- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.001
nereden Anlatsam Nasıl Başlasam Bilemiyorum Ben Hayatımda Böyle Değişik Bir Gün Yaşamadım Duygularım Karmakarışık...ben Mayısın 24 ünde Son Adetimi Gördüğüm Için 24 Yazdırmıştım Bu Uğurlu Listeye. Ama Normalde 2 Gün önce Olurum Ve Ctesiden Kerın Ağrılarım Başladı Test Te Yapmıştım Zaten Hiç Bir şey çıkmamıştı, Kasığımdaki Hafif Ağrılardan Başka Hiç Bir Belirtim De Yoktu. Bekliyorum, Bekliyorum Gelmiyor? Ikinci Testi Yaptım Bozuk çıktı Hiç çizgi çıkmadı. Dün Evin Karşısında Polikliniğe Kan Verdim Tahlil Için. Hatta Ordaki Doktor Bile Sadece 1 Gün Geçmiş Hemen Gelmişsin Dedi. Neyse Uzatmıyım Bugün çok önemli Bir Toplantı Sonunda Tam Patronum Beni Tebrik Ederken Kulağımda Telefon Kız Müjdemi Isterim Beyza Hanım Hamilesiniz Diyooooo. Ben şok Yaşıyorum Toplantıdayım Ve Gözlerimden Yaşlar Süzülüyor. Evet Bu Tam Birbuçuk Saat önce Yaşadığım şeylerdi Biraz Uzun Oldu Ama Bana Uğurlu Gelen Bu Listedeki Arkadaşlarıma Anlatmak Için şu An Bir Köşede Bilgisayarımı Açmış Yazıyorum. Darısı Hepinizin Başına Kızlar Allah Hepinize En Yakın Zamanda Meleklerinizi Nasib Etsin
Nereden anlatsam nasıl başlasam bilemiyorum ben hayatımda böyle değişik bir gün yaşamadım duygularım karmakarışık...Ben mayısın 24 ünde son adetimi gördüğüm için 24 yazdırmıştım bu uğurlu listeye. Ama normalde 2 gün önce olurum ve ctesiden kerın ağrılarım başladı test te yapmıştım zaten hiç bir şey çıkmamıştı, kasığımdaki hafif ağrılardan başka hiç bir belirtim de yoktu. Bekliyorum, bekliyorum gelmiyor? ikinci testi yaptım bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı. Dün evin karşısında polikliniğe kan verdim tahlil için. Hatta ordaki doktor bile sadece 1 gün geçmiş hemen gelmişsin dedi. Neyse uzatmıyım bugün çok önemli bir toplantı sonunda tam patronum beni tebrik ederken kulağımda telefon kız müjdemi isterim beyza hanım hamilesiniz diyooooo. Ben şok yaşıyorum toplantıdayım ve gözlerimden yaşlar süzülüyor. Evet bu tam birbuçuk saat önce yaşadığım şeylerdi biraz uzun oldu ama bana uğurlu gelen bu listedeki arkadaşlarıma anlatmak için şu an bir köşede bilgisayarımı açmış yazıyorum. Darısı hepinizin başına kızlar Allah hepinize en yakın zamanda meleklerinizi nasib etsin
canım biraz daha bekle ve testi tekrarla..ne zaman çıkcağı belli olmaz..çok gördük burda adet günlerinde negatif çıkıp daha sonradan hamiş kalan..o yüzden üzme şimdiden kendini a.s.
sudenaz günaydın haziran listesindeyim üç gün geçti günüm hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.adet günümde idrar testi yaptım ama negatif çıktı.beklemedeyim.belim ve kasıklarım hala ağrıyo.kaç gün içinde idrarda çıkar acaba????
kızlar yardım edin. göğüslerim acıyo mu diy ebakarken süt geldi bir damla bu ne demek bilen nvar mı?hamilelik belirtisi olabilir mi adetime 5 gün var..bilen varsa nolur haber verin
nazancım aynı durumdayz. 22 si adet tarihi. adet günü testi negatif. 1-2ün sora tekralıcam ben testi bakem
bu gün doktorda komik bişi daha oldu benim adet başladı 5 ün dürdü yumurtlama hesabına göre bu gün 9 gün 12 gün yine gel dedi tamam dedim yumurtacıklar büyümüşmü bakcak ya büyürse yumurtlama olduğu gün ilişki isticem dedi bende nası yani demiş bulundum adam suratıma baktı garip garip ben toparlayım derken biz zaten yapıyoz demiş bulundum adamda şimdi bi işe yaramaz ben ne zaman yapcanızı sölicem dedi kendimi zor tuttum yaa:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?