Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bir haftadır falan kasıklarımda ağrı oluo ara ara ki hiç böyle olmazdı.göğüslerimde çok sızı var eğilip kalkarken yatakta dönerken bile çok acıolar.bide hep uyku halindeyim kendimi çok tuhaf hissediyorum psikolojikte olabilir ama bu kadar mı olur.ben 7 aylık evliyim ve henüz bi ay oldu korunmayı bırakalı bakalım hayırlısı..senin önceki msjlarınıda okumuştum aynı bendeki belirtiler inş mutlu haberi burda paylaşırız..

netım koptu kızlarrr geldım ama nurtenım benım ıns senden de gulerımden,sevalımden alırız hepınızden bu haberlerı tez zamanda
amiiiiiiinnn.. hepimizden inşlh..:Saruboceq:

merhaba selected..nasılsın?.. bayram iyi geçmiş sevindim...ya uçuvermiş hepsi....
biraz iyi biraz kötü.. ehh geçti bitti.. yine evdeyiz allaha bin şükür.
sen nasılsın bidenem

murvetım amın cnm tez amanda ıns hepmız verırız o mutlu haberı
gulerım kızzz napıosun sen bakıymmmzemuszemus
iyi nlsun aynennn devam..kaydirigubbakcemile2 yemek yapmadım. ne yapsam diye düşünüyorum:hulya:

selam canım nasılsınopuyorumnanaktan

canım benım ıns hısselerında yanılmazsın da mutlu haberlrını sende palsırsın bızımle olmazsada uzulmek yok daha yolun cok basındayızz:1hug:

çok teşekkür ederim.üzülmek istemiyorum evet daha çok başındayız dediğin gibi. aldığımız her güzel haber burda bizi çok mutlu edio kendimiz hamileymiş gibi seviniyoruz burası insana çok güzel moral kaynağı bence.

canım ya inşallah ben ilçedeyim burda bhcg testi yoktu gelmiş yarın yaptırıcam mutlu bi hbr olursa hemen paylaşırım
benide en çok umutlandıran göğülerim bütün anne adylarının ortak belirtisi
hatta 2 gün önceye kadar yoktu bende hiçbişey ümidimde yoktu ama dün gece sağa sola dönemedim yatakta uykumdan uyandırdı
sabah baktım damarlar belirginleşmiş
meme başımda koyulaşmış
inşallah doğru düşünüyorumdur
ben 2.5 aylık evliyim inşallah gelmiştir meleğim

canım benım ıns olumlu sonucları alırsın sende haberlerını beklıyoruz ama bu belırtıler bazen psikolojik oluyor senın gunun ne kadr gecdı tam oalrak

a...s.. canım benim iyiyim çok şükür şafak sayıyorum son 1 gün dua et emiopuyorumnanaktan

slm kızlar.benimde reglim geçeli 6 gün oldu dün evde test yaptım negatif .pes mi etmeliyim ümide devam mı etmeliyim bilemedim kafam çok karışık ne dersiniz

kızlar ben reglime 1 gün kaka kanada baktırdım negatif çıktı yani değer0,9 du.acaba erken mi baktırdım

evet canım benimde bildiğim kadarıyla 10 gün öncesinden sonuç verio kan testi.ama sen amin olmak için bi kan testi daha yaptır bence.6 gün geçmiş bu kez kesin sonuç alırsın.ama sonuç nolursa olsun üzme kendini hayırlısı olsun.

mavi canım kan testi yaptırmak için acele etme.sonra ben gibi olursun bazen geç döllenme olduğunda kandada çıkmayabiliyormuş hamilelik hormonunun kana karışması döllenmeden sonra 7-10 gün sürüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…