Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kizlar ; Burasi Bende Kötü Alişkanlik Yapti.
Yakinda Işten Kovulacam Valla

Yarim Saatte Bir Girip - Ne Olmuş Diye Girip Bakiyorum
Her Girdiğimde Bir Hamile Haberi Aliyorum.
Bende Istiyom Banane

Kizlar ; Burasi Bende Kötü Alişkanlik Yapti.
Yakinda Işten Kovulacam Valla

Yarim Saatte Bir Girip - Ne Olmuş Diye Girip Bakiyorum
Her Girdiğimde Bir Hamile Haberi Aliyorum.
Bende Istiyom Banane

hoşgeldin şirvan Allah isteyen herekeze nasip eder inş. Herkezin hamile haberlerini duyarız inş...(bigün bende diyicekmiyim hamişim diye düşünüyorumm bazenn)Yatmadan önce Herkez için dua ediyorumm.Kabul olurrr belkimmm dualarımm yerimseniben

kizlar Ben çok Kötüyüm şuan Ya..sirtimda Bi Ağri Var..ve Adet Olcakmişim Gibi Karnim Ağriyor..şaka Gibi Ama Midemde Bulaniyor...daha 10 Günüm Var...acaba 1 Saat önce Fitil Koydum Ondanmi Yoksa?? Ay Bu Ilaçlar Beni Mahvediyor Yaa...

doktorumla konuştum.ya beni çağırdı.yarın şu göğüstekii süt için hormon testleri yapacak..içim içimi yiyiyor. bunun anlamı bazende beyindeki tümormuş:1no2: göğüste kistte olabilirmiş:1no2: ya ben şimdi tedaviye başlarsam ne zaman yapacağım bebişimi:1shok: içimden hep ya bu ay hamileysem diyorm.off offf şimdi 4-5 gün var idrar testi yapsam.kan testi için dışarı çıkamam. şehirin dışındayım. zati kayınvalideme ne diyecem peşime takılırr..yarın ne diyeceğim doktora giderken..zaten evlendiğimizden beri bebek bekliyorlar birde bunu duysaylar adım çıkar.çok dertliyim. üzgünüm...senağlama

Inşaallah Bitanem
Allah Gönlümüzden Geçenleri Biliyor
En Kisa Zamanda Bize De Küçük Melekler Göndereceğine Inaniyorum
Ama Bu Süre Kisa Olursa çok Mutlu Olurum

Gerçi Geç Olsun Sağlikli Olsun . önemlisi Bu
Bebiş Isteyenlere Allah Nasip Etsin .
Herşey Gönlünüzce Olsun.

Acıbibercim genel kontrollere gidiyorum dersin. NE bilim işte evli her kadının rahim ağzı testi yaptırması lazım felan de. Hatta kayınvalidene de yaptır o kendi derdine odaklanır arada kaynatırsın kendi sorununu.yerimseniben Kötü düşünme hemen bakiiiiim. Hiç bişeycik yok azcık bi süt gelmiş o da normal bişi sadece hormonal bişeydir yok kansermiş yok bilmemneymiş. Getirtme beni oraya kızzzzzzzzzzzzzz......klava:

ya kızlarr sıze bısı dıcemm hamıleyım dıye benıde ısten cıkarıyorlar 10 temmuzda son dedıler bende barı temmuz sonuna kadar devam edeyım dedım onlarda tamam ama 10 temmuz sıgorta sona erer dedıler.gercı hıc bısekılde hak talep edemıyorum..2 aylık elemandım burda..kahrolsun ısveren Kötü Kazen:enbuyukkk:

ooyy oyyy ben ne yapacağım yaaaaa

CANIM BENİM;
AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME ;
İÇİNİ FERAH TUT.
DUALARIMIZ SENİNLE ;

GEÇENLERDE OKUDUĞUM BİR YAZIDA GÖYSÜNDEN SÜT GELMİŞ VE O AY HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞTİ.
BAK BELKİDE SENİNKİ DE ÖYLE OLUR.
İYİ DÜŞÜN KÜ ; İYİ OLSUN . :a015:

