Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Hissettigin Duygular çok Güzel Umarim Bizede Yaşatir Allah Bu Duygulari Tebrikler

28 kişi olmuş bu ay hamile olan

rabbim tamamına erdirsin....

hadi hayırlısı canlarımm...

inşallah devamıda gelirrrrr :teytey: :teytey:

darısı isteyen herkesin başına....:nazar

beyza cım tebrikler canım..hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin rabbim...

Canım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rahat gebelik geçirirsin inş.Darısı isteyen herkezin başına olsuna.s.

beyza tebrikler Allah tamamına erdirsin o anı bizlere anlatman sanki yanındaymışım hissi verdi gözün aydın arkadaşım

canım biraz daha bekle ve testi tekrarla..ne zaman çıkcağı belli olmaz..çok gördük burda adet günlerinde negatif çıkıp daha sonradan hamiş kalan..o yüzden üzme şimdiden kendini a.s.

selam canım. bugünde adet olmadım. testi tekrarlıcam .. listemiz bekleyenlerindenim. test alacam. eczaneler beni tanıdı artık. hangisinden alsam diyom şimdiCADIARZU

nazancım aynı durumdayz. 22 si adet tarihi. adet günü testi negatif. 1-2ün sora tekralıcam ben testi bakem

kızlar yardım edin. göğüslerim acıyo mu diy ebakarken süt geldi bir damla bu ne demek bilen nvar mı?hamilelik belirtisi olabilir mi adetime 5 gün var..bilen varsa nolur haber verin

kızlar yardım edin. göğüslerim acıyo mu diy ebakarken süt geldi bir damla bu ne demek bilen nvar mı?hamilelik belirtisi olabilir mi adetime 5 gün var..bilen varsa nolur haber verin

canım malesef hamilelik belirtisi değil süt hormonunun yüksek olmasından kaynaklanıyor diye biliyorum bence hemen doktoruna danış canım

nazancım aynı durumdayz. 22 si adet tarihi. adet günü testi negatif. 1-2ün sora tekralıcam ben testi bakem

canim 22 siyse 3-4 gun bekle istersen ben 30. gunumde yapmistim negatifti 36. gunumde pozitif cikti dollenme olduktan sonra 1 hafta ile 10 gun arasi hormon salgilanmaya basliyormus daha kesin olsun:)

bu arada masallahhhh ya ayagimimi surudum ne yaptim dunden beri benden sonra 5-6 hamis haberi daha gelmis
yeni hamisleri tbr ederim kizlar Allah daha cok versin inslh

kızlar ben bu ay hamile olduğumdan o kadar ümitliydimki her ay ümitleniyorum ama bua ay belirtiler biraz farklıydıki malesef adet oldum eme benim adetten önce göğüslerim ağrır adetten sonra geçerdi bu ay hem daha fazla ağrı hemde adetten sonra geçmedi diğer aylar kanama 5 gün sürerdi ve çok yoğun olurdu bu ay 2 gün sürdü ve az oldu tam olarak olmadı acaba ondanmı üstüne görme değildir zanetmiyorum üstüne görmede leke şeklinde olurmuş belimde ağrıyor böyle oln varmı adet geçse bile göğüs ağrısı devam eden prolaktine bakıldı yüksek değildi kadın olmak ne kadar zor ya bide anne olamamak

hamiş arkadaşları tebrik ediyorum ALLAH sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar bizede dua edin bizde en kısa zamande bebeğimize kavuşalım

yaa kızlar dün akşama ayağım kaydı ve çok kötü düştüm ve şuan popomun üzerine falan oturamıyorum ayağım elim çok kötü ağrıyor şimdi aklıma geldi ya hamileysem bişey olurmuki ya? daha bişey yok ortada bu hafta sonu belli olur ama bana öyle geliyodu

kız doktorla olan muhabbetine güldümmm allahım hala okudukça gülüyorum yaww:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…