Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar geçmişi yeni bitirdim ne güzel yeni hamişleimiz var
relax, gurbetten çok tebrik ederim sizleri allah sağlıcakla meleklerinizi kucağınızada almayı nasip etsin..:Saruboceq:

o kadar dusunerek yatmısım kı ruyamda testler yapıodum yanı hemde cıft cızgı cıkmıstı sılıktı bırz ama bız ınanılmaz sevınıyoduk kocişimle ruyamda

inşlh gerçek olur sevalim..
seninde halayını çekeriz burda. bak mendilimi hazırladım.. her an başlayabilirim.. senin halayını çekmek için sabırsızlanıyorum:dance:

kızlar yaptım testı ama maleseffff negatıffff kocamn bı tek cızgııııııııııııııııııııııııııııııımafoldumbenmafoldumben

dur hemen ağlamaya başlama.. bitane daha test al bakalım..
belkim senin testte bozuktur..:teselli:

yıne aynıs eyler dra gıt otur o koltuga muayene ol ılaç kullan ve yıne bır ayda daha ebkle sonra bı hevesle test yap ama tek cızgı cıksınn

sımdı akşam olsun esım gelsınn merakla noldu yaptın mı dıcek ben yaptım ama malesef bu ayda olmadı dıcem ve yıne aynı seylerr uzulucek uzulmuyo gıbı gozukuyoo benı tesetllı edıyo ama ınanın kahroluyorum onu öle gorunceee

kızlar yaptım testı ama maleseffff negatıffff kocamn bı tek cızgııııııııııııııııııııııııııııııımafoldumbenmafoldumben
ya canım benim ağlama lütfen biliyorum çok kötüsün hepimiz seninle üzülüyoruz yapma lütfen böyle inan içim acıyo böle olunca offsenağlama

tatlım onu sakinleştirecek ve metanetli duracak kişi sensin
bizler evet belki daha duygusalız ağlıyoruz zırlıyoruz ama içe atmıyoruz onlar içten daha çok üzülüyorlar sen ona destek olacaksın olsun bu ay olmazsa önümüzdeki ay sonraki aylar diye demekki vakti zamanı değil sevalim unutma herşeyde bir hayır vardır Rabbim herşeyin en iyisini bilir.

Sende sağol tatlım dualarınızın kabul olması için dua ediyorum hepinize...

Allahım hepinizin yüzünü güldürsün... Sevinç gözyaşları dökün bundan böyle inşallah...

Sende sağol tatlım dualarınızın kabul olması için dua ediyorum hepinize...

Allahım hepinizin yüzünü güldürsün... Sevinç gözyaşları dökün bundan böyle inşallah...

amin canım inşlh günü gelen arkadaşlarımızdan iyi haberler alıcaz..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…