Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

cnm barbunya yapmayı dusunuyromm ortaya mercımek corbası o yapmişti sımdı bende yapsam olurmu kı garnıturlu pilav yapmayı dusunuyorum cnmmm ama ana yemege karar veremedım haa bıde sınıtzel yapıcm

canım şinitzel varsa o ana yemek olur canım kaydirigubbakcemile2
o zaman şey çorbası yap valla adını unuttum ben bugün yaptım çok güzel oldu yoğurtlu hamurlu ve nohut var içinde et veya köfte oluyor içinde heee düğün çorbası çok güzel ana yemek gibbi oluyor hemde
ben hamur yapmaya uğraşmadım erişte koydum güzel oldu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tamam cnm o gun gelene kadar yıne senden fıkırlerını alırım merak etme sen cok basını agrıtırım :roflol:

aa kız nılufer burda hamıs var bızde yemeklerı sıraladık valla :d
aaaa hiç sorma anam :kedi:
nılferım kız esımle konusuyoduk sımdı senden bahsettım dedım cok ii bı ardksm oldu burda tanısalımmı bı gun hep beraber tamam olur dedı :roflol:

ayy canım ya bende senden bahsettim dedim birtürlü buluşamadık :asigim:

canım ben erken evlendim azcık
19 yaşında oğlumu doğum yaptım
22 yaşındayım şuan
hayata erken atıldık birazcık

kesın cnm kesın ama daha erken kı kalkmazlar bu satte salondan toplucaklar sofrayı mutfaga goturcekler falan :d

bak mutfağa açsaydı sofrayı çoktan toplamışlar çayı içip sohbeti bile bitirmişlerdi:roflol::roflol:
söyleyekte birdaha salona kurmasın sofrayı topla topla bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…