Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

acibiber2053 seninle aynı durumdayım benım de kayınanam görumcelerim devamlı taş atıp duruyorlar bebek yok mu bebe yokmu..... cok üzülüyorum yaa.allahıma sığınıyorum benı onlara karşı korusun ne bileyım yaa.17 ay dile kolay bekle bekle.onlar da durumu sızıyorlar olmuyor diye.ne bileyım kocama bir şey demesınlar diye cok korkuyorum.

kayınvalidem hayaller kuruyor.her yemekten sonra bile Allah daha çok rızık birde bebek versin diyo:1shok: bende eşim istemiyo diyorum.bizde 1.5 senedir evliyiz.tabi daha çocuk düşüneli 3-4 ay oldu ama kendi ailem de dahil olmak üzere herkese laf anlatmak zor.birde böyle daha çok stres oluyorum.geçen gün teyze kızımı aradım.aa 3 aydır olmuyo mu bizim ailenin hanımları ilk geceden hamile kaldı senin bebeğin mi olmıyacak mı? deyince bile bir acaip oldum.off offfsenağlama

ben çok üzülüyorum özellikle bu kayınvalidelerin böyle taş atmalarından bebek için..hiçmi bilmiyolarki yukarda allah var..yaratıcı odur..biz sadece taşıyıcıyız....

allahıma çok şükür benim kayınvalidem melek valla...hem zaten bizde evlendiğimizden beri korunmuyoruz ama hiç söylemedik ..düşündüğümüzü bilmiyolar..umutlansınlar istemedim...olursa çok güzel bi sürpriz olacak....sende başkalarını takma canım allah büyüktür...herkesin gönlüne göre verir...sende yakında kavuşursun bebişine.inannnn a.s.

canım yaşamayanlar bilemezki neler çektiğimizi...bizde öyle sanıyoduk bi zamanlar..ama öyle değilmiş işte...ayrıca Allahın işine karışılmaz ne demek daha 3 ay sonra olmıycakmı deniliirmi hiç....cahilliklerine ver canım....takma bunları a.s.

ah canım seni o kadar iyi anlıyorumki ama 17 ay dile kolay diyorsun çok karamsarlığa kapılmışsın daha dur çok yeni sayılır ben 8 yıllık evliyim çektiklerimi bir ben bir allah bilir dile kolay 8 yıl dimi ben bu uğurda sağlığımı kaybettim ruhsal anlamda çok yıkımlar yaşadım ama devam edeceğim ben çok güçlü bir kadınım sonunda başaracağım sende bence güçlü ol yoksa çok yıpranırsın dilerim allah kimsenin kucağını boş bırakmaz

canım senin durumundan ne haber? hala beklemede gözüküyosun..bi hber vermedin? yerimseniben

kizlar cok tsk ederim hepinize ayri ayri test elimde bakip duruyorum tek cizdi gormekten fenalik gelmisti her ay belirtilerim vardi her ay hamile oldugumu saniyordum bu ay hic umidim yoktu 5 gundurde kanamam olunca regl oluyorum sandim ama degilmis demekki kanama bile gelse umudunu yitirmemek lazimmis ustune gorme denen seyi yasamisim ben demekki:dance:

Kız Sudeeeeee ben biliyorum senin niye kilo verdiğiniiii. Çok çalışmaktan!!!!! olmasın sakın hehe :) lülülülülülü

xnazanx ne hisediyorsun.mide bulantı falan? belirtılerin nedir? bize yazarmısın*

canim, benim migde bulantim 10 gun once oldu agzimin hic tadi yoktu ama suan fazla yok sanirim bebis yerlesmeden oldu bulanti yumurtlama zamanindan 2-3 gun sonra yani birde bende agzimda tukuruk cok artti daha onceki hamileligimdede boyle olmustu beni tek suphelendiren bu oldu onun disinda hicbir belirtim yoktu gogus agrisi felan her regl zamanindaki gibiydi akintim felanda yoktu,belim zaten herzaman agriyo benim, ayaklarim yaniyor, isimdada dusme olmadi artti

bütün hamişleri tebrik ediyorum önclikle, nazancım bişi sorcam son olduğun adet nasıldı yani kanamada bi farklılık varmıydı renk yada yoğunluk açısından benim bu ay adetim dört gün geçikti testde negatif çıktı adet oldum ama her ay kıvranan ben tek biyerim bile sızlamadan oldum ve kan gibi diilde pek böle kahve rengi koyu lekelenmeler şeklindeydi

Kızlar bebeğin olmuyor mu diyen kaynanalar ve görümceler için bir yöntemim var... Bi kenara çekin ve sana bi sır vericem ama kimseye söleme diyin. Oğlunun üstüne yemin ettirin. Oğunun spermlerinde sorun var ama bunu bilmenizi istemiyor duyarsa ölür diyin. Bakın bakalım bi daha size takılıyolar mı :) Bebek konusunda bi soru bile sorabiliyolar mı.... Biraz canice bir yöntem ama emin olun bi daha soru felan sormazlar :) hehehehe

NAzan ben sölemiştim sana hamişsin dieeeeeee. Deli kızlar niye yapmıyonuz bu testleri erkenden de bizim de burda ömrümüzü tüketiyonuz bakiiiiiiiiim :) Şaka maka Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin öpüyorum çok. Çerezcim seni de kutluyorum canım .Sevgiler...

guzelim ben bu ay yani gecen persembeden beri kahverengi hatta siyaha yakin koyu kivamda lekelenmem vardi 5 gun surdu gecen sali test yapmistim negatifti testten sonra lekelenmem baslamisti zaten regl oluyorum sandim ama rengi kivami farkliydi ve leke seklindeydi ha soktu ha sokecek derken dunden beri kesildi bende suphelenip testi tekrarladim ve hamileyim a.s

birkac aydir boyle oluyordu 4-5 gun lekelenmem oluyordu sonra birden kanamam oluyordu ama bu ay lekelenme birden kesilince suphelendim olabilir yani guzelim ustune gorme oluyormus bu heralde

xnazanx ve cerez çok tebrik ederim,umarım sağlıklı bi gebelik dönemi geçirir hayırlısyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..

xnazanx adetin gecikmişmiydi canım,önceki yazılarından takip ettimde adet bekliyodun sen,gebelik beklenti yok bu ay diyodun..bende 25 te adet olucam tüm belirtiler var ama bi umut işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…