- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.141
Kizlar ; Burasi Bende Kötü Alişkanlik Yapti.
Yakinda Işten Kovulacam Valla
Yarim Saatte Bir Girip - Ne Olmuş Diye Girip Bakiyorum
Her Girdiğimde Bir Hamile Haberi Aliyorum.
Bende Istiyom Banane
ooyy oyyy ben ne yapacağım yaaaaa
ya kızlarr sıze bısı dıcemmhamıleyım dıye benıde ısten cıkarıyorlar 10 temmuzda son dedıler bende barı temmuz sonuna kadar devam edeyım dedım onlarda tamam ama 10 temmuz sıgorta sona erer dedıler.gercı hıc bısekılde hak talep edemıyorum..2 aylık elemandım burda..kahrolsun ısveren Kötü Kazen:enbuyukkk:
EZgimcim dava açççççççç. Kaç ay olursa olsun hamileyim diye işten çıkardılar dersin.....
canım takma kafana bu kadar belkide kötü bişey değildir bende gögüsünden süt gelipde hamile olan birini duymuştum hemde bu sitede Allah büyüktür inş. bişey çıkmıcak içine ferah tut arkadaşımm...yerimsenibenooyy oyyy ben ne yapacağım yaaaaa
Sağlık olsun canım boşverr dinlenirsin artıkk daha çok kısa olmuş işe girelii yavv hayırlısı olsunn....Bebişin için değerrr yerimseniben
ya kızlarr sıze bısı dıcemmhamıleyım dıye benıde ısten cıkarıyorlar 10 temmuzda son dedıler bende barı temmuz sonuna kadar devam edeyım dedım onlarda tamam ama 10 temmuz sıgorta sona erer dedıler.gercı hıc bısekılde hak talep edemıyorum..2 aylık elemandım burda..kahrolsun ısveren Kötü Kazen:enbuyukkk:
mooralim bozuldu yaa ben artık yarına kadar neler düşünürüm.kafamçokkarıştı ay kötü bir çıkarsa helalleşmeye falan başlarım artık:a015: :bbo: ya ben daha anne olacaktım..oyyy oyy oyyy.. bugün var ya ben koptum....senağlama
adetime beş gün var dedim doktora hamişlik belirtisi olabşlir mi dedim bu kadar erken gelemez dedi.ee ben yinede yarın doktordan hamilelik için test istesem mi? ayrıca hormon testi nasıl oluyo bilginiz var mı?senağlama
ewet canım yılını doldurmana az kalmıss bu senın ıcın cok ıyı hıc dusunmee bıle rahatsın sen..HAY BEN BU İŞ VERENLERİN Kötü Kazen
VALLA BENDE 11 AYDIR BU İŞYERİNDEYİM..BAŞLARDA ENDİŞEM VARDI..AMA SENEMİ DOLURMAYA 1 AY KALDI...GERÇİ BENİM PATRON ANLAYIŞLIDIR KENDİSİDE 2,5 AYLIK HAMİLE...HALİMDEN ANLAR HERHALDE....HEM ZATEN BİLİYO ÇOCUK İÇİN UĞRAŞTIĞIMI....VALLA CANIM ŞİMDİ NASIL TESELLİ EDİLİRKİ...EEE SİGORTADA YOK ÖZEL YAPTIRCAN ARTIK HERŞEYİ...BİRAZ İNSAF YAAA..HERKES AYNI DURUMDA OLABİLİR DİYE HİÇ DÜŞÜNMÜYOLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?