- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.841
canım belki yumurtluyorsundur hiç anlamadım bende hayra yoralım hayır olsun a.skizlarrr ACILLLLLL YARDIMMMM
BUGÜN BELIM COK KÖTÜ AGRIDI KARNIMDAAA
WC YE GITTIM SIMDI VE BEYAZ AKINTIM KANLI. REGLE 10 GÜN VARRRRRRR .
bi kacaamk yaptım ben geldımmmmm
bu İkİncİydİ İlk prengly İkİncİ ovİlİte mİ ne baŞka kaldı mı denencek yapıcak vurulacak bİttİ.................. EŞİm asla tÜp bebek falan yapmaz devletten yararlanmam İÇİn yaŞım da tutmuo ben daha fazla dayanamıcam bakalım doktor ne dİcek ama bırakıcam ben bu İŞİ ben İsyan etmİyorum nİye olmuyo demİyorum herŞey allahtan sadece baŞıma gelenlerİ gelceklerİ yazdım bu elİmde deĞİl aĞlamazsam delİrcam sÖylemezsem Çıldırcam baŞka ÇÖzÜmÜ yok bu ay ben hamİleyİm gb oldum en Çok bu ay yaklaŞtım sandım olmadı hayırlısı deİlmİŞ ama umudum da gİttİ nabıyım benİm elİmde deİl İÇİmde hİÇbİŞİ kalmadı uyumak İstİyorum sadece bu dÜnyadan herkezden uzak durmak yorganın altından hİÇ Çıkmamak belkİ geÇer ama bu ay benden Çok Şey aldı ÖmrÜmden ÖmÜr gİttİ ben İm İÇİm yoruldu bunaldı sıkıldı bİttİ ben sadece sİzden destek bekledİm saolun ben bİraz gİrmeyeyİm de baŞınızı arıtmayayım geÇİnce gİrerİm geÇerse........................................... ......................
tatlım yapma böyle bak hepimiz senle aynı durumdayız belki bizden daha ümitsiz olanlar var hiç çocuğu olamayanlar var yapma böyle kıyamam sana toparla aazcık kendini sabırlı ol dua et olacak elbet sağlıklı olsunlarda azcık geç olsunlarbu İkİncİydİ İlk prengly İkİncİ ovİlİte mİ ne baŞka kaldı mı denencek yapıcak vurulacak bİttİ.................. EŞİm asla tÜp bebek falan yapmaz devletten yararlanmam İÇİn yaŞım da tutmuo ben daha fazla dayanamıcam bakalım doktor ne dİcek ama bırakıcam ben bu İŞİ ben İsyan etmİyorum nİye olmuyo demİyorum herŞey allahtan sadece baŞıma gelenlerİ gelceklerİ yazdım bu elİmde deĞİl aĞlamazsam delİrcam sÖylemezsem Çıldırcam baŞka ÇÖzÜmÜ yok bu ay ben hamİleyİm gb oldum en Çok bu ay yaklaŞtım sandım olmadı hayırlısı deİlmİŞ ama umudum da gİttİ nabıyım benİm elİmde deİl İÇİmde hİÇbİŞİ kalmadı uyumak İstİyorum sadece bu dÜnyadan herkezden uzak durmak yorganın altından hİÇ Çıkmamak belkİ geÇer ama bu ay benden Çok Şey aldı ÖmrÜmden ÖmÜr gİttİ ben İm İÇİm yoruldu bunaldı sıkıldı bİttİ ben sadece sİzden destek bekledİm saolun ben bİraz gİrmeyeyİm de baŞınızı arıtmayayım geÇİnce gİrerİm geÇerse........................................... ......................
canım sonunda bir oh demişsindir gözün aydın tatlımkızlarrrrrrrrrrrr ben geldim sonunda veeeeeeeeeeee hamiiileeeyiiiimmmmmmmhihoyyyt çok korkarak gittiğim dr odasından usg lerle çıktım bebişimin ilk fotolorı elimde şuan. çok mutluyum üzermden kocaman bir yük kalktı dahi ilk başladğında bak işte burda dedi kese rahatladım. daha çok yeni o yüzden gözükmemiş dedi yumurtlamadan itibaren tam 4 haftalıkmış 10 sonra çağırdı. ve ben daha kocama söylememiştim bu arşam sultanahmette iftar acıcaz o zaman söylicem. daha annem bile bilmiyor. Zaten kalp atışına kadar akrabalara falan söylemicem. Kayınvalidemlere de bayram da söylicez.allah tüm bekleyenler nasip etsin bu mübarek ramazan da öpüyorum sizihihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?