Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

BU ARADA ANLAT BAKİM NASIL ÖĞRENDİN? TEDAVİ UYGULUYOMUYDUN..NASIL BECERDİNİZ BU İŞİ? ÖĞRETİN BİZEDE YAVVVVVVVV :dance:

sadece bira seni yorar canım:) doğanın ona bir lütfu bence . çünkü bizim bir akraba var sadece 2 tane sperm buldular testislerindee.birisiyle tüp bebek denediler ama tutmadı .sadece tek şansları kaldı yani.diğer spermide dondurdular.oda tutmazsa asla çocukları olmayacak.hallimize herzaman şükretmeliyiz..

buraya üye olduğuma o kadar memnunumki..iyi ki bulmuşum burayı çek şeyler öğrendim bana çok şeyler kattı...mesela dr. bana hemen folik asit başlatacaktı bende folbiol kullandığımı söyledim ya çok iyi dedi.ben burdan duydum danıştım öyle başladım kullanmaya..onun dışında gerçekten çok şeyler gördüm öğrendim sevincin nasıl herkese yansıdığını nasıl kendin gibi başklarınında senin sevincine sevindiğini..üzüntümün üzüntünüz olduğu sevincim sevinciniz olduğunu gördüm..iyi ki burdayım.bakın hamilelik haberini ilk sizler öğrendiniz....benimle mutlu oldunuz...bende inşallah bekleyen arkadaşlarla en kısa zamanda mutlu olmak istiyorum...a.s. :enbuyukkk:

her geçen gün hamiş haberleri aldıkça benimde umudum artıyor.tüm hamişler hayırlı hamilelik geçirsin allah bizlerede yaşatsın o duyguyu.herkesi çok çok tebrik ediyorum

CANIM BU İÇTEN GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER..İNSAN ÇEVRESİNE BU KADAR YAKIN OLAMIYOR..GERÇEKTEN YAŞAYAN ANLAR DİYORUM..VE BURDA ORTAK Bİ YANIMIZ VAR BİZİM O DA ÇOCUK SAHİBİ OLMAK..O YÜZDEN BİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUZ..ANLAMADIĞIMIZ YERLERDE BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLUYORUZ...BU GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL Bİ OLAY..ALLAH YÜZÜMÜZÜ HEP GÜLDÜRSÜN VE KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN DİYORUM...:enbuyukkk:

şimdide beni aydınlatın bakalım ya kızlar biraz özel olacak ama artık gizlimiz saklımız kalmadı:))))) ilişkiden sonra en sperleri içerde tutmak konusunda çok efor sarfediyorum sizdede varmı aynı dert geri geliyo bunlar yaaa

:)) aynen bendede oluyo genelde bacaklarını dikiyorum ayaklarım duvara öylece 20 dk falan bekliyorum. kalçamada yastık koyuyorum bu ay böyle denedim bakalım....sengözlerimebaksanab

ay cevapta biraz özel olacak ama benim öle oluyordu.artık ilk önce ben işim! bitiyo ondan sonra eşim devam ediyo.

walla kızlar bende bu ay ilk defa ayklarımı duvara dayayıp kalçamın alna yastık koyuyorum....öle olunca geri gelmiyo...1 saat yatıroum ama 1 saat sonunda normale döndüğüm zaman olan hepsi akıyo sankii...duyduğum kadarıylla zaten ayakları kaldırmasak bile içine boşaldıktan sonra spermlerin % 90 kadarı içerde kalıyomuşşş...özel bi çaba sarfetmemize gerek yokmuş ama ben bu ay bide böle denicemmm...eeşim uyuyor ben kulağıma mp3 çalarımı takıyorum...ters dönüyorum yatakta başucudaki duvara ayaklarımı kaldırıyorum taki kalçam karyolanın başlığına dayanacak şekilde ve kalçamın altına da yastık koyuyorum...eşim uyuyo hemen horlama başlıyo zaten bende radyo dinliyorum 1 saat yada kitap okuyorum ...arada ayaklarım ağrıyo dizlerimi karnıma doğru çekiyorum....o da iyi oluyor..bakalım ne olcak görcez bu ay bi faydası varmı...1 saat öle yattıktan sonra normale dönüyorum ve duşumu sabah alıyorum...su spermleri öldürüyormuş çünkü...

