Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

koçiş spor yapıyor içerde bende aldım bilgisayarı size bakıyım dedim
yarın sınav var ne etcem bilmiyhom hiç çalışmadım
h.sonu da bi sürü iş getirdim eve
ayrıca bu ayda regl olursam dr gitmeyi düşünüyorum ondan a.d. olayına girişmem lazım
sıcakdada üşeniyorum

ya masamı cekemdım kızlar ya msiafirler erken geldıler ole olunca kaldı kusra bakmayınama kaçamak şekıld eyeemkelrın fotrosunu cektım syarın gönderim artık erkn aytmam alızm yarın sınav varya malum bide çok çalıştımya sınava

nbr kızlar...
kafam kazan gibi... az önce acilden geldik.. eşimin dayı karısı rahatsızlanmış burdaki hastaneye getirmişler burdaki hastane ilk müdahaleyi yapıp komşu ildeki hastaneye sevketti.. çok şükür orda iyi tedavi yapıldı düzeldi şimdi. eşim dayısını ve yengesini eve götüryo şimdi.. ben evdeyim. kociş gelene dek bi buraya bakim dedim..

görüyorumda topiğimizde bide geyik versiyonu gelimiş bi orayada bakam bari..

bensiz buralarda ammada gelişme olmuş.. çağın gerisinde kalmışım ben yahuu.. siz aşmışsınız olayı...

sevalimin karın ağrıları vardı nldu acep.. nasılsın şimdi kuşuum..
kadriyem sen hep aklımdasın gülüm dualrım seninle inşlh gelen-giden yoktur..
nilüferim nazlı papatyam sen nasılsın..
bilgecim yarınki sıbnavında allah yardımcın olsun.. sular seller gibi bütün soruları çözesin inşlh..
canan huuu sen napıyon..
vede diğer kızlar sizler nasılsınız bakeem..

nasılsa kimse yok azcık geçmişe bakam.. ammada birikmiş hepsini okumam mümkün değil..

biraz ara verdim sanal dünyaya..
bilg.dan uzak duruyom.. el işi yapıyom.. bitane pembiş bebek süvetheri ördüm.. şimdide kendime bitane baladım mor renklerde.. ee önümüz kış dimiii...

sen neler yapıyon bekem.. misafirleri atlattın geçmiş olsun.. dinlendinmi biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…