- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.821
Kız Sudeeeeee ben biliyorum senin niye kilo verdiğiniiii. Çok çalışmaktan!!!!! olmasın sakın hehe :) lülülülülülü
Kızlar bebeğin olmuyor mu diyen kaynanalar ve görümceler için bir yöntemim var... Bi kenara çekin ve sana bi sır vericem ama kimseye söleme diyin. Oğlunun üstüne yemin ettirin. Oğunun spermlerinde sorun var ama bunu bilmenizi istemiyor duyarsa ölür diyin. Bakın bakalım bi daha size takılıyolar mı :) Bebek konusunda bi soru bile sorabiliyolar mı.... Biraz canice bir yöntem ama emin olun bi daha soru felan sormazlar :) hehehehe
xnazanx ve cerez çok tebrik ederim,umarım sağlıklı bi gebelik dönemi geçirir hayırlısyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..
xnazanx adetin gecikmişmiydi canım,önceki yazılarından takip ettimde adet bekliyodun sen,gebelik beklenti yok bu ay diyodun..bende 25 te adet olucam tüm belirtiler var ama bi umut işte...
saolun kizlar , bugun bir arkadasa gittim haberi aldiktan sonra orda yine hamislik muhabbeti vardi sende artik yap felan dediler bana kadinin biride can atiyorda yapmak icin olsa yapcak dedi , diger kadinda fabrika imalat vermiyor fabrikasi iyi calismiyo felan dedi , bende nerden biliyorsunuz olmadigini siz oyle sanin dedim varmi yoksa dediler evet deyince hepsinin rengi degisti tam gulup dalga geciyorlardiki eglenceleri bozuldu:teytey::teytey::dance:
ne biçim insan onlar yaa
nazancım tebrikler ben bişe sorcam sana canımtedaviylemi hamile kaldın doktora gitmişmiydin
yok canim tedavi gormedim doktora gitmistim bir sefer daha gencsiniz birde dusuk yapmissin demekki kendiliginden olabiliyor biraz daha deneyin demisti ama 1 sene oldu artik umudumu yitirmek uzereydim bu ayda olmasa gidecektim tedavi gormeye
:mymeka::mymeka: bi zeynepmi var bakem küstüm sana :dilcikar:xnazanx arkadaşım çok tebrik ederim....allah bizlerede yaşatsın artık bu duyguyu.....
şöle bi düşünüyorumda bizim tayfa hep hamile....zeynep hariç...tabi zeynep bir kere yaşamaış annelik duygusunu bi oğluşu var....sizlerin adına çok seviniyorum ama senağlamasenağlamasenağlamakendimi bu durumda yalnız hissediyorum artık...kimse kalmadı konuşabileceğim...
selam kızlar. dün adet günümdü. test yaptım negatif. göğüslerim kasıklarım belim çok ağrıyo. testte negatif çıkıp sonra hamiş olduğunu öğrenen varmı. nolur fikir yazın ya
xnazanx arkadaşım çok tebrik ederim....allah bizlerede yaşatsın artık bu duyguyu.....
şöle bi düşünüyorumda bizim tayfa hep hamile....zeynep hariç...tabi zeynep bir kere yaşamaış annelik duygusunu bi oğluşu var....sizlerin adına çok seviniyorum ama senağlamasenağlamasenağlamakendimi bu durumda yalnız hissediyorum artık...kimse kalmadı konuşabileceğim...
nazancım tebrik ederim canım coook sevindim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş.banada dua et canım dikkat et kendine[/
COLOR]
xnazanx canım kusura bakma mesaj yazdım sanmıştım :roflol: malum o kadar çok hamiş oluyorki yetişemiyoruz artık :roflol: tebrik ederim canım seni Şeniz inşallah bebeğini sağlıkla seversin güzelim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?