- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.961
canım evde olan testten yaptım ama hassas değil
(wondfo) negatif çıktı.bilmiyorum hayırlısı.2 gün yatılı misafirim var belki pazartsei tekrar yaparım ya da kan testi yaptırırım.sıkıldım bu bekleyişten yaaaaaaaaaaaa
deniz + kum ne güzel tam tatil olmuş işte.. moral açısından iyi gelmiştir sana.. bana suya girmek çok iyi geliyo.. insanın negatif enerjisini alıyo su...
aşılamaya biraz zam gelmiş.. son aşılamam 500tl ilaçlar hariç tabi.. evde iğnem ve progestoron hapım vardı bitek çatlatmayı aldık.. özelde oldu aşılamam..
demek 2. için niyetine girdiniz. hayırlısı olsun canım. inşlh rabbim bukez yüzünü güldürür daha fazla bekletmez..
mavi canım çıkar sanırım ama hiç yaşamadığım için tam bilemeyeceğim çoğu arkadaş çıkar diyor burada yap istersen
teşekkür ederim.bakalım inş çıkar da olumlu çıkar:Saruboceq:
şimdi gördüm gitmiş ya kızlar bazen çok üzülüyorum helede benimle birlikte evlenenlerin çocuğunu görünce kıskanmıyorum ama benimde olsun istiyorum artık şu morfolojimiz %4 nasıl yükselecek ya bilen varsa anlatsın
ne tesadüftür ki bizim de morfolojimiz %3 dü %4 olmuş keçiboynuzu kürü iyi geliyormuş ama biz denemedik bu ay aşılama yaptırdım tutmazsa deneriz artık
merhaba selected..nasılsın?.. bayram iyi geçmiş sevindim...merhaba kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..opuyorumnanaktan
:çok üzgünüm:evet ya bizim repler nire gitti bülee...
yaptım kızlar testi çok silik olark gördüm ikinci çizgiyi bilmiyorumya inş vardır iki gün tekrar sonra denicem.bu kadar belirti boşuna diildir herhalde bir de bir hafta önce eşimle ilişkiden sora az bi kan geldi leke gibi ondan da ümitliyim.gerçi bu benim daha ilk ayım kaç ay uğraşanlar var ama napıım istiyorum.allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
yaptım kızlar testi çok silik olark gördüm ikinci çizgiyi bilmiyorumya inş vardır iki gün tekrar sonra denicem.bu kadar belirti boşuna diildir herhalde bir de bir hafta önce eşimle ilişkiden sora az bi kan geldi leke gibi ondan da ümitliyim.gerçi bu benim daha ilk ayım kaç ay uğraşanlar var ama napıım istiyorum.allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
ayşe test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?