Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ZELİŞ CANIM GÖĞÜSUNDEN SÜT GELMESİ prolaktin yüksek anlamına geliyor.sana DOSTİNEX yada PARLODEL hapı verir.bu hap prolaktini düşürüyormuş.endişe etme.allah sana cabuk hamileliğini nasip etsin.

Anaaaam, ne bereketli bir liste olmuş bu böyle..
Sanırım herkese uğurlu geldi..
Daha şimdiden 28-29 hamiş var...
Maşallahh...
Allah bütün hamiş arkadaşlara, bebeklerini sağlıkla hayırlısıyla kucaklarını almayı nasip etsin inşallah. :1hug:
Hadi bakalım diğer kızlar, çalışmaya devam... sırnaşık şey

Hamiş olan herkesi tebrik ediyorum Haziran bereketli geldi hakkaten. Ben yazın sıcaktan uzak duruyodum eşimden kızlar nasıl yaptınızzzzzzzzzzzzzzz :) Herkesin evinde klima mı var bakiiiiiim :)

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Sudenazcım beni istersen sil bende bir anormallik var anlamadım hala silik çişzgim var dün kanda pozitifmi negatifmi diye baktılar kadın buraya negatif yazıyorum ama 3 gün sonra tekrardan baktır dedi yaptığı gösterdi benim yaptığım idrar testinden daha netti. Bu sabah kaçıncı testimi yaptım yine açık çizgi yoksa dış gebe falanmıyım yaaa Cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. sen beni hamişler listesinden sil canım yer işgal etmiyim:çok üzgünüm::a015:

kıslar hamiş olanlar bebekleriniz hayırlı olsun.ben yazın hiç uzak durur muyum hiç duramam uzak:asigim:
kıslar ben bir rüya gördüm.anlatmak istedim sizede.ben de hapı bırakalı bir buçukaydan fazla oldu,şuan korunmuyorum.inşallah allah nasip ederse bebiş istiyoruz.rüyamda,doktordayım,iki tane bayan doktor var ultrasonda görüyorum ama bebek değil,spermin yumurtayı döllemeye çalıştığını gördüm.doktor diyor ki bak yumurtayı dölleyecek ve çok kısa sürede bebiş olcak.ama daha olmamışta olurken görüyordum.o aşamayı ultrasondan görüyordum.çok etkilendim.sabah eşime anlattım hemen.o da bebiş mi olcak acaba hemen dedi.ben de hap kullandığım için uzun süre, hemen olcağını tahmin etmiyorum.yani hemen olursa bana çok büyük süpriz olur.hayırlısı olsun bakalım.sizce bebek habercisi olabilir mi bu rüya a.s.

Ecem umarım bebek habercisidir bu rüya :) Önümüzdeki ay hamişsin diye yorumluyorum. Benim hap kullanırken hamile kalan arkadaşım var onun için hap olayını çok takma kafana. Bıraktığın andan itibaren hamile kalaiblirsin....

ayyy inşallah öyledir ya acayip heyecanlandım ama bilemiyorum.yani hap kullanırken olabiliyor evet doktorda dedi bırakınca her an kalabilirsin diye.ama ne bileyim hemen olmayacakmış gibi geliyor.

evet izmitteyim ya buralarda bildiğim bayan bi kadın doğumcu var mı? ben buraya gelin geldim o yüzden çok iyi bilmişyorum doktorları..

canım ben de geçen sene gelin geldim :)) ama gölcükte var eşim askeriyede benim ordabir bayan var dışardada özeli var emine hanım ama çok iyi demiyorlar.askeri hastanede ssklılar falanda bakılıyor.istersen bir araştır.izmit merkezde misin.

Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için. Allah en yakın ve en hayırlı zamanda sizlere de hamiş olmayı nasib etsin inşallah. Dün testimin sonucunu aldım 126 yazıyordu yani daha 3 haftalık falanmış, ben biraz tedirgin oldum acaba düşük bir değer mi diye ama doktor normal olduğunu zaten çok yeni olduğunu ve her geçen gün katlanıcağını söyledi. :uhm: Ama biraz aklım takıldı inşallah sağlıkla büyür kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…