- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.921
evet artık benide hamişler listesine alabilirsiniz....şimdi aldım sonuçlarımı hcg 308 daha çok yeni ...inşallah hayırlısıyla Allah bebeğimi kucağıma alacağım günleride gösterir....
hayır güzelim....
24 haziran ve 26 hamiş diyelim istersen
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM :teytey::teytey::teytey:
sudenazcım çok haklıymışsın..
21 haziran adet tarihimdi ve 14 haziranda dayanamayıp fortel gebelik testi yapmıştım
ve negatif çıkmıştı
sil demiştim sudenaza ismimi listeden
hayır kırmızıları görene kadar silmem demişti haklıymış :1shok:
İNANAMIYORUM YAA BUGÜN BÖYLE ÜST ÜSTE İYİ HABERLER ÇOK İYİ GELDİİİ BENDE BİRAZDAN TEKRAR Bİ GEBELİK TESTİ ALAYIM DİYORUM YOKSA DİREK KAN TAHLİLİMİ YAPTIRSAM KESİN OLSUN BİLMİYORUM YAA SANKİ BENDEDE BİŞEYLER VAR İNŞALLAH ALLAHIM DUY SESİMİ BENDE BEBİŞ İSTİYORUM
hayır güzelim....
21 haziran adet tarihimdi ve 14 haziranda dayanamayıp fortel gebelik testi yapmıştım
ve negatif çıkmıştı
fisfisfis KIZLAR HANİ GEÇENLERDE GEBELİK TESTİ YAPMIŞTIM YA SONUÇ NEGATİF ÇIKTI DEMİŞTİM YAA O TESTİN SON KULLAMA TARİHİ BAYA Bİ GEÇMİŞ DAHA YENİ FARKETTİM . DAHADA HASTALANMADIM 11 GECİKTİ ACABA TESTİN YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ VARMI??? CADIARZU
hayır güzelim....
ve negatif çıkmıştı
canım 11 gün geçtiyse testede çıkar bencee hadi hayırlısı olsun hakkında sendende iyi haberler alırız inş..
İNANAMIYORUM YAA BUGÜN BÖYLE ÜST ÜSTE İYİ HABERLER ÇOK İYİ GELDİİİ BENDE BİRAZDAN TEKRAR Bİ GEBELİK TESTİ ALAYIM DİYORUM YOKSA DİREK KAN TAHLİLİMİ YAPTIRSAM KESİN OLSUN BİLMİYORUM YAA SANKİ BENDEDE BİŞEYLER VAR İNŞALLAH ALLAHIM DUY SESİMİ BENDE BEBİŞ İSTİYORUM
GÜZELİM İLK TEST YAPTIRDIĞIMDA SONUÇ NEGATİFTİ AMA TESTİN SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ŞİMDİ ALACAĞIM TESTE GÜVENMELİMİYİM BİLMİYORUM kafamçokkarıştı İLK DEFA ADETİM BU KADAR ÇOK GECİKTİ NORMAL Mİ ACABA BİLMİYORUM.kafamçokkarıştı
derinden , günaydın.senin günün nezaman?çalışmalar nasıl?benim üç gn geçti beklemedeyim.[/QU
günaydın cnm,benim günüme daha çok var haziran 7 si gibi.bende yumurta takibi tedavisi görüyorum.bakalım çalışmalrı yaptık bıraktık bekliyoruz.hayırlısı allahtan.sen nekadardır istiyosun?inş hamilesindir cnm.
derinden meraba canım.inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür.biz iki aydır deniyoruz.bu ay yumurtlama testi aldım ve tam o güne denk getirdik.ama kısmet bakalım tuttuu bilmiyorum.üç gün önce fortel ultra gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.hala hasta olmadım ama pekde umudum yok.
Kizlar Ben Test Almaya Gidiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?