Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya kıslar benim bilgisayar kafayı yedi
net gidip geliyo
mürvetcim aşşe kıslar hamile diilim Allah mı söyletiyo ne
o yazıyı mercimeklerimiz tez zamanda gelsin diye yazdım ben
hem mürvet ilk haberi olanlardan biri sen olursun zaten canım benim

canım ya bende yapayım diyorum ama bilemiyorum kan testi bulunduğum yerde yok malesef beklicez artık

su süperdi bol bol güneşlendim ama annesi babası yanında olmayınca çok zor oluyor benimde 600 merkeze vermiştim ilaçlar iğneler 1000 tlyi buldu diyorum tüp bebek mi yaptırsak ama oda araştırdım 6000tl çok geldi bana bilmiyorum ya ne yapacağımı istiyorum ama 2. aşılamayı inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür

kızlar ya benim adet tarihim 25 eylül iki gün var yani ama sabredemiyorum.birçok belirtim de var kasıklarımda ağrı var göğüslerim felaket sızlıo ve çok halsizim sizce test yapsam çıkarmı sağlık ocağına gittim kan testi için yapmıolarmış idrar testini de adet 10 gün geçtikten sora yapıolarmış ben bekleyemem o kadar napıım sizce?

mavi canım çıkar sanırım ama hiç yaşamadığım için tam bilemeyeceğim çoğu arkadaş çıkar diyor burada yap istersen

teşekkür ederim.bakalım inş çıkar da olumlu çıkar:Saruboceq:

canım benimde 26 27 bende dayanamıyorum merakım içimi yiyip bitireceğine yapmaya karar verdim
3 4 liraya olur olan ama çıkmazsa ümidimi kesmicem adet günümde tekrarlıcam
sende böyle yapabilirsin

ne tesadüftür ki bizim de morfolojimiz %3 dü %4 olmuş keçiboynuzu kürü iyi geliyormuş ama biz denemedik bu ay aşılama yaptırdım tutmazsa deneriz artık

yaptım kızlar testi çok silik olark gördüm ikinci çizgiyi bilmiyorumya inş vardır iki gün tekrar sonra denicem.bu kadar belirti boşuna diildir herhalde bir de bir hafta önce eşimle ilişkiden sora az bi kan geldi leke gibi ondan da ümitliyim.gerçi bu benim daha ilk ayım kaç ay uğraşanlar var ama napıım istiyorum.allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

canım ya bende yaptım ama bende tek çizgi çıktı normal çünkü daha 4 günüm var
yarın gidip kanda baktırıcam
sende olduğu gibi bende yumurtlama zamanınmdan sonra ilişkiye girince çok az peçeteye silinecek kadar bide leke geldi kahverengi gibi doktorada danıştım olabilir dedi
bende de belirtiler hat safhada sende neler var hikayemiz benzer inşallah sonuçlarda benzer ve müsbet olur

canım benım ıns hısselerında yanılmazsın da mutlu haberlrını sende palsırsın bızımle olmazsada uzulmek yok daha yolun cok basındayızz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…