Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydın hanımlar nasılsınız bügün çoğu kişi sınavda ama burada olanlara slm vereyim dedim. gecmişi okudum sabahtan bu yana tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederim.Eminimki eylül ayındada bol hamiş olacak ramazan bereketini hissettirecek haberleri beklicez artık sınavdakilere başarılar ben 4 kadar işteyim.hayat34 nerelerdesin canım cama çıkta görüşelim kaydirigubbakcemile5

günaydın canım dun pek gelemedim evet cuma günüydü yoğundu işler bende işdeyim bugun 2,30 kadar geçmişi okuyamadım ama mutlusun kesey i gördün sanırım bu arada sen hangi firmadasın ben hemen perpanın onundekı otobuzduraklarına bakan kısımdayım sımıt cafeyı bılırsın perpanın ıcınde tam onun orda:smiley-cool:

gunaydın kızlarrr gulerım ya yetişemedım sana özledım cok senıı cnm ben iiym sadee gogus acım var bıraz o kadar baklaım beklemedeyım henuzzz uzak durma bızden yaaa:gitme:

murvetım sen nasılsın balımmm calişiyormusun yoksa bugun
sınava gıren arkdslermıze basarılar dıleyelım suan sınavdalar inş basarılı gecer

selamm kızlar bu sayfayı yeni gördüm sohpetiniz çok güzelmiş..size bi soru sorucamm..3 aydır korunmuyoruz.dün diş dr gittim film çekilmem gerekiyordu bende korunmadığımı söyledim o da adet olursan gel dedi.bende merak ettim..hastaneye gidip kan testi yaptırdımm.sonuç negatif çıktı.ama daha adetime 6 günüm vardı sizce sonuç kesin doğrumudur ?

bu arada cnmm bende 1 hafta süren mantar oldu..kaşıntı ve yanmalı..daha sonra geçti..kaşıntı ve yanma olmadı..şuan sadece beyaz akıntılarım oluyor kokusuz..geçenlerde yine dr a gittim baana hala mantarın var dedi..nasıl oluyo anlamadımki kaşıntı yanma ve koku olması gerekmiyomu

cnm benm bıldıgımde kasıntı ve yanma olması gerekıyo ama o beyaz peynır gıbı olan akıntıda mantar drun daha ii bılıyodr:)

Cumartesı cumartesı teklıf hazılradım yaa nefret edıyorum cumartesı calsımakdan valla kızlarrr yaaa fenalardayım ben yıne cok yorgunummmm heryerım agrıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…