Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

samyeli canım
verdiğim ilaç sırf karın ağrısı için üretilmiş bi ağrı kesici
çok etkili bana kadın doğum uzmanı vermişti o ilacı tavsiye edreim çok sancılı oluyosa adetim
üstelik normal ağrı kesiciler gibi adeti kesmiyo aksine çok rahat geçiyo

öyleyimidr.. zemuszemus

tam olarak adı neydi ilacın canım.

huuuuuuuuuuuu
kızlar ben çıkıyorum işim çok yarına misafirim var iftara temziliğimi vede tatlımı yapmam lazım ben kaçar
yavaş yavaş

sen iftara alıyorsun, bende yarın iftara çağrıldım canım. eşimin bankadan arkadaşı çağırdı, eşini tanımıyorum. Yoksa sen mi çağırdın bizi iftara :dance::dance::dance:

öpüyorum canım, sana kolay gelsin:1hug:

ya kızlar ben kalmışım 3863. sayfada kimse yazmıyo diyorum tekrar tekrar yeniledim hattan düştüm şimdiş zor zahmet çıkabildim meğer göremiyormuşum cevapları burdayım hala ayrılamadım sizden
hoşgeldin nurten hayat_34

bu sefer kesin çıkıyorum işim gücüm çok kızlar yarın değilde öbğrgün konuşuruz artık yarın misafirm var iftara bayramdan sonra müjde veririm inşallah hadi öptüm herkesi

canım listede varım ben 27 eylül
10 günüm var adetime eşimden gelmedi benden geldide söylemesi ayıp tuvalette geldi ondan dedim meniyle geldi diye
sadece peçeteye silinecek kadar öyle damla şeklinde filan değil yani

SELAM KIZLAR nasılsınız 2 gündür müşavirler burdaydı giremedimm neler var bi bakimm geçmişee hamişler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…