Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

benim sabah 1 dersim vardı geldim
öğeleden sonra bidaha gidicem
bu arada ben hala adet oalmadım ya delircem

papatyanilcim
dayanamadım sözümü tutamadım özür dilerim
sana tamam test yapmıcam demiştim
dahada adet olamadım zaten offffffff
deliricccciiiiiiiiiimmmmmm

iiyz nurtencım sen naıslınnn stres yapıosun ondan gecıkıyo işteeee yada belkıde bebiş vardr test senı yanıltmıstrrr

cnm herkeste belrıtı olcak dıye bı kaıde yok kı mesela bnm arkdsım var nasıl belırtılerın oldu dıyorum hıc bişi yasamadım kı hamıle oldugumu ogrendgım zmn bıle baya bı muddet yasaamdım dıyoo hıc bşi hemde yaaa

benim ilk gebeliğimde çok belirgindi gebeliğim
onla kıyaslayınca hiç bişey hissetmiyorum
bilmiyorum ki canım ya
hayırlısı olsun inşallah

bumuyani beni eylül ayı bekleyenlerine akmışsın canım ama ben 1 eylülde regl oldum yazmıştım ama gözden kaçmış demekki
yeni tarihimde 30 eylül inş.

gunaydın kızlarrr gulerım ya yetişemedım sana özledım cok senıı cnm ben iiym sadee gogus acım var bıraz o kadar baklaım beklemedeyım henuzzz uzak durma bızden yaaa:gitme:
geçmiş olsun kuşuum.. inşlh gelir bu mubarek ayda bayram şekerin:Saruboceq:

Cumartesı cumartesı teklıf hazılradım yaa nefret edıyorum cumartesı calsımakdan valla kızlarrr yaaa fenalardayım ben yıne cok yorgunummmm heryerım agrıyorrr
gelbi masaj yapam. bişeyciin kalmaz... yoksam masaj için enişteyimi çağırsam:kedi:
"aloooo enişte gel bakem buraya.. acuuk lazımsun""

amann gulerım hosgeldınnnn yıvrımmm
hoşbuldum bidenemopuyorumnanaktan

hayatım bidenem... perpada çalışıyom demişsin.. hangi semtte orası.. ist. geldiğimde bi uğrayam sana bi çayını içerim belkim..

saol nurtencım bnde cok heyecanlıyım gulerımınde dedıgı gibi ıns rabbım bayram sekerımı yollar:)
sen ıstanbula gelıceksn ve bana ugramadan gıdıceksın öleemııı guler hanımm:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…