- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.801
acibiber2053 seninle aynı durumdayım benım de kayınanam görumcelerim devamlı taş atıp duruyorlar bebek yok mu bebe yokmu..... cok üzülüyorum yaa.allahıma sığınıyorum benı onlara karşı korusun ne bileyım yaa.17 ay dile kolay bekle bekle.onlar da durumu sızıyorlar olmuyor diye.ne bileyım kocama bir şey demesınlar diye cok korkuyorum.
acibiber2053 seninle aynı durumdayım benım de kayınanam görumcelerim devamlı taş atıp duruyorlar bebek yok mu bebe yokmu..... cok üzülüyorum yaa.allahıma sığınıyorum benı onlara karşı korusun ne bileyım yaa.17 ay dile kolay bekle bekle.onlar da durumu sızıyorlar olmuyor diye.ne bileyım kocama bir şey demesınlar diye cok korkuyorum.
kayınvalidem hayaller kuruyor.her yemekten sonra bile Allah daha çok rızık birde bebek versin diyo:1shok: bende eşim istemiyo diyorum.bizde 1.5 senedir evliyiz.tabi daha çocuk düşüneli 3-4 ay oldu ama kendi ailem de dahil olmak üzere herkese laf anlatmak zor.birde böyle daha çok stres oluyorum.geçen gün teyze kızımı aradım.aa 3 aydır olmuyo mu bizim ailenin hanımları ilk geceden hamile kaldı senin bebeğin mi olmıyacak mı? deyince bile bir acaip oldum.off offfsenağlama
ah canım seni o kadar iyi anlıyorumki ama 17 ay dile kolay diyorsun çok karamsarlığa kapılmışsın daha dur çok yeni sayılır ben 8 yıllık evliyim çektiklerimi bir ben bir allah bilir dile kolay 8 yıl dimi ben bu uğurda sağlığımı kaybettim ruhsal anlamda çok yıkımlar yaşadım ama devam edeceğim ben çok güçlü bir kadınım sonunda başaracağım sende bence güçlü ol yoksa çok yıpranırsın dilerim allah kimsenin kucağını boş bırakmaz
o Yüzden Folbiol Al Diyorum...2 Ay Folic Plus Kullandim Aynen öyleydim..şimdi Ise Iştahim Bile Kesildi..hatta 2 Kilo Vermişim Bu Ay...öğle Yemeklerini Kestimde Göbiş çikiyor Diyeeee.....hiçte Aramiyorum...ilacini Değiştir
xnazanx ne hisediyorsun.mide bulantı falan? belirtılerin nedir? bize yazarmısın*
kizlar cok tsk ederim hepinize ayri ayri test elimde bakip duruyorum tek cizdi gormekten fenalik gelmisti her ay belirtilerim vardi her ay hamile oldugumu saniyordum bu ay hic umidim yoktu 5 gundurde kanamam olunca regl oluyorum sandim ama degilmis demekki kanama bile gelse umudunu yitirmemek lazimmis ustune gorme denen seyi yasamisim ben demekki:dance:
bütün hamişleri tebrik ediyorum önclikle, nazancım bişi sorcam son olduğun adet nasıldı yani kanamada bi farklılık varmıydı renk yada yoğunluk açısından benim bu ay adetim dört gün geçikti testde negatif çıktı adet oldum ama her ay kıvranan ben tek biyerim bile sızlamadan oldum ve kan gibi diilde pek böle kahve rengi koyu lekelenmeler şeklindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?