- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.181
buayda hamİleık yoksa once bu adaet gecıkmesİnİn tedavısnıe bakmak laızm galıba
kurtajdan sonra sadece gecen ay ayda bı regl oldum kurtaj olaı 2yıl olck nerdeyse
veriyim canım.
normal köfteni yapıyorsun ben 1 kilo kıymaya 2 sogan rendeliyorum 1 yumurta, göz kararı galeta unu (bayat ekmek kullanmıyorum) köfte baharatı (genelde tavukçularda satılıyo) kimyon, tuz, karabiber çok az köri ve azıcık sıvıyag gezdirip yoguruyorum.köftelerimin ortasını çukur yapıp fırın tepsisine veya borcama diziyorum ama püf noktası köfteler omuz omuza sıkışık olması gerekiyo yoksa pişerken kendilerini salabilirler. ve fırına veriyorum tam pişmeden rengi dönünce fırından alıyorum ortalarına patates püresi koyuyorum.sonra salçalı su hazırlıyorum ve üzerlerinden gezdirip tekrar fırına veriyorum. enfes oluyo valla.
patates püresini kendinde yapabilirsin hazırlarıda satılıyo ve çok lezzetli ben hazırından aldım.
afiyet olsunyerimseniben
sor bakemm
Kaşar peynire bayılırım kesin koyarım bendehımm ellerine sağlık canım..
Ben salcasız yapıyorum ve üstüne kasar rendesıde koyuyorum canım.benım yemek tarıfleirme de bak istersen orda
közlenmişpatlıcan kebabı var.ilğini cekebilir
kaşarı bende koyuyordum ama hemen fırından çıktıgı gibi lezzetli oluo kuruyunca kaşar beyenmiyorum.
baktım patlıcana tatlım ben kıymalı yapmadım hiç denicem.
benim blog sayfam var orda da tariflerim var.
Tarifi bende aldım canım ellerine sağlık
7 8 gun uzun bı sure ama benım için normal acnımya 12 gun gectıgıd eoluyor benım hıçbişey yapamn ilaç faln kullanamdan kendılıgınd egelıyor 12gun sonra rekorum 12 yanı bakalım 12 13e kadr beklıycemkürtaj niye oldun canım?
Eczaneden bi test al idrarda gözükür 7-8 uzun bir süre.
Inş. Hayırlısı olsun
afiyet olsun canım.
Pilavı kaseyle tabagın ortasına kapadım köfteleride etrafına dizdim çiçek gibi durdu.
Bu da benden servis önerisia.s.
afiyet olsun canım.
pilavı kaseyle tabagın ortasına kapadım köfteleride etrafına dizdim çiçek gibi durdu.
bu da benden servis önerisia.s.
ya bugün bi kalktım belim karnım ağrıyo adetime de 8 gün var ve sol tarafım şuan çok fena hamiş belirtisi olabilir mi hiç böle ağrımıyodu yaaa çok meraklanıyorum ümit işte benim kiiii CADIARZU bu arada teş.ederimilgin içinn...
selam kızlar..6 gün günüm geçmişti umutlandım sevindim...ama sonuç kırmızıı....
canım bıdakıne resımde isterız
ayy sinir oluyorum ya odada çocuk muhabbeti yapıyorlar erkekli kadınlı((
muh. şefi var adam diyorki çocuksuz hayat çekilmiyo çocuğu olmayanlara acıyorum diyorr deli olucam laf sokar gibi(((( kavga etmek istemediğim için ağzımı açmadım burada odamda herkesin çocuğu var bir benim yok ((
muh. şefi var adam diyorki çocuksuz hayat çekilmiyo çocuğu olmayanlara acıyorum diyorr deli olucam laf sokar gibi(((( kavga etmek istemediğim için ağzımı açmadım burada odamda herkesin çocuğu var bir benim yok ((
inş. günü geldiginde olucak ama ah o günü ne zaman bilsekte her ay elimiz karnımızda beklemesek di mi:))
canım takmamaya çalışıyorum ama sanki kadınlar azmış gibi birde erkekleri çekiyorum aptallar ya dedikoduları kadından daha bol adamın bi kızı var sabah akşam onlayızaaa ne terbiyesizmiş o öyle.
çok büyük kabalık.
aman takma boşver canım. zamanı gelicek inş. hepimiz için ben inanıyorum.
ve kucagımıza alıcaz minişleri
sen kaç yaşındaydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?