- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.981
mrhaba arkadaslar cuma gunu yumurtalarıma bakılcak ne kadar buyudu dıye.ondan sonra da asılama.asılamadan sonra taıle gıtsem o bekleme donemınde acaba bısey olurmu kı?
BENCE GAYET İYİ OLUR..HEM STRESTEN UZAK KALMIŞ OLURSUN..DÜŞÜNMEZSİN BUNLARI...
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
yol Bıraz Uzak Acaba Aşılamada Hareket Etmek Ne Kadar Normal Onu Bılmıyorum
daha once herhangı bır tedavı gormusmuydun
benım doktorum da gerek gormedı ama bız bır ay yumurta takıbı yaptırdık daha cabuk olsundıye aşılamaya karar verdik.doktor adetının ucuncu gunu muyeneye cagırıyo tahlıllerıne bakıyo bes gunluk klomen verıyo gunde bır tane .sonra yumurtaların ne kadar buyumus dıye bakıyo bır kac gun 20 mm cıvarında buyunce catlatıyolar bır ıgneyle.hemen bır gun sonra esınden sperm alıp ıyı olanları yırıp bır sırıngayla rahmıne yerlestırıyolar.yanı yardım edıyolar
yarı ozel yarı sosyal muyeneye para verdık ama tahlılere vermıyorum
Nereden anlatsam nasıl başlasam bilemiyorum ben hayatımda böyle değişik bir gün yaşamadım duygularım karmakarışık...Ben mayısın 24 ünde son adetimi gördüğüm için 24 yazdırmıştım bu uğurlu listeye. Ama normalde 2 gün önce olurum ve ctesiden kerın ağrılarım başladı test te yapmıştım zaten hiç bir şey çıkmamıştı, kasığımdaki hafif ağrılardan başka hiç bir belirtim de yoktu. Bekliyorum, bekliyorum gelmiyor? ikinci testi yaptım bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı. Dün evin karşısında polikliniğe kan verdim tahlil için. Hatta ordaki doktor bile sadece 1 gün geçmiş hemen gelmişsin dedi. Neyse uzatmıyım bugün çok önemli bir toplantı sonunda tam patronum beni tebrik ederken kulağımda telefon kız müjdemi isterim beyza hanım hamilesiniz diyooooo. Ben şok yaşıyorum toplantıdayım ve gözlerimden yaşlar süzülüyor. Evet bu tam birbuçuk saat önce yaşadığım şeylerdi biraz uzun oldu ama bana uğurlu gelen bu listedeki arkadaşlarıma anlatmak için şu an bir köşede bilgisayarımı açmış yazıyorum. Darısı hepinizin başına kızlar Allah hepinize en yakın zamanda meleklerinizi nasib etsin
Nereden anlatsam nasıl başlasam bilemiyorum ben hayatımda böyle değişik bir gün yaşamadım duygularım karmakarışık...Ben mayısın 24 ünde son adetimi gördüğüm için 24 yazdırmıştım bu uğurlu listeye. Ama normalde 2 gün önce olurum ve ctesiden kerın ağrılarım başladı test te yapmıştım zaten hiç bir şey çıkmamıştı, kasığımdaki hafif ağrılardan başka hiç bir belirtim de yoktu. Bekliyorum, bekliyorum gelmiyor? ikinci testi yaptım bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı. Dün evin karşısında polikliniğe kan verdim tahlil için. Hatta ordaki doktor bile sadece 1 gün geçmiş hemen gelmişsin dedi. Neyse uzatmıyım bugün çok önemli bir toplantı sonunda tam patronum beni tebrik ederken kulağımda telefon kız müjdemi isterim beyza hanım hamilesiniz diyooooo. Ben şok yaşıyorum toplantıdayım ve gözlerimden yaşlar süzülüyor. Evet bu tam birbuçuk saat önce yaşadığım şeylerdi biraz uzun oldu ama bana uğurlu gelen bu listedeki arkadaşlarıma anlatmak için şu an bir köşede bilgisayarımı açmış yazıyorum. Darısı hepinizin başına kızlar Allah hepinize en yakın zamanda meleklerinizi nasib etsin
şenay inanılmaz güldüm yawwwwwwwwwwww göbeğim hopladı resmen uzun zamandan beri bu kadar gülmemiştim allah iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?