- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.981
canım ya bende yaptım ama bende tek çizgi çıktı normal çünkü daha 4 günüm var
yarın gidip kanda baktırıcam
sende olduğu gibi bende yumurtlama zamanınmdan sonra ilişkiye girince çok az peçeteye silinecek kadar bide leke geldi kahverengi gibi doktorada danıştım olabilir dedi
bende de belirtiler hat safhada sende neler var hikayemiz benzer inşallah sonuçlarda benzer ve müsbet olur
amiiiiiiinnn.. hepimizden inşlh..:Saruboceq:netım koptu kızlarrr geldım ama nurtenım benım ıns senden de gulerımden,sevalımden alırız hepınızden bu haberlerı tez zamanda
biraz iyi biraz kötü.. ehh geçti bitti.. yine evdeyiz allaha bin şükür.merhaba selected..nasılsın?.. bayram iyi geçmiş sevindim...ya uçuvermiş hepsi....
iyi nlsun aynennn devam..kaydirigubbakcemile2 yemek yapmadım. ne yapsam diye düşünüyorum:hulya:murvetım amın cnm tez amanda ıns hepmız verırız o mutlu haberı
gulerım kızzz napıosun sen bakıymmmzemuszemus
selam canım nasılsınopuyorumnanaktanselam kızlarr
mavi bu arada senin testin markası neydi
canım benım ıns hısselerında yanılmazsın da mutlu haberlrını sende palsırsın bızımle olmazsada uzulmek yok daha yolun cok basındayızz:1hug:
bir haftadır falan kasıklarımda ağrı oluo ara ara ki hiç böyle olmazdı.göğüslerimde çok sızı var eğilip kalkarken yatakta dönerken bile çok acıolar.bide hep uyku halindeyim kendimi çok tuhaf hissediyorum psikolojikte olabilir ama bu kadar mı olur.ben 7 aylık evliyim ve henüz bi ay oldu korunmayı bırakalı bakalım hayırlısı..senin önceki msjlarınıda okumuştum aynı bendeki belirtiler inş mutlu haberi burda paylaşırız..
canım ya inşallah ben ilçedeyim burda bhcg testi yoktu gelmiş yarın yaptırıcam mutlu bi hbr olursa hemen paylaşırım
benide en çok umutlandıran göğülerim bütün anne adylarının ortak belirtisi
hatta 2 gün önceye kadar yoktu bende hiçbişey ümidimde yoktu ama dün gece sağa sola dönemedim yatakta uykumdan uyandırdı
sabah baktım damarlar belirginleşmiş
meme başımda koyulaşmış
inşallah doğru düşünüyorumdur
ben 2.5 aylık evliyim inşallah gelmiştir meleğim
canım benım ıns olumlu sonucları alırsın sende haberlerını beklıyoruz ama bu belırtıler bazen psikolojik oluyor senın gunun ne kadr gecdı tam oalrak[/QUOT
canım daha günüm geçmedi 3 günüm filan var
ben pko hastasıyım ilaçlarımı almam için gebeliğin olmaması lazım o yüzden sabırsızım
eğer hamile değilsem tedaviye başlıcaz
amiiiiiiinnn.. hepimizden inşlh..:Saruboceq:
biraz iyi biraz kötü.. ehh geçti bitti.. yine evdeyiz allaha bin şükür.
sen nasılsın bidenem
iyi nlsun aynennn devam..kaydirigubbakcemile2 yemek yapmadım. ne yapsam diye düşünüyorum:hulya:
selam canım nasılsınopuyorumnanaktan
canım benım ıns olumlu sonucları alırsın sende haberlerını beklıyoruz ama bu belırtıler bazen psikolojik oluyor senın gunun ne kadr gecdı tam oalrak[/QUOT
canım daha günüm geçmedi 3 günüm filan var
ben pko hastasıyım ilaçlarımı almam için gebeliğin olmaması lazım o yüzden sabırsızım
eğer hamile değilsem tedaviye başlıcaz
inş canım hayırlısı olsun
slm kızlar.benimde reglim geçeli 6 gün oldu dün evde test yaptım negatif .pes mi etmeliyim ümide devam mı etmeliyim bilemedim kafam çok karışık ne dersiniz
mavii canım sen ne zaman kan testi yaptırıcaksın
kızlar ben reglime 1 gün kaka kanada baktırdım negatif çıktı yani değer0,9 du.acaba erken mi baktırdım
kızlar ben reglime 1 gün kaka kanada baktırdım negatif çıktı yani değer0,9 du.acaba erken mi baktırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?