- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.941
ya kızlar size bir şey soracağım.eşim evlenmeden önce sperm testi yaptırmıştı ve sperm sayısı normalinkinden 10 misli fazla çıkmıştı. acaba bu da bir sorun yaratır mı? hiç böyle bir şey duydunuz mu?
her geçen gün hamiş haberleri aldıkça benimde umudum artıyor.tüm hamişler hayırlı hamilelik geçirsin allah bizlerede yaşatsın o duyguyu.herkesi çok çok tebrik ediyorumburaya üye olduğuma o kadar memnunumki..iyi ki bulmuşum burayı çek şeyler öğrendim bana çok şeyler kattı...mesela dr. bana hemen folik asit başlatacaktı bende folbiol kullandığımı söyledim ya çok iyi dedi.ben burdan duydum danıştım öyle başladım kullanmaya..onun dışında gerçekten çok şeyler gördüm öğrendim sevincin nasıl herkese yansıdığını nasıl kendin gibi başklarınında senin sevincine sevindiğini..üzüntümün üzüntünüz olduğu sevincim sevinciniz olduğunu gördüm..iyi ki burdayım.bakın hamilelik haberini ilk sizler öğrendiniz....benimle mutlu oldunuz...bende inşallah bekleyen arkadaşlarla en kısa zamanda mutlu olmak istiyorum...a.s. :enbuyukkk:
buraya üye olduğuma o kadar memnunumki..iyi ki bulmuşum burayı çek şeyler öğrendim bana çok şeyler kattı...mesela dr. bana hemen folik asit başlatacaktı bende folbiol kullandığımı söyledim ya çok iyi dedi.ben burdan duydum danıştım öyle başladım kullanmaya..onun dışında gerçekten çok şeyler gördüm öğrendim sevincin nasıl herkese yansıdığını nasıl kendin gibi başklarınında senin sevincine sevindiğini..üzüntümün üzüntünüz olduğu sevincim sevinciniz olduğunu gördüm..iyi ki burdayım.bakın hamilelik haberini ilk sizler öğrendiniz....benimle mutlu oldunuz...bende inşallah bekleyen arkadaşlarla en kısa zamanda mutlu olmak istiyorum...a.s. :enbuyukkk:
şimdide beni aydınlatın bakalım ya kızlar biraz özel olacak ama artık gizlimiz saklımız kalmadı:))))) ilişkiden sonra en sperleri içerde tutmak konusunda çok efor sarfediyorum sizdede varmı aynı dert geri geliyo bunlar yaaa
ay cevapta biraz özel olacak ama benim öle oluyordu.artık ilk önce ben işim! bitiyo ondan sonra eşim devam ediyo.şimdide beni aydınlatın bakalım ya kızlar biraz özel olacak ama artık gizlimiz saklımız kalmadı:))))) ilişkiden sonra en sperleri içerde tutmak konusunda çok efor sarfediyorum sizdede varmı aynı dert geri geliyo bunlar yaaa
:)) aynen bendede oluyo genelde bacaklarını dikiyorum ayaklarım duvara öylece 20 dk falan bekliyorum. kalçamada yastık koyuyorum bu ay böyle denedim bakalım....sengözlerimebaksanab
bende öyle yapıyorum ama yorucu oluyo yokmu bunun bi kolayı yaaa bizim yanlış yaptığımız bişimi var acaba hamişler sizde durum nasıldı
bebiş sahibi olmak kolay değil be gülümmm:icecream:
ilişki sonrası hemen duş almayın..sabah kalkınca alın...doktorumdan duymuştum bunu...vajinaya su kaçırmıcaksın...birde ilşki önceside vajinal duş almıcaksın kesinlikle...
hayır güzelim....
24 haziran ve 26 hamiş diyelim istersen
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM :teytey::teytey::teytey:
sudenazcım çok haklıymışsın..
21 haziran adet tarihimdi ve 14 haziranda dayanamayıp fortel gebelik testi yapmıştım
ve negatif çıkmıştı
sil demiştim sudenaza ismimi listeden
hayır kırmızıları görene kadar silmem demişti haklıymış :1shok:
walla kızlar bende bu ay ilk defa ayklarımı duvara dayayıp kalçamın alna yastık koyuyorum....öle olunca geri gelmiyo...1 saat yatıroum ama 1 saat sonunda normale döndüğüm zaman olan hepsi akıyo sankii...duyduğum kadarıylla zaten ayakları kaldırmasak bile içine boşaldıktan sonra spermlerin % 90 kadarı içerde kalıyomuşşş...özel bi çaba sarfetmemize gerek yokmuş ama ben bu ay bide böle denicemmm...eeşim uyuyor ben kulağıma mp3 çalarımı takıyorum...ters dönüyorum yatakta başucudaki duvara ayaklarımı kaldırıyorum taki kalçam karyolanın başlığına dayanacak şekilde ve kalçamın altına da yastık koyuyorum...eşim uyuyo hemen horlama başlıyo zaten bende radyo dinliyorum 1 saat yada kitap okuyorum ...arada ayaklarım ağrıyo dizlerimi karnıma doğru çekiyorum....o da iyi oluyor..bakalım ne olcak görcez bu ay bi faydası varmı...1 saat öle yattıktan sonra normale dönüyorum ve duşumu sabah alıyorum...su spermleri öldürüyormuş çünkü...
alemsin kız ilkönce ben demiş yaaalülülülülülü ilki sonrası yok şekerim geri geliyolar işte ayakları dikiyoz ama kalkınca ayağa yine akıyo ama evrimin dedikleri rahatlattı beni yüzde doksan kalıyomuş madem korkmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?