- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.761
sudenaz Bende Kullanmaktan Karasızım.17 Aydır Beklıyorum Hamileliyimi 7 Ay Içmiştim Ve Biraktım.nezaman Gebe Kalacagımı Bilmiyorum Ki Ne Yani Hep Mı Içeyim?bimiyorum Yaaa
her Marka Ilacin Farkli Kullanimi Var..eğer Folic Plus Aliyosaniz Günde 3 Kere Tok Karnina Almalisiniz..ama Folbiol Kullaniyosaniz Günde 1 Adet Tok Karnina Aliyosunuz...
bende 1,5 aydır folic plus kullandımm doktora gitmedim ama.... 3-4 gündür içmiyorum doktora gidecem bu hafta o ne verirse onu içicem ayrıca inanılmaz iştahımı açtı... yani hamile kalana kadar onu içersem sonum ne olacak bilmiyorum
sorma canım walla...perşembe günü kontrolde 20 mm di...cuma çatlatma oldum 2 tane 5000 lik pregnyl cumartesi aşılama olcaktı kontrole gittim sabah çatlamamış 24 olmuş....bi doz daha iğne attıralım bugün dedi doktorum...1 adet 5000 lik pregnyl daha oldum cumartesi pazartesi kontrole çağırdı...bugün gittiğimde ise çatlamamış daha ve 35 mm olmuş...aşkam bir sancı bir sancı sağ kasığımda anlatamam....sağ bacağıma kadar indi sancı ve uyutmadı beni....meğersem bunun yüzündenmiş...bakalım yarın tekrar görücek doktorum...ama bu gece yine ilşki dedi...tabi eğer çatlarsa boş geçirmeyelim dimi......inşallah kötü bişeyler olmaz...:uhm::uhm::uhm:
Benim doktor folic plus önermişti günde 3 tane
ama kocam yok içmiyorum ben de
gelecek ay gittiğimde sorucam tekrar
devam Edicemdeeee Yawww Douymak Bilmiyorumm Ben Folik Asit Içinceeee Kendimi Kontrol Edemiyorum Gözüm Dönüyo :)))))))
arkadaşlar Herkese Selam.
Bildiğim Kadarıyla Bu Ilaçlar Hamilelikten 3 Ay önce Ve Hamileyken Ilk 3 Ay Içiliyor Diye ;
Ben Fılic Pulustan 2 Kutu Bitirdim . 15-20 Gün Oldu Biteli Daha Yenisinide Almadım.
Sudenazz Cım Neden Folibol - (fiyatıyla Bir Alakası Varmı? )
Daha Doğrusu Hangisi Daha Iyi Bilen Varmı ?
sudecimm çerez de hamiş arkadaşım...hadi hemen ekşle listeye..bugünün en güzel haberiydi hele ki bölle bi günde ........canım o kadar sıkkın ki anlatamam....şu yumurta olayı yetmezmiş gibi birde laf yiyoruz .....kesinlikle tüm iyiniyetimle yazdığım birinden böle kötü sözler duymak çok üzdü beni...şok oldum
kizlarrrrrrrr test yaptim simdi inanamiyorum hamileyimmmmmmm
hamileyim sudenazcim.. listeye lirsan sevinirim .
darisi reglini bekleyenlere insallah ..
insallah bu ay eksik olur regl lerde.. hamis haberleri cogalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?