- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.901
28 şubat diyor hesaplayıcı inşallah 1 Mart olur benim doğum günümde bana hediye olarak gelir bebişim...
evet artık benide hamişler listesine alabilirsiniz....şimdi aldım sonuçlarımı hcg 308 daha çok yeni ...inşallah hayırlısıyla Allah bebeğimi kucağıma alacağım günleride gösterir....
bende yarın doktor fasıllarına başlıyorum kızlar. sanırım klomen başlatacak bana dr. yarın fsh için gidicem 3. günü oluyor adetin. yanlız anlayamadığım bir nokta var. doktorum illaki 5. günüde gel diyor bana :uhm: sizce neden 5. günü çağırmış olabilir:uhm: klomen falan mı başlatacak bana acaba? klomene kaçıncı gün başlanıyorki:roflol: amma soru sordum ben yahu :teytey:
bu ay tuttururuz inşallah...doktor gün aşırı dedi ama ben 3 gündür hergün...............bana ne walla...bu ay da böle denicem..bide geçen aylarda ilişki sonrası ayaklarımı kaldırmıyodum...normal yatıp uyuyodum...ama bu ay hergün ilişki hem de 1 saat ayaklarımı duvara dikiyorum yatakta...kociş gülüyor bunu sana kim söledi diyor ama bana ne.....çatlıcaksa çatlasın artık walla her akşam kocişi esir alıyom...sabahtan başlıyom bak çok yorulma..onu yeme bunu içme....gece uyuma ....halısaha maçına gidiyo bak çok koşma...illallah dicek herifff ...kıyamam...ama eşim geçen gün bana sanki bu ay olacakmış gibi geliyor dedi..içine öle doğuyomuşşşş....hemde erkek olcak gibi hissediyom dedi....ahh keşke baksana yumurta 35 mm oldu daha çatlatamadık...
geçen gece oturuyoduk telefon geldi......kimle konuştun dedim sölemedi....kim o ne söledi bu saatte dedim yine tık yokkççbende çok meraklıyımdır...çatlatcanmı beni dedim...gülüyo...yumurta çatlasın diye böle yapıyom diyo dalga geçiyoo.......maskara olduk wallah..
derinden , günaydın.senin günün nezaman?çalışmalar nasıl?benim üç gn geçti beklemedeyim.[/QU
günaydın cnm,benim günüme daha çok var haziran 7 si gibi.bende yumurta takibi tedavisi görüyorum.bakalım çalışmalrı yaptık bıraktık bekliyoruz.hayırlısı allahtan.sen nekadardır istiyosun?inş hamilesindir cnm.
evet artık benide hamişler listesine alabilirsiniz....şimdi aldım sonuçlarımı hcg 308 daha çok yeni ...inşallah hayırlısıyla Allah bebeğimi kucağıma alacağım günleride gösterir....
fisfisfis KIZLAR HANİ GEÇENLERDE GEBELİK TESTİ YAPMIŞTIM YA SONUÇ NEGATİF ÇIKTI DEMİŞTİM YAA O TESTİN SON KULLAMA TARİHİ BAYA Bİ GEÇMİŞ DAHA YENİ FARKETTİM . DAHADA HASTALANMADIM 11 GECİKTİ ACABA TESTİN YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ VARMI??? CADIARZU
canım çok sevindimn...tebrik ederim....inşallah sağlıkla kucağına alırsın...bizede dua et olurmu???ŞenizŞenizŞeniz
fisfisfis KIZLAR HANİ GEÇENLERDE GEBELİK TESTİ YAPMIŞTIM YA SONUÇ NEGATİF ÇIKTI DEMİŞTİM YAA O TESTİN SON KULLAMA TARİHİ BAYA Bİ GEÇMİŞ DAHA YENİ FARKETTİM . DAHADA HASTALANMADIM 11 GECİKTİ ACABA TESTİN YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ VARMI??? CADIARZU
hayır güzelim....
24 haziran ve 26 hamiş diyelim istersen
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM :teytey::teytey::teytey:
sudenazcım çok haklıymışsın..
21 haziran adet tarihimdi ve 14 haziranda dayanamayıp fortel gebelik testi yapmıştım
ve negatif çıkmıştı
sil demiştim sudenaza ismimi listeden
hayır kırmızıları görene kadar silmem demişti haklıymış :1shok:
hayır Güzelim....
24 Haziran Ve 26 Hamiş Diyelim Istersen :d
Hamileyimmmmmmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:
Sudenazcım çok Haklıymışsın..
21 Haziran Adet Tarihimdi Ve 14 Haziranda Dayanamayıp Fortel Gebelik Testi Yapmıştım
Ve Negatif çıkmıştı
Sil Demiştim Sudenaza Ismimi Listeden
Hayır Kırmızıları Görene Kadar Silmem Demişti Haklıymış :1shok:
teşekkür ederim hayatım..
allah hepimize güzel bebekler ve hamilelikler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?