- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.121
selam kızlar naber asi melekten haber varmı
CANIM HORMON TAHLİL SONUÇLARIM:LH 2.43 FSH 6.38 PRL 16.27 E2 57 TSH 2.109 ŞİMDİDEN ÇOOOK TEŞEKKÜRLER ALLAH SENİ TEEZ ZAMANDA HAMİLE ETSİN EMİİİ.BUKADAR KİŞİNİN DUASINI ALIYOSUN ÇOK YAKINDIR HAMİLELİGİN CANIM
kızlar haberlerde okuduğuma göre yaprak dökümünde necla bayılıyo ya hamile olduğunuu öğreniyomuş ailesiii ama kimden onun cevabıda sezon finalinde diye yazıyoduuu.. Meraklandımm...
iyide aylar sonra oğuz dan kalacak hali yokya
e arada samimi olduğu bi adamcıkta yok
allah allah :1shok:
kızarr şu olaya bi bakın derim bennnn...
Alıntı:
DRAJEE´isimli üyeden Alıntı
kızlar öğrendiğim uyguladığım ve yararını gördüğüm bişeyi sizlerle paylaşmak isterim benim yumurtalarım gelişiyodu ama biraz geç oluyodu ökse otu diye bi ot duydum hormonları düzüne sokuyomuş aldım denedim ve sonuçmu tam zamanında gelişip kendiliğinden çatlayan 5 yumurta herkese tavsiye ederim kullanımı şöyle: bir kavanoza akşamdan su koyuyosunuz ama sıcak değil çeşme suyu bu ottan biraz içine katıp ağzını kapatıyosunuz
sabah çok hafif ısıttıktan sonra ama kaynatmayın biraz ısınsa yeterli süzüp gün içinde yemeklerden snra içiyosunuz üstelik her defasında ısıtmanıza gerek yok soğukta içilebiliyor tadı kötü değil deneyin arkadaşlar ben faydasını gördüm umarım sizede iyi gelir btkisel bişey sonuçta aktarlardan temin edebilirsiniz 10 gr 3 ytl fiyatıda uygun deneyin derim...
esma sağol canım gitsin tabi doktora 12. gün diilmi bugün
:1shok: :1shok: KIZ NASIL KİMDEN HAMİLE KALABİLİRKİ.?.BENCE ÇOK SAÇMA OLUR..TAM KENDİNİ DÜZELTMİŞKEN YENİDEN HERKESİN GÖZÜNDEN DÜŞER...İLGİNÇ Bİ SON OLUR HERHALDE...
merhaba arkadaşlar bu siteye ilk mesajım.....çok güzel bir site kaç gündür takip ediyorum.sayenizde baya bilgilendim.3 aylık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum..bu ay ilk defa denemelere başlayabildik çünkü ilk 2 ay vajinismus vardı bende. yenmek baya bir zaman aldı.. ama bu ay tam gaz çalışmalara başladık..benide temmuz listesine yazın ,bu listeler baya uğurlu geliyor,umarım banada uğurlu gelir,temmuz 11
ahana şekerler haberide buldum okumak isteyenler için yerimseniben
http://www.milliyet.com.tr/default....yasam&ArticleID=880147&Date=25.06.2008&ver=36
canım haberı okudum ama benım fıkrımce cok sacma necla cem ıle bırlıkte olmadı, oguzu terk ettıgınde ıse ceyda oguzun cocuguna hamıle ıdı halen yanı aradan aylar gectı sımdıye dogurma zamanı gelmesı lazımdı en azından.eger gercekten bole bısı olursa ıyıce saçmalamıs olurlar yaa cok saçmaa...dızı kendını bozmaya baslıcak herhalde..tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?