Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim sonunda veeeeeeeeeeee hamiiileeeyiiiimmmmmmmhihoyyyt çok korkarak gittiğim dr odasından usg lerle çıktım bebişimin ilk fotolorı elimde şuan. çok mutluyum üzermden kocaman bir yük kalktı dahi ilk başladğında bak işte burda dedi kese rahatladım. daha çok yeni o yüzden gözükmemiş dedi yumurtlamadan itibaren tam 4 haftalıkmış 10 sonra çağırdı. ve ben daha kocama söylememiştim bu arşam sultanahmette iftar acıcaz o zaman söylicem. daha annem bile bilmiyor. Zaten kalp atışına kadar akrabalara falan söylemicem. Kayınvalidemlere de bayram da söylicez.allah tüm bekleyenler nasip etsin bu mübarek ramazan da öpüyorum sizihihoyyyt

canım benim.bende 2 ay boyunca senin gibiydim.yeni toparladım.dr lar normal de olabilir demelerine karşın 11 aydır tedaviye ağmen olmadı.şimdi saldım artık diyorum.(ama bu ay çok umut var içmde-yine kırılmaktan korkuyorum.ama engel olamıyorum)
benimde baş ağrım tuttu.çatlama dönemlerinde ve adet 1-2 günleri başım ağrıyo çok.anneme çekmişim.iyi bişey olsaymış çekmezdim eminim.karanlık odada uyumaya ihtiyacım var benimde.moralini bozma.nasipse allah hiç beklemediğin anda da olsa verir.umudunu yitirme.

ayyy süper bir haber..arkadaşım tebrik ederim seni..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..gözlerim doldu okurken...

tebrik ederim.senin adına sevindim.sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah

ayyy günün güzel haberiii maşallah yaaa çok sevindim tebrikler darısı başımıza inşallah kıslarrrr...

AYYY canımya Allah sağlıkca kucağına almayı kısmet etsinn benimde gözlerim doldu valla ALllahımmmmm bizide gör duy ne olur bizde haykıralımmm böyle isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eyleeee

kızlar bu güzel haberide aldıktan sonra içim kıpır kıpır oldu yaaa...bizde böyle güzel haberler vericekmiiz acaba..Allahım Allahımmm...

bağarr çağarrr kana kana ağlaa şimdi çok kötü hissediyorsun ama geçecek inan geçecek bir süre sonra tekrar mücadeleye başlayacaksınn Rabbim de sana profil resmindeki gibi haylaz şeker yaramaz bişey verecek ayyy diyceksinn seni ne çok bekledimm istedimmm amaa sen çok yaramazsınnn diye kızacaksınn bile inşallahhhhh

ya kzılar kadayıfın sebetı nasıl dokulcek sıcakmı sogukmu otekı tarafta srdum ama kımse yok orda mecburen buraya soruyrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…