Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

tam tedavi denemez heralde klomen içmiştim sadece drum burda değil tlfla görüşmüştüm klomen iç dedi bende içtim ama iğne falan yok

canım misafirlerin hepsi erkekdi kaydirigubbakcemile3ama kocişle kaynım masadaki tabakları mutfağa taşıdılar kaydirigubbakcemile3

hee iyiozman bende bulaşıkalr deyınce sana mı bıraktıalr dedım yada adetmı ole bulaşık yıkamamak yeyıp kalkmak acaba dedım ne bılım ben.ben gelen msiafirn herseyı ayagına isteemesıne sınır olurum.benım evımd emisafir cayını doldurmalı yerı geldıyse benımkınıdedoldurmalı ben evsahıbıune yuklenılmesı taraftarı değilimdir.
arkimgelince yardım eder zatı makınaya atar omadı yıakr bende onda ayaprım zaten.ama eltım gelınce agzına versem lokmayı çık dmez oyuzden sınır olurm gelsın istemem acıkcası

üff ya yine listeden çıkıyorum bi dahaki adet tarihimide bilmek istemiyorum(((((((((((

bu duyguyu çok iyi biliyorum canım sabretmekten ve dua etmekten başka elimizden ne gelir, Allah mutlaka bize de nasip edecek merak etme ve sen üzerine düşeni yapıp dua etmeye devam et canım:1hug:

yeni hamilelerimiz varmış tebrik ederim allah sağıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş darısı bizlerin başına

ayyyy ben hamilelik haberleri duydum ne güzel:teytey:
maşallah maşallah
ben dün temizlik yaptım aman egil dogrul sol kasıgıma hafiften agrı saplantı.
22 sinde olmam gerekiyor.günüm yaklaştıkça
artık herşey hamilelik belirtisiymiş gibi gelmeye başladı

slm kızlar ben de hamile arkadaşları tebrik ederim daha önce geliyordum son zamanlarda gelemedim hatta listede de varımdır ve bugün günün geçen ay hamilelik başlangıcı yaşadım ama oluşamadı bebişim bakalım nolcak çok merak ediyorum biraz da korkuyorum inş bu defa bırakmaz beni

bende misafirin yardım etmesi taraftarıyım.
ben biyere gittiğimde (ilk kez gittiğim biyer bile olsa) kalkar ev sahibine yardım ederim. zaten yapılacak bi iş varsa o iş beni dürter kalkıp yapmam için, yerimde duramam yani,..

gelen misafiriminde bana yardımcı olmasından mutluluk duyarım..
hatta bi arkadaş grubum vardı (gün yapıyoduk ozamanlar) gelirler yer içerler bardağını bile kaldırmazlar. tabakları bitincede hadi biz gidiyoz derlerdi..(bide yer içer arkadan ev sahibini çekiştirilerdi. yok o kurabiyeyi veya pastayı zorla yedim hiç becerememiş falan ) ne mi oldu çıktım o gruptan vede zorunlu olmadıkça görüşmüyorum o hazırcı şeylerle..
evine gittiğimiz kişi binbir telaşla hazırlanıyo vede bizim burnu havada kızlar beğenmiyolardı..
dünyada nasıl insanlar varya..klava:

birazdan kociş evde olucak çok özledim sonunda geliyo bir hafta 1 yıl gibi geçti valla
:teytey::teytey::teytey:
gözün aydın canım.. kapıyı açarken daha kocamaan sarıl kocişine..:1hug:

ay bende benimkini özledim şimdi.. napıyo acep:çok üzgünüm: sel uyarısı vardı bugün.. işyeride dere yatağına yakın:çok üzgünüm:
dur benbi arayıp geliyorum.. burda yağmur var sabahtan beri

canım gülerim nasılsın biliyorum sende benim gibi neden olmuyo diyosun ama bence daha vakti gelmedi tüp için erken be tatlım bende diyorum 2. aşılamayı yapmadan tüpe mi geçsek araştırdım raporsuz 6000 falan tutuyo çok ya bence bekle daha eşine keçi boynuzu kaynat sende yediklerine dikkat et benim eşim birkaç ay doktor yok dedi dinleniyoruz şimdi pressed alalım diyoruz onuda hemen almayacağım biraz bekleyeceğim kafaya taka taka kendimiz engelliyoruz herşeyin bi zamanı var tatlım boşver en azından huzurluyuz mutluyuz

minnoşum kuşum bizim 2.aşılma oldu..
aslında drum abana daha 1. aşılamanın sonunda tüp dedi.. rapor yazacakmış vede bizi istbulda bi tüp bebek merkezine yönlendirekmiş. hatta kısa protokol uygulncak seni ben tüp için burda hazırlayıp orda sadece işlemler(yumurta toplama ve nakil) olacak dedi.. bakalım kısmet artık.. tüp düşünüyoruz ama daha zamanı belli değil.. inşlh tüpe falan gerek kalmadan gelir bebişim.. henüz tüp pisikolojini kaldırabilecek durumda değilim yine(-) görmek istemiyorum

canım sana neden tüp dedi ki spermde mi sorun var bizimde morfoljide var normal %4 bizim 14 olması gerekliymiş ama %1ilede hamile kalan varmış ne bileyim ya kafam karışıyo bize tüpe gerek yok dedi ama aşılama ile kalırsın dedi ben zaten ilk aşılamadan sonra hiç gitmedim gitmek istemiyorum ya ne zaor şeymiş demi

Ayy benımde yarına mısafırm var kızlar.Çok sevdıgım bı teyze annemın arkadası aslında ama dugun zmanı bıze Çok ayrdımıoldu fıkrı verdı dugun alıŞverısımzde yanımzdaydı...
Çocukluktan berı beraberdıkyanı.oglu baŞka yere ıfatralara gıtmıyomuŞ kadrıye ablama gelcem bende dıyomuŞ.yemekyapmaktan korkmuyorumama nıyeyse bı hoŞ oldum sankı hıÇ bıŞeyım guzelolmucakmıs gıbı gelıyor.
Eltımlerle bırlıkte aldıgım hacıteyzelrde bıle bÖle endıŞelenmemıŞtım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…