Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Sudenaz Allah seni hamile yapsın e mi. :) çok güldüm. Kız sisteyi kapatacaklar senin yüzünden delüüüüüüüü........... Abartma bari günde 2 soru sor hehehe

sudenaz kııı kopardın beni walla....hepsini bir anda sorma ...ara ver..atacaklar walla seni siteden....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

BEN NE KADAR ZEKİYİM BÖYLE YAAAA..RESMEN FIŞKIRIYOR :sm_cool: HEPSİNİ FARKLI DR.LARA SORUYORUM ..KENDİMMİŞ GİBİ SORDUM SİZİN SORULARIDA...sırnaşık şey
SINIRSIZ ZANNEDİYODUM AYDA 100 SORU SORMA HAKKIM VARMIŞ..
BEN HAKKIMI KULLANIRIM KARDEŞİM BANANE HAKKIMI KİMSELERE YEDİRMEM :roflol: :roflol:

ay ben şanslıyım ya benim sorum soruldu..:teytey:

sonun ikiz anneliğine gitsinnnnnnnn :) Allahım sana ikişer ikişer versin bebeleri canım benim. Millitakıma da golleri tabi ki ikişer ikişer attırsın... :) Hadi bakalım maç var bu akşam. Sude kız sen 3. çalışmayı nası yapçan bu gece bari maçtan önce olsun :) Maç sonrası ya sevinçtemn ya moral bozukluğundan olmaz o iş söleyeyim hehehehehehe....

kız o işlere maç falan işlemez yaaaa. sudenazzz bilir işiniiii

DÜŞÜNMEMMİ HİÇ BU KISMI..DÜŞÜNDÜM TABİ...NEKİ YA 5 DKKALIK İŞ sırnaşık şey BENİMKİ 9 DA GELİYO İŞTEN..ZONRA İŞİMİZİ GÖRÜRÜZ HEMEN..SONRADA MAÇI İZLERİZ..TABİ BEN KANEPE TEPESİNDE İZLİYCEM BACAKLAR HAVADA...TEK SORUN MİLLİLER GOL ATINCA BEN NASIL SEVİNECEM...CADIARZU :roflol:

sevincini ayaklarını havada sallayarak gösterirsinsırnaşık şey

TABİ SİZİN AKLINIZA MAÇ SIRASINDA BEN GELİRİM DİMİ.?? ŞİMDİ SUDENAZ BACAKLARI DİKMİŞ MAÇ İZLİYODUR DERSİNİZ :roflol:

Canim üzme Kendini ;
Temmuz Ayinda Listedeki Arkadaşlar Hepimiz Hamiş Olacağiz.
çünkü Bunu Gönülden Istiyoruz.
Geçikme Konusunda Da Doktora Gözük Derim.
En Azindan Için Rahat Eder; Kendi Kendine Kuruntu Yapmamiş Olursun .
Kal Salicakla

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet bu akşam yaprak dökümünün heyecanlı bölümü (hemde sezon finali)
geçen hafta tam yerinde bitti ; ne ferhun de ama ; bakalım bu akşam ne yapacak.
kaçırmak yok.

evet bu akşam yaprak dökümünün heyecanlı bölümü (hemde sezon finali)
geçen hafta tam yerinde bitti ; ne ferhun de ama ; bakalım bu akşam ne yapacak.
kaçırmak yok.

ay inşallah fikretten önce hamile kalırızz yaaa.o da hamile kalırsa çok bozulurum.ben fesat mıyım yaaaKötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…