede yıycek yemegımz yokoda cagırmazsa aç kalırız masallah bakalım bzımkını sofrafı nasıl oclk
şimdiye kadr bizi salonunda agırlamadı hanfednı hep mutfakta yemek yedık günlük yemek tabaklarıyla kaşıklarıyla bugun napck bakalım :)
bugun kayınpederın bi arkadaşı da var hanımıyla birlikte .belki salona alma cesaretınde bulunur kutahya porselen yemek takımlarında yemek yiyebilriz eltımın :)
vet yanlış duymadınız ayda yıld abıkez yemek yedık taş çatalsın 3 kez yemegını yemişiszdir ondada mutfakta gundelik mdiafir gibi ağırladı bizi.
kayınpedrın arkadaını gecen yıl ben ifatra aldım kayınvalideye öve öve bıtıremeiş benı masayı görunce doyduk zaten dedım hacı amcasıda (eşi için yani)
maşalalh dedi demiş
tabı kayınvalidemin ağzı kulaklarına :)
ay masan olmaz misafir odan olmazda mutfakta yenir üşengenç kız :dilcikar: hiç sevmem üşengeçliği :dilcikar:bugun hazırlamaz herhalde yabancı msıafirde varya ilkkez yemege gelkcek onalr egcen yıl eltım onalrıda davet ettı ama obayan gelmedı sne daha yenısın bırazdaha olgunlaş öylegelirizdedi:)
kız cidden bak zaten 2 3kez anca yemek yemişizdir ondada muftaktayemek yedık zaten öle özle bi ymeege davet etmedi mesela gunduz misafir vardı bayanalr oturmaya gıttık akşamınad burda kalın yıyelım deidi ole kaldık
bide gecen yıl ramazan da eşimle gittik ondada mutfakta yedık :)
aman herkes kendı karakterini kendi sevıyeısnı ortaya koyar be
meraba bende çikolata kisti var
dr bi-kaç ay deneyin yoksa laproskopi dedi
bu ay denedik umarım olur yoksa ameliyat olucam
:roflol::roflol::roflol: valla burada okurken ben bile bozuldum :1shok:bizi yedirid ama bılmıyom artık onalra napar
kız bikeresind eyıne ogeln misafir vardı gititk bıoncekı gunden de haber etti abımde gelsın akaşma yemege yerız dedı kayınvalidemede demiş.
akşam oldu yemek yeıdk nese kayınpeder tatlı beklıyor tatlı yok tabı kayınpeder ee başkabıseyyokmu deıd kayınvaldiede gulduhehe babn tatlı beklıyor dedı nese begenırısnz
sizi özel cagırmadım oyzudn tatlıda yapamadım dedi ya gunduzden misafir vardı baba yetiştiremdim dese nese nasıl bozuldu adamcagız
ki biliyor yanı onalrın tatlısız sofradan kalkmadıgını
ooo benım eltının incileir bitmez
ayyy buna da bayılırım artık yak yaneeee akannehirakannehirgecen ramanad eşi 6akşam iftard ayoktu 6günde çagırıdk bizaylız yeme dedik
sra benım eşime geldı 6gund eo yoktu evde sadece bıgun iftara 1ssaat kla cagırdı sadece cagırdıkta gelmedi demesin diyegittim.
gititmd ezaten yemek falan anca yapıyodu yatak odasın seklını değiştirmişte ..
ne dse begenrıısnz ya ben cagırmıcaktımda mehmet cagır dedıdıye cagırdım dedı olsunay önemli değil bak hazırladık yetiştiridk deıdm.çok bozuldum ama ole demesinede
kesinlikle öyle canımm ama tek taraflı düşünmememiz lazım o insanlarda ister gelinin evine gidince yada birini götürünce grurlansınlar ne güsel mutlu oluyorlar valla benim eltim 10 yıllık gelin ben 1 onada hep gitmişler yıllarca ama benin hazırladığım sofranın adabı ağarlığını anlata anlata bitiremiyorlar hala yüzüme ve arkamdanda söylüyorlarmış o karşındakine verdiğin değerdir
klava işştt fıkır verın bakıyım arkadasınızeee
canım bu listeye katılıyorum şahane bir menü olmuş kaydirigubbakcemile5canım sen bunu nilüfere sor o baya usta olmuş
ama bana sorarsankagıt kebbaı yap
ben bıdakı misafirime sebze çorbası..
fırın torbasında tavuk ayrı bı torbadada sebze
pilav
tatlı
salaat öleişte
merhaba kızlar..liste mi var..hadi ekleyin beni de .aşı oldum ..2 hafta sonra inşallah çalışmalara başlıyorumm..Allahım ramazan ayında inşallah dualarımızı kabul eder ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?