Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

süprizzzzz kızlar işte aynı şey benim başıma geldı tek bir fark şu ki her gitiğimde bende kan tahlılı istiyordu.yok progesterona bakılacak.yok yumurtlamadın sana adet gelmesi için farlutal vereyım dıyordu.ondan sonra kı ay dogum kontrol hapı verdı ve kutu bitiginde yıne kan testi.yanı acıkcası benden deneme tahtası yapmış. ben de buarada başka doktorlarla internetten göruşuyordum ve tahlıllerımı onlara faxlıyordum onlara gore bir şeyım yoktu.benım dokoruma gore nerdeyse menopoza girmek üzereydım.artık pes etmiştim ve herşeyı duzeldı.adedım de yumurtlamam da.sadece meraktan 4 ay sonra ben hormon tahlılı verdım.ve cok cok guzel sevıyedeydılar.yanii artık doktor deyince inanmıyorum kımseye hatta görmek istemıyorum.bebiş yapacagım derken nerdeyse saglığımdan oluyordum yaayerimseniben

haklısın canım..bazı doktorlar herşeyin en doğrusunu bildiklerini sanıyorlar..ama allaha şükür 1,5 senedeir neredeyse haftada 2-3 kez gidiyorum doktoruma bende çok soru soruyorum o bana doğru yada yanlış diyor...yanlış duymuşsun dediğinde neden yanlış olduğunu ve doğrusunu da sölüyor....saolsun..okadar çok ararım ki hiç ters bi lafını bırak surat asmasını bile görmedim...allah razı olsun ne diyim...maddi kponuda da çok esnek saolsun...ben öözel hastasıyım aslında ayrıca doktorumun burada özel hastanesi var....tahili çok yaptırdığımız için muayenesinden çok hastaneye gidiyoruz..eşim ssk lı ...özel hastanelerde 10 içinde aynı polikliniğe kayıt yaptıramıyosun ,ssk karşılamıyor...ama ben 2-3 günde bir gitmek zorunda olduğum için hiç kayıt falan yaptırtmıyorum...herişimi hallediyolar saolsunlar...

herşeyden önce güven önemli doktora...hayatımızı emanet ediyoruz...

bende bugün sabah yine kontrole gitim...yumurta duruyor olduğu yerde ve 35 mm haliyle...doktorum bu ay aşılama yapmıcxaz, günaşırı ilişki dedi...eğer bu ayın 3-4 üne kadar adet göörmezsem gidicem..yok eğer adet olursam yine kanamamın 2-3.günü gidicem....bu ay progesteron tahlili falan istemedi benden....

:1shok: O YUMURTA ÇATLAMADIMI HALEN DAHA :1shok:

CANIM SEN DR.UN DEDİĞİ GİBİ GÜN AŞIRI İLİŞİYE DEVAM EDİN..NE OLUR NE OLMAZ..BU YUMURTANIN SAĞI SOLU BELLİ OLMAZ..BİRDEN ÇATLAYIVERİR :1rolleyes:

Benim de doktorum doppler çekicez dedi bana aç gittim gidin su için glein dedi aç çekilmez mi dedim. Bi sorim dedi geldi evet doğruymuş dedi ... Gata' ya gidiyorum. Diğer doktorlardan çok memnunum ama radyoloji doktoru idi bu. Çok moralimi bozdu benim.

kızlar şu rahim filmi çektireyım diyorum ama kararsızım belkı de gerek yok.bunca kızlar çektırıyor ve temiz sonuç çıkıyor. bende kararsızım eşim de istemıyor gerek yok diyor.

evet artık benide hamişler listesine alabilirsiniz....şimdi aldım sonuçlarımı hcg 308 daha çok yeni ...inşallah hayırlısıyla Allah bebeğimi kucağıma alacağım günleride gösterir....

evet artık benide hamişler listesine alabilirsiniz....şimdi aldım sonuçlarımı hcg 308 daha çok yeni ...inşallah hayırlısıyla Allah bebeğimi kucağıma alacağım günleride gösterir....

tebrik ederim canim ..
rabbim kolay bi hamilelik nasi etsin insallah ..
saglikla kucagina aldigin günleri göstersin
a.s.

bende yarın doktor fasıllarına başlıyorum kızlar. sanırım klomen başlatacak bana dr. yarın fsh için gidicem 3. günü oluyor adetin. yanlız anlayamadığım bir nokta var. doktorum illaki 5. günüde gel diyor bana :uhm: sizce neden 5. günü çağırmış olabilir:uhm: klomen falan mı başlatacak bana acaba? klomene kaçıncı gün başlanıyorki:roflol: amma soru sordum ben yahu :teytey:

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza bende bu ay klomen kullandım dün bitti bakalım yarın dr gitcem hayırlısı umarım bende size temmuzda derim hamişimmmmmmmmmmm(aslında hepimiz deriz umarım:teytey:

Tebrikler canım. Umarım rahat bi hamilelik geçirirsin bebişini sağlıcakla kucağına alırsın Darısı bizim başımıza(listedeki bütün arkadaşlarımın)

Tebrik ederim arkadaşım. Allah kucağınada sağlıkla almayı nasip etsin. bzi kullarını evlatla sınamasın ve aratmasın inşallah a.s.

'

tbr ederim cnmm Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin:teytey:
sende subat annesi olacaksin desene:dance:

tebrik ederim canım.allah kucağına vermeyi nasip etsin işllah.darısı hepimizin başına:enbuyukkk:

inşallah Allah o günü de gösterir......çok teşekkür ederim....hiç hesaplamadım ama Şubat sonu filan galiba dimi..ayy merak ettim hemen hesaplıyayım bi sitede...
a.s.

evet cnm kismet olursa seninle ayni zamanlar dogum yapicaz ben hesapladim 24 subat diyor benimkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…