Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

:roflol: :roflol: ilahi kısssssss

bencede süper bi fikirrrrrr :roflol:

böyle yapınca hakediyolar ama :mymeka:

saolun kizlar , bugun bir arkadasa gittim haberi aldiktan sonra orda yine hamislik muhabbeti vardi sende artik yap felan dediler bana kadinin biride can atiyorda yapmak icin olsa yapcak dedi , diger kadinda fabrika imalat vermiyor fabrikasi iyi calismiyo felan dedi , bende nerden biliyorsunuz olmadigini siz oyle sanin dedim varmi yoksa dediler evet deyince hepsinin rengi degisti tam gulup dalga geciyorlardiki eglenceleri bozuldu:teytey::teytey::dance:

canim ben 20 sinde regl olmam gerekiyordu ama 20 sinden beri lekelenmem vardi regl olucam sandim o yuzden hamislik beklemiyordum bu ay taki dun isim yukselene kadar burda yazmistim sudenazda bence hamile olabilirsin deyince gaza geldim test yaptim cnm iyiki gaza getirmissin yoksa hala stres icinde kirmizilari bekliycektima.s.

ne biçim insan onlar yaa

xnazanx ,çerez arkadaşlarım sizleri gönülden tebrik ediyorum.buraya her girdiğimde hamiş haberleri duymak için can atıyorum.bizleride mutlu ettiniz hayırlı olsun.allah bizede bu duyguyu yaşatsın...

nazancım tebrikler ben bişe sorcam sana canımtedaviylemi hamile kaldın doktora gitmişmiydin

yok canim tedavi gormedim doktora gitmistim bir sefer daha gencsiniz birde dusuk yapmissin demekki kendiliginden olabiliyor biraz daha deneyin demisti ama 1 sene oldu artik umudumu yitirmek uzereydim bu ayda olmasa gidecektim tedavi gormeye

yok canim tedavi gormedim doktora gitmistim bir sefer daha gencsiniz birde dusuk yapmissin demekki kendiliginden olabiliyor biraz daha deneyin demisti ama 1 sene oldu artik umudumu yitirmek uzereydim bu ayda olmasa gidecektim tedavi gormeye

xnazanx tebrik ederim Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah. Bende geçen sene düşük yaptım. Benimde 1 sene oldu. Aynen bende bu ay olmazsa dr.a gitmeyi istiyorum. Bugün adet günüm ama beklemedeyim daha gelen giden yok bakalım.

nazancım tebrik ederim canım coook sevindim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş.banada dua et canım dikkat et kendine[/
COLOR]

selam kızlar. dün adet günümdü. test yaptım negatif. göğüslerim kasıklarım belim çok ağrıyo. testte negatif çıkıp sonra hamiş olduğunu öğrenen varmı. nolur fikir yazın ya

xnazanx arkadaşım çok tebrik ederim....allah bizlerede yaşatsın artık bu duyguyu.....

şöle bi düşünüyorumda bizim tayfa hep hamile....zeynep hariç...tabi zeynep bir kere yaşamaış annelik duygusunu bi oğluşu var....sizlerin adına çok seviniyorum ama senağlamasenağlamasenağlamakendimi bu durumda yalnız hissediyorum artık...kimse kalmadı konuşabileceğim...

:mymeka::mymeka: bi zeynepmi var bakem küstüm sana :dilcikar:

selam kızlar. dün adet günümdü. test yaptım negatif. göğüslerim kasıklarım belim çok ağrıyo. testte negatif çıkıp sonra hamiş olduğunu öğrenen varmı. nolur fikir yazın ya

hazancim birkac gun once benimde negatifti testim birkac gun sonra tekrarladim simdi pozitif umidini kaybetme guzelim

canim inslh sira sendedir hepinizi icin dua ediyorum hamislerin duasi kabul olurmus Allahim inslh tez zamanda basta burdaki arkadaslarima ve tum isteyenlere nasip et yarabbimmmmm

xnazanx canım kusura bakma mesaj yazdım sanmıştım :roflol: malum o kadar çok hamiş oluyorki yetişemiyoruz artık :roflol: tebrik ederim canım seni Şeniz inşallah bebeğini sağlıkla seversin güzelim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…