- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.781
tebrikler çerezz sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inş..hamileyim sudenazcim.. listeye lirsan sevinirim .
darisi reglini bekleyenlere insallah ..
insallah bu ay eksik olur regl lerde.. hamis haberleri cogalir
ayy kizlar cok sagolsun ya hala soktayim inanamiyorum 4-5 gundur siyah camur gibi lekem geliyordu bugun kesildi isimda yukselmeye baslayinca suphelendim ama korkuyorumda bir kere dusuk yaptim buda dusecek diye dualarim sizlerle kizlar inslh sizlerde bu guzel haberi verirsiniz guzel Allahim evlat hasretiyle yanan herkeze nasip etsin banada dua edin saglikli bir hamislik gecireyim bunuda kaybetmeyim neolurrr
ayy kizlar cok sagolsun ya hala soktayim inanamiyorum 4-5 gundur siyah camur gibi lekem geliyordu bugun kesildi isimda yukselmeye baslayinca suphelendim ama korkuyorumda bir kere dusuk yaptim buda dusecek diye dualarim sizlerle kizlar inslh sizlerde bu guzel haberi verirsiniz guzel Allahim evlat hasretiyle yanan herkeze nasip etsin banada dua edin saglikli bir hamislik gecireyim bunuda kaybetmeyim neolurrr
kizlarrrrrrrr test yaptim simdi inanamiyorum hamileyimmmmmmm
dün gece yine bi rüya gördüm..çok ama çokk güzeldi..hiç uyanmak istemedim...bebeğimi emziriyordum..kızdı....ağzından dolu dolu süt akıyordu...çok mutluydum...tamama rtık ben başka bişey istemem bana bebişim yeter diyodum.....
ben aralık aydan beri kullanıyorum ve marttan beri korunmuyoruz.ay ya kayınvalidemler geldi hepsi gözümün içine bakıyorlar ne zormuş bu durum yaaasenağlamaarkadaşlar aranızda folik asid içen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?