Sağlık olsun canım boşverr dinlenirsin artıkk daha çok kısa olmuş işe girelii yavv hayırlısı olsunn....Bebişin için değerrr yerimseniben

EZgimcim dava açççççççç. Kaç ay olursa olsun hamileyim diye işten çıkardılar dersin.....

aslında haklısın acılabılır ama acıkcası ugrasmak ıstemıyorum bu halımle hıc ugrasamam bıde iş mahkemelerı hemen sonuclanmıyr bır duru masraf yıne suan ole bısı yapamam ısten cıkarmasalardı agustos basında ızın ıstıcektım aılemın yanına ızmıre gıtmek ıcın vermeselerdı ısı bırakacaktım zaten bır bakımada ıyı oldu benım ıcın ama ıste yınede ıcım buruldu.hanı hamedemedım bu yuzden cıkmamalıydım daha dogrusu CIKARILMAMALIYDIM...

mooralim bozuldu yaa ben artık yarına kadar neler düşünürüm.kafamçokkarıştı ay kötü bir çıkarsa helalleşmeye falan başlarım artık:a015: :bbo: ya ben daha anne olacaktım..oyyy oyy oyyy.. bugün var ya ben koptum....senağlama

Sağlık olsun canım boşverr dinlenirsin artıkk daha çok kısa olmuş işe girelii yavv hayırlısı olsunn....Bebişin için değerrr yerimseniben

ewet haklısın artık ıkı kısıyım en azından ızmıre aıleımın yanına gıdıcem o ıyı gelıyo bayagı kalırım orda degısıklık olur hem bebegımle bol bol hareket ve yuruyus yaparım cunku suan yapamıyorumm..

HAY BEN BU İŞ VERENLERİN Kötü Kazen

VALLA BENDE 11 AYDIR BU İŞYERİNDEYİM..BAŞLARDA ENDİŞEM VARDI..AMA SENEMİ DOLURMAYA 1 AY KALDI...GERÇİ BENİM PATRON ANLAYIŞLIDIR KENDİSİDE 2,5 AYLIK HAMİLE...HALİMDEN ANLAR HERHALDE....HEM ZATEN BİLİYO ÇOCUK İÇİN UĞRAŞTIĞIMI....VALLA CANIM ŞİMDİ NASIL TESELLİ EDİLİRKİ...EEE SİGORTADA YOK ÖZEL YAPTIRCAN ARTIK HERŞEYİ...BİRAZ İNSAF YAAA..HERKES AYNI DURUMDA OLABİLİR DİYE HİÇ DÜŞÜNMÜYOLAR

adetime beş gün var dedim doktora hamişlik belirtisi olabşlir mi dedim bu kadar erken gelemez dedi.ee ben yinede yarın doktordan hamilelik için test istesem mi? ayrıca hormon testi nasıl oluyo bilginiz var mı?senağlama

HİÇ ÖYLE DÜŞÜNME NE DEDİM BEN SANA BENİM PATRON İKİ HAMİLELİĞİNİDE GÖĞSÜNDEN SÜT GELİNCE ANLAMIŞŞ..HEMDE İLİŞKİDEN BİKAÇ GÜN SONRA...RAHAT OL..GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN HERŞEY a.s.

adetime beş gün var dedim doktora hamişlik belirtisi olabşlir mi dedim bu kadar erken gelemez dedi.ee ben yinede yarın doktordan hamilelik için test istesem mi? ayrıca hormon testi nasıl oluyo bilginiz var mı?senağlama

HORMONLARA KAN ALIP BAKIYOLAR CANIM..ENDİŞELENME...AMA MÜMKÜNSE HCG DEĞERİNEDE BAKTIR..BAKARSIN Bİ SÜRPRİZ OLUR yerimseniben

ewet canım yılını doldurmana az kalmıss bu senın ıcın cok ıyı hıc dusunmee bıle rahatsın sen..
benım sıgortam dolmamıstı daha alllahtan esımın sıgortası var onunkınden yaralanıyorum..allaha sukur bu yonden rahatım kocişim sağolsun hem bana hem bebişine bakarr canımm kocişimm.:1hug:allah olmayana yardım etsınn..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…