:)) aynen bendede oluyo genelde bacaklarını dikiyorum ayaklarım duvara öylece 20 dk falan bekliyorum. kalçamada yastık koyuyorum bu ay böyle denedim bakalım....sengözlerimebaksanab

bende öyle yapıyorum ama yorucu oluyo yokmu bunun bi kolayı yaaa bizim yanlış yaptığımız bişimi var acaba hamişler sizde durum nasıldı

ilişki sonrası hemen duş almayın..sabah kalkınca alın...doktorumdan duymuştum bunu...vajinaya su kaçırmıcaksın...birde ilşki önceside vajinal duş almıcaksın kesinlikle...

hamiş olan kızlarrrr cok mutlu oldum adınıza cok sevındım ne guzel bize umut oluyorsunuz...allah sağlıklı kolay hamilelik nasip etsın .darısı bizlerin başına.tüp bekleyenlerın başına.allah bizi bekletmesın tez vakitte bizi de hamiş etsin.:dance::dance::dance::dance: oleyyy ne güzel hamiş listemiz kabarıyorrrrrr:teytey:

evet bende suyun spermlerini öldürdüğünü duydum bende aynı işlemi uyguluyorum. (İlişki bittikden sonra tabi eşim bacaklarımdan tutup duvara çeviriyo beni spermler gelmesin diyee yani ilişki sonra komedii:))))

merhabalar:asigim:

Öncelikle Herkesin Gazası Mübarek olsun
İnşallah herkes için hayırlısı olur benım içinde....
biz daha denemeye bile başlamadık ama inanın bu şeyleri okuyunca
gerçekten zor olacagını hissetmeye başladım..
yüce Rabbim kimsenın yüzünü kara cıkartmasın inş. Hayırlısıyla hamıle kalınır ve bebeklerimizi Kucaklarımıza alırız İnş. a.s.

Allaha Emanet olun .....

2 güne kadar içimde kalıyorlar ve her lavoboda biraz biraz gidiyorlarlülülülülülü eşimin sperm sayısı fazla benim yumurtalıklar çatır çatır işliyorlar 2 gün içinde sperm saklıyor ve hemen duş almıyorum zati.birde ayaklar havada 3 aydır bekliyorum doktora gitsem kapıdan kovar. böle beklemek adamı öldürüyor yaaaa...

KIZLAR BENİM YAPTIĞIM Bİ YÖNTEMİ ANLATIYIM..ARTIK MEŞHUR OLMUŞ Bİ KANEPE YÖNTEMİM VAR :roflol:

ŞİMDİ BEN KANEPENİN KOL KISMINA AYAKTAYKEN KALÇAMI DAYAYIP ARKAYA DOĞRU UZANIYORIM...KALÇAM BAYA DİK DURUMDA OLUYOR..İLİŞKİYİ ORDA YAPIYORUZ..EŞİM AZCIK YETİŞMEKTE ZORLANIYOR AMA İDARE EDİYORUZ ARTIK..SONRA HEMEN KALMASINA İZİN VERMİYORUM...5 DKKA KALIYOR ÇIKINCADA BEN ÖYLE BEKLİYORUM 1 SAATTEN FAZLA..HEM AYAKLARIM AĞIRMAMIŞ OLUYOR...

AMA BU SU OLAYI CANIMI SIKTI YAVVVVV..BEN ESKİDEN VAZELİN KULLANIRDIM..İYİDEĞİL DİYE BIRAKTIM..SU KULLANIYORUM BİRAZ...YOKSA ÇOK ZOR OLUYOR..HATTA OLMUYO DESEM YERİDİR YANİ...YOKSAM BEN BU YÜZDENMİ HAMİŞ KALAMIYORUM...HEMEN ARAŞTIRICAM DOĞRULUK PAYINI...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…