- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.081
malesef güzelim heyecandan değil üzüntüden haber veremedim sonuç pozitif çıksaydı hemen haber vericektim ama malesef bir kez daha negatif çıktı moralim çok bozuk adetimin gecikmesi 12 gün olmasına rağmen hiç tık yok bu normal bişeymi ne yapmalıyım bilmiyorum bekleyimmi yoksa doktaramı gideyim bilkmiyorum kafam çok karışık 2 seferde gebelik testinin yanlış çıkma ihtimali varmı? LÜTFEN YADIM EDİN NE YAPAYIM? senağlama
malesef güzelim heyecandan değil üzüntüden haber veremedim sonuç pozitif çıksaydı hemen haber vericektim ama malesef bir kez daha negatif çıktı moralim çok bozuk adetimin gecikmesi 12 gün olmasına rağmen hiç tık yok bu normal bişeymi ne yapmalıyım bilmiyorum bekleyimmi yoksa doktaramı gideyim bilkmiyorum kafam çok karışık 2 seferde gebelik testinin yanlış çıkma ihtimali varmı? LÜTFEN YADIM EDİN NE YAPAYIM? senağlama
çevremde herkes normal üşütmüşündür bekle diyorlar bu ayın başında denize gitmiştim acaba gerçekten üşüttümmü? ayyy üşütmediysem bile kafayı üşüteceğim offff yaklaşık 2-3 gündür çok şiddetli kasıklarım ağrıyo belim kopuyo resmen galiba doktora gitmem şart oldu off bilmiyorum kafamçokkarıştı
KIZLAR BU ARADA DEMİN DOKTORLAR SİTESİNE PREMİUM ÜYELİK YAPTIRDIM..SINIRSIZ BÜTÜN DR.LARA SORU SORABİLİYOSUN...HEHEHE TAM BANA GÖRE :dance: DEMİNDEN BERİ HEPSİNİ SORU YAĞMURUNA TUTTUM...ÖNCE PROGESTAN FİTİL NİYE VERDİ DEDİM..CEVAP PROF.DR.UÇAR ASENA : PROGESTAN RAHMİ GEBELİĞE HAZIRLIYOR VE OLASI Bİ GEBELİKTE DEVAMINI SAĞLAMAK İÇİNDİR DEDİ...Bİ TANESİNEDE SU SPERMİ ÖLDÜRÜRMÜ DEDİM..HENÜZ CEVAP GELMEDİ....HEHEE AKLIMA TAKILAN HERŞEYİ SORUYORUM...ÇOK MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY VARSA YERİNİZEDE SORABİLİRİM... :teytey: :teytey: BIKTIRIRMIŞIM HEPSİNİ ATARLARMIŞ BENİ :roflol: NAPAYIM ÇOK SORUNLUYUM BEN YAV KAFADAN :roflol: SAVULUN LENNNN BEN GELİYORUM jeyyar jeyyar
kızzz benim olayı sorsana...yumurtam 35 mm yaaa......nasıl olcak..ihtimal ne diye...
KIZLAR BU ARADA DEMİN DOKTORLAR SİTESİNE PREMİUM ÜYELİK YAPTIRDIM..SINIRSIZ BÜTÜN DR.LARA SORU SORABİLİYOSUN...HEHEHE TAM BANA GÖRE :dance: DEMİNDEN BERİ HEPSİNİ SORU YAĞMURUNA TUTTUM...ÖNCE PROGESTAN FİTİL NİYE VERDİ DEDİM..CEVAP PROF.DR.UÇAR ASENA : PROGESTAN RAHMİ GEBELİĞE HAZIRLIYOR VE OLASI Bİ GEBELİKTE DEVAMINI SAĞLAMAK İÇİNDİR DEDİ...Bİ TANESİNEDE SU SPERMİ ÖLDÜRÜRMÜ DEDİM..HENÜZ CEVAP GELMEDİ....HEHEE AKLIMA TAKILAN HERŞEYİ SORUYORUM...ÇOK MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY VARSA YERİNİZEDE SORABİLİRİM... :teytey: :teytey: BIKTIRIRMIŞIM HEPSİNİ ATARLARMIŞ BENİ :roflol: NAPAYIM ÇOK SORUNLUYUM BEN YAV KAFADAN :roflol: SAVULUN LENNNN BEN GELİYORUM jeyyar jeyyar
sudenazcım dün gece gögüslerimdeki acıyı anlamak için göğsümü sıktırırken bir damla süt geldi ve şu an gözğüslerim çok sızlıyo.bunu bir sorabilir misin? adetime de 5 gün var.böyle bir durum gebelik belirtisi olabilir mi ve değilse nedir diye?:enbuyukkk:
bende pko var..1 haziranda adet oldum en son...adetimin 3.günü yani 3 haziranda menegon iğne kullanmaya başladım...15 haziranda E2 bakıldı 260 çıktı.. 18 haziranda son iğnemi vuruldum.......19 haziranda yumurtam 20 mm di..tekrardan E2 istedi dotorum 342 çıktı...20 haziran cuma 2 doz 5000 li,k pregnyl oldum...21 haziran cumartesi kontrole gittim aşılama yapılacaktı...yumurtam çatlamamış ve 24 mm olmuştu...bir tane daha 5000 lik pregnyl vuruldum.23 haziran pazartesi kontrole gittim yine çatlamamış 35 mm olmuş....doktorum gün aşırı ilşki verdi....adet olmayı bekle dedi...3-4 temmuza kadar gelmezse gel dedi doktorum.
CANIM BENDE HORMON TAHLİLİ SONUÇLARINI YAZSAM SORARMISIN BENİM İÇİN?yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?