- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.101
Sudenaz Allah seni hamile yapsın e mi. :) çok güldüm. Kız sisteyi kapatacaklar senin yüzünden delüüüüüüüü........... Abartma bari günde 2 soru sor hehehe
sudenaz kııı kopardın beni walla....hepsini bir anda sorma ...ara ver..atacaklar walla seni siteden....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay ben şanslıyım ya benim sorum soruldu..:teytey:BEN NE KADAR ZEKİYİM BÖYLE YAAAA..RESMEN FIŞKIRIYOR :sm_cool: HEPSİNİ FARKLI DR.LARA SORUYORUM ..KENDİMMİŞ GİBİ SORDUM SİZİN SORULARIDA...sırnaşık şey
SINIRSIZ ZANNEDİYODUM AYDA 100 SORU SORMA HAKKIM VARMIŞ..
BEN HAKKIMI KULLANIRIM KARDEŞİM BANANE HAKKIMI KİMSELERE YEDİRMEM :roflol: :roflol:
SUDENAZ222 sen bizim herşeyimizsin, kim tutar seni...
Doktor dicek ki bunların hepsini kendine mi yaptırdın :)
Seni tuhaf bişeye benzetecek adam sonra hehehe :)
SUDENAZ222 sen bizim herşeyimizsin, kim tutar seni...
ver çoşkuyu verrrr:sm_cool::sm_cool:
KIZLAR ÇOK HAVALARA SOKTUNUZ BENİ sırnaşık şey sırnaşık şey
KENDİMİ BİŞEY ZANNETMEYE BAŞLADINM...:smiley-cool: :smiley-cool:
SONUM HAYIRLARA GİTSİN ARTIK :tomato: :tomato:
sonun ikiz anneliğine gitsinnnnnnnn :) Allahım sana ikişer ikişer versin bebeleri canım benim. Millitakıma da golleri tabi ki ikişer ikişer attırsın... :) Hadi bakalım maç var bu akşam. Sude kız sen 3. çalışmayı nası yapçan bu gece bari maçtan önce olsun :) Maç sonrası ya sevinçtemn ya moral bozukluğundan olmaz o iş söleyeyim hehehehehehe....
sonun ikiz anneliğine gitsinnnnnnnn :) Allahım sana ikişer ikişer versin bebeleri canım benim. Millitakıma da golleri tabi ki ikişer ikişer attırsın... :) Hadi bakalım maç var bu akşam. Sude kız sen 3. çalışmayı nası yapçan bu gece bari maçtan önce olsun :) Maç sonrası ya sevinçtemn ya moral bozukluğundan olmaz o iş söleyeyim hehehehehehe....
DÜŞÜNMEMMİ HİÇ BU KISMI..DÜŞÜNDÜM TABİ...NEKİ YA 5 DKKALIK İŞ sırnaşık şey BENİMKİ 9 DA GELİYO İŞTEN..ZONRA İŞİMİZİ GÖRÜRÜZ HEMEN..SONRADA MAÇI İZLERİZ..TABİ BEN KANEPE TEPESİNDE İZLİYCEM BACAKLAR HAVADA...TEK SORUN MİLLİLER GOL ATINCA BEN NASIL SEVİNECEM...CADIARZU :roflol:
malesef Güzelim Heyecandan Değil üzüntüden Haber Veremedim Sonuç Pozitif çıksaydı Hemen Haber Vericektim Ama Malesef Bir Kez Daha Negatif çıktı Moralim çok Bozuk Adetimin Gecikmesi 12 Gün Olmasına Rağmen Hiç Tık Yok Bu Normal Bişeymi Ne Yapmalıyım Bilmiyorum Bekleyimmi Yoksa Doktaramı Gideyim Bilkmiyorum Kafam çok Karışık 2 Seferde Gebelik Testinin Yanlış çıkma Ihtimali Varmı? Lütfen Yadim Edin Ne Yapayim? Senağlama
ay süpersin:roflol:
kesin aklımıza geleceksin:dance:
ben bigün dizi izliyorum o durumda ve en heyecanlı sahnesi,bacaklarım ağrıdığından yukarı çektim bacakları kısa bi süre,ferhunde levent e yaklaşınca bacaklarımı uzatıp göreyim derken koltuktan düşmüştüm:roflol::roflol::roflol:
ay süpersin:roflol:
kesin aklımıza geleceksin:dance:
ben bigün dizi izliyorum o durumda ve en heyecanlı sahnesi,bacaklarım ağrıdığından yukarı çektim bacakları kısa bi süre,ferhunde levent e yaklaşınca bacaklarımı uzatıp göreyim derken koltuktan düşmüştüm:roflol::roflol::roflol:
evet bu akşam yaprak dökümünün heyecanlı bölümü (hemde sezon finali)
geçen hafta tam yerinde bitti ; ne ferhun de ama ; bakalım bu akşam ne yapacak.
kaçırmak yok.
VER BAKİM SORAM CANIM sırnaşık şey sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?