- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.841
kızlqar bende 3 aylık beklemenin sonunda haziran ayında çift çizgiyi gördüm inanamadım 2 kez yaptım.çokkkkk mutluyum allah hepinize harkeze nasip etsin.sadece psikolojik olarak kafaya takmayın bence.allahım herkezin yüzünü güldürsün
tebrikşer canım allah tamamına erdirsin
Kıslar bana doktorum folbiol verdi günde yarım öteki yarısını kocam attırıo içsem bişi olurmu ertesi gün eşim 1 lira nie atmıon dio ben parasında değilim ama merak adiyorum içilmemelimi die el cevap lütfen
Kıslar bana doktorum folbiol verdi günde yarım öteki yarısını kocam attırıo içsem bişi olurmu ertesi gün eşim 1 lira nie atmıon dio ben parasında değilim ama merak adiyorum içilmemelimi die el cevap lütfen
kızlqar bende 3 aylık beklemenin sonunda haziran ayında çift çizgiyi gördüm inanamadım 2 kez yaptım.çokkkkk mutluyum allah hepinize harkeze nasip etsin.sadece psikolojik olarak kafaya takmayın bence.allahım herkezin yüzünü güldürsün
selam kızlar. dün adet günümdü. test yaptım negatif. göğüslerim kasıklarım belim çok ağrıyo. testte negatif çıkıp sonra hamiş olduğunu öğrenen varmı. nolur fikir yazın ya
xnazanx arkadaşım çok tebrik ederim....allah bizlerede yaşatsın artık bu duyguyu.....
şöle bi düşünüyorumda bizim tayfa hep hamile....zeynep hariç...tabi zeynep bir kere yaşamaış annelik duygusunu bi oğluşu var....sizlerin adına çok seviniyorum ama senağlamasenağlamasenağlamakendimi bu durumda yalnız hissediyorum artık...kimse kalmadı konuşabileceğim...
günaydın kızlarrr
mevzey arkadaşım ucuzda olsa ilaç niye atılsınki benimde yarım tablet kullandığım ilaç var ama ben atmayıp içiyorum.bi sorun olmaz iç bence
sudenaz günaydın haziran listesindeyim üç gün geçti günüm hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.adet günümde idrar testi yaptım ama negatif çıktı.beklemedeyim.belim ve kasıklarım hala ağrıyo.kaç gün içinde idrarda çıkar acaba????
canım bilimsel olarak 1 haftalık gecikmede çıkar deniyor..ama tabi belli olmuyor..kimi adet günü kimi daha sonrası öğreniyor..o yüzden bir kaç gün daha bekle ve testi tekrarla..çıkmazsa bi dr.a görün....boşuna vakit kaybı olmasın..çünkü bu aralar hava değişikliğinden adetlerde gecikiyor...inşallah sen hamişsindir a.s.
mevzey günaydın.bende folbiol alıyorum ama doktor bana günde bir tane iç demişti.acaba fazlamı oluyor.bu arada haziran listesinde bende varım.üç gün geçti benim.ama adet belirtileri yaşıyorum kasıklarım ve belim ağrıyor.hafta sonuna kadar olmazsam kandan test yaptırmayı düşünüyorum.sen ne durmdasın nezamandan beri uğraşıyorsunuz.
armağanım Bizim Günlerimiz Aynı Heeee......çalışmalara Başladınızmı Bakim? Biz Bu Akşam Başlıyoruz
allah Hepimize Hayırlısını Nasip Etsin Canım.ben Pazar Günü şu Hassas Gebelik Testleri Varya(fortel Ultra)ondan Yapmıştım Negatif çıktı.eşimde Bunda Negatif çıktıysa Yoktur Diyo.ama Hala Olmadım.hayat Süprüzlerle Dolu Canım.mesela Dün Ablam Hamiş Olduğunu öğrendi.hemde 5 Yıldır Korunuyolardı.kesinlikle Istemiyordu 2 Yıl Daha.nasıl Oldu Anlamadı.mucizemi Ne Dersin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?