- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.041
allah sağlıkla büyütsün tekrar biz de istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Teşekkür ederim canım Allah senin de meleğini en yakında verir inşallah. Ben ilk kez bu ay korunmamıştım ama evleneli bir yıl oldu maddi yönden dolayı biraz bekliyorduk ve benim hep içim gidiyordu bir bebeğim olması için. :asigim: Evlenmeden önce bile hep bebeğimin hayallerini kurardım. Yıllardır bugünleri bekliyordum diyebilirim.
Ecem eşin denizci mi sanırım. Benimki de öyle. Cuma günü geliyor 1 aylık seyirden. Çok uzun geldi bu sefer kızlar ya...
beyzacım kutlarım nolur bizede dua et canım..Allah analı babalı büyütsün inş:teytey:Teşekkür ederim canım Allah senin de meleğini en yakında verir inşallah. Ben ilk kez bu ay korunmamıştım ama evleneli bir yıl oldu maddi yönden dolayı biraz bekliyorduk ve benim hep içim gidiyordu bir bebeğim olması için. :asigim: Evlenmeden önce bile hep bebeğimin hayallerini kurardım. Yıllardır bugünleri bekliyordum diyebilirim.
hayır canım yuvacıktayım.o emien hanımı duydum ama dur bakalım napacağım.ilgim için teşekkürler canım
Teşekkür ederim canım Allah senin de meleğini en yakında verir inşallah. Ben ilk kez bu ay korunmamıştım ama evleneli bir yıl oldu maddi yönden dolayı biraz bekliyorduk ve benim hep içim gidiyordu bir bebeğim olması için. :asigim: Evlenmeden önce bile hep bebeğimin hayallerini kurardım. Yıllardır bugünleri bekliyordum diyebilirim.
6 yaşında kızım var.ilk kez bu ay deniğcez.kardeşsiz kalmasın dedim.ama pko var.olucak mı bakalım.ay sonunda çok çalışmam lazım çok.
ben haziranda beliyodum hayallerim 15 dk önce suya düştü
beni temuz listesini alınbari
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Sudenazcım beni istersen sil bende bir anormallik var anlamadım hala silik çişzgim var dün kanda pozitifmi negatifmi diye baktılar kadın buraya negatif yazıyorum ama 3 gün sonra tekrardan baktır dedi yaptığı gösterdi benim yaptığım idrar testinden daha netti. Bu sabah kaçıncı testimi yaptım yine açık çizgi yoksa dış gebe falanmıyım yaaa Cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. sen beni hamişler listesinden sil canım yer işgal etmiyim:çok üzgünüm::a015:
Sudeeeee... Çatlatma iğnesini yaptırdın çalıştın da sanırım. Nasıl hissediyorsun var mı bir belirtin...
Ecemcim evet benimki deniz üstünde :) Beykoza bağlı gemisi. Şu an seyirden dönüyorlar.Denizaltı daha da zor. Allah yardımcın olsun.
dr.cum birer gün arayla 3 kere demişti..bu akşam 3. yüde halledicez sırnaşık şey
kendimi çok farklı hissediyorum ilaçlardan olsa gerek son 4 aydır hiç belirti yaşamıyodum artık eskilere göre..ama şimdi kasıklarıda sürekli bi ağrı..özelliklede progestan fitilden sonra alt üst oluyorum..çok ağrı yapıyo ya...ilaçların etkisi diye yoruyorum bunları..bide 3 gecedir uyuyamıyorum sanki ateş basıyor...ya kendimi hiç heveslendirmek istemiyorum..çok korkuyorum olmıycak diye :sm_confused:
canım hemen endişelenme bi arkadaş daha böyleydi..hem idrarda hem kan testinde silik çıkıyodu..birkaç gün sonra kantestini tekrarladı pozitif çıktı..çok yeni olabilir..normal böyle çıkması bence hamişsin..yoksa tekrar çağırmazlardı seni...değer kaç çıktı peki kanda? hiç üzülme sakın kırmızıları görmediysen hep bi ümit vardır a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?