- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.921
canım ya nasıl oldu bu iş tedavimi görüyordun o zaman testler yanıltabiliyor hatta kan testleri bile
canım çok geçmiş olsun ne yapalım elimizden birşey gelmiyor gene deneriz inşallah bu sefer oldur canım Şeniz
canım misafirlerin hepsi erkekdi kaydirigubbakcemile3ama kocişle kaynım masadaki tabakları mutfağa taşıdılar kaydirigubbakcemile3
üff ya yine listeden çıkıyorum bi dahaki adet tarihimide bilmek istemiyorum(((((((((((
bende misafirin yardım etmesi taraftarıyım.hee iyiozman bende bulaşıkalr deyınce sana mı bıraktıalr dedım yada adetmı ole bulaşık yıkamamak yeyıp kalkmak acaba dedım ne bılım ben.ben gelen msiafirn herseyı ayagına isteemesıne sınır olurum.benım evımd emisafir cayını doldurmalı yerı geldıyse benımkınıdedoldurmalı ben evsahıbıune yuklenılmesı taraftarı değilimdir.
arkimgelince yardım eder zatı makınaya atar omadı yıakr bende onda ayaprım zaten.ama eltım gelınce agzına versem lokmayı çık dmez oyuzden sınır olurm gelsın istemem acıkcası
:teytey::teytey::teytey:birazdan kociş evde olucak çok özledim sonunda geliyo bir hafta 1 yıl gibi geçti valla
bende misafirin yardım etmesi taraftarıyım.
ben biyere gittiğimde (ilk kez gittiğim biyer bile olsa) kalkar ev sahibine yardım ederim. zaten yapılacak bi iş varsa o iş beni dürter kalkıp yapmam için, yerimde duramam yani,..
gelen misafiriminde bana yardımcı olmasından mutluluk duyarım..
hatta bi arkadaş grubum vardı (gün yapıyoduk ozamanlar) gelirler yer içerler bardağını bile kaldırmazlar. tabakları bitincede hadi biz gidiyoz derlerdi..(bide yer içer arkadan ev sahibini çekiştirilerdi. yok o kurabiyeyi veya pastayı zorla yedim hiç becerememiş falan ) ne mi oldu çıktım o gruptan vede zorunlu olmadıkça görüşmüyorum o hazırcı şeylerle..
evine gittiğimiz kişi binbir telaşla hazırlanıyo vede bizim burnu havada kızlar beğenmiyolardı..
dünyada nasıl insanlar varya..klava:
:çok sukur benım gun yaptıgım insanlar hep annemın aRKADASI OLGU İNSANLAR YANI HİÇ ÖLE BİRBİRLERİNİ KONUŞMÖAZLAR YARDIM EDERLER EBNIDE ÇOCUKLUKTAN EBRİTANIYAOLRYA SEN ARTIK AVRAT OLMUŞSUN DERLER TAKDIR EDERLER OGUZEL İNSNALRIN TAKDIRINI ALMAKTA HOŞUMA GIDIYOR TABİ BENIMDE:)
EVET YA EV SAHIBI TUM GUN YORULMUŞ ZATEN İKRAMAHZIRLAMIŞ YERI GELDIYSE TEMIZLIKYAPMIŞ BACAK BACAK USTUNE ATIP OTURMK AYIP BIYERDEDE YA:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?