Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

allah sağlıkla büyütsün tekrar biz de istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Teşekkür ederim canım Allah senin de meleğini en yakında verir inşallah. Ben ilk kez bu ay korunmamıştım ama evleneli bir yıl oldu maddi yönden dolayı biraz bekliyorduk ve benim hep içim gidiyordu bir bebeğim olması için. :asigim: Evlenmeden önce bile hep bebeğimin hayallerini kurardım. Yıllardır bugünleri bekliyordum diyebilirim.

bey-za hayırlı olsun canım.allah kucağına versin işallah bebişini.seninle aynı durumdayız galibabizde evleneli bir yıl oldu ve bu ay ilk kez çocuk denemeye başladık.idrar testinde çıkmadı ama yinede belli olmaz diyolar bikaç gün daha beklicem bende.4.günüm bugün

beyzacım kutlarım nolur bizede dua et canım..Allah analı babalı büyütsün inş:teytey:

canım hayırlı olsun tekrardan allah sağlıcakla kucağına versin. Meleğin seni çok bekletmemiş. İnş. ALLAHIM en kısa zamanda bu duygusu bizede tatdırır.a.s.

benim de birbuçuk yıl oldu evleneli.ben de bu ay korunmayı bıraktım işte hayırlısı bakalım rüyamdada gördüm.ben de çok istiyorum

6 yaşında kızım var.ilk kez bu ay deniğcez.kardeşsiz kalmasın dedim.ama pko var.olucak mı bakalım.ay sonunda çok çalışmam lazım çok.

canım gazan mübarek olsun..hadi inşallah beklemeden hamiş kalırsın tekrar..istersen adet olman gereken tarihi ver listeye ekliyelim senide..belki uğurlu gelir yerimseniben

canım hemen endişelenme bi arkadaş daha böyleydi..hem idrarda hem kan testinde silik çıkıyodu..birkaç gün sonra kantestini tekrarladı pozitif çıktı..çok yeni olabilir..normal böyle çıkması bence hamişsin..yoksa tekrar çağırmazlardı seni...değer kaç çıktı peki kanda? hiç üzülme sakın kırmızıları görmediysen hep bi ümit vardır a.s.

Sudeeeee... Çatlatma iğnesini yaptırdın çalıştın da sanırım. Nasıl hissediyorsun var mı bir belirtin...

dr.cum birer gün arayla 3 kere demişti..bu akşam 3. yüde halledicez sırnaşık şey

kendimi çok farklı hissediyorum ilaçlardan olsa gerek son 4 aydır hiç belirti yaşamıyodum artık eskilere göre..ama şimdi kasıklarıda sürekli bi ağrı..özelliklede progestan fitilden sonra alt üst oluyorum..çok ağrı yapıyo ya...ilaçların etkisi diye yoruyorum bunları..bide 3 gecedir uyuyamıyorum sanki ateş basıyor...ya kendimi hiç heveslendirmek istemiyorum..çok korkuyorum olmıycak diye :sm_confused:

Ecemcim evet benimki deniz üstünde :) Beykoza bağlı gemisi. Şu an seyirden dönüyorlar.Denizaltı daha da zor. Allah yardımcın olsun.

iyi hadi gözünaydın canım az kalmış.evet benim daha zor ama hepimizin zor be canım.allah yardımcımız olsun.a.s.

allah yardımcın olsun canım.

Kanda hcg ye bakmadılar böle benden kan alıp serumla karıştırıp idrar testi gibi kutucuğun içine koydular bende şaşırdım o benim değil sandım birinin idrar testini yapıyolar sandım ama benim kan testimmiş çok sinirlendim sölendim kadına ben daha öncedende kan testi yaptırdım hep hcg ye baktılar bu tuhaf bir testi. İnşallah senin temiz güsel yorumların doğru çıkar canım. Oradaki bayanda dedi zaten belki yeni bişeydir dedi.:sm_confused:

kızlar hakat bu ay cok bereketlı geldı listemiz doldu taştı.....dilerim Yüce rabbimden temmuz ayında daha fazla hamişlerimiz olsun listede yer kalmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…