- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.821
gelmesinn kırmızılarrrr konsun göbüşünüze bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gelmesinn kırmızılarrrr konsun göbüşünüze bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya nurtenim bidenem ben heeç bişey yemiyom yinede şişiyoom.. akşam tartıya çıkmamla inmem bir oldu..kafamçokkarıştı
ben leyleği bu ayda kaçırdım.. galiba evde yokken gelmiş.. kapıyı açamadım..(
:roflol::roflol:amin canım
Allah razı olsun hade bekim ama karnımın ve belimin ağrısı delirtti beni bugün
yani her an adet olabilirim aman yumurtlamadada yoğun bi çalışma sarfettik ama gene yok gene yok :kedi: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
boşver anacım yaaaaaaaaaa
türk kadını balık etli olur
o ne öle kuru tahta gibi azcık kocanın eline et gelmeli diil mii delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
boşver anacım yaaaaaaaaaa
türk kadını balık etli olur
o ne öle kuru tahta gibi azcık kocanın eline et gelmeli diil mii delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
heeçç sanmam kızlarr :1no2:
koştum peşinden ama yetişemedim.. çok hızlı kaçıyo namısızzzz
ay senin için içimde hiç kötü bi düşünce yok
çok yakın zamanda senin hamiş haberini alcaz Allahın izniyle balımmm
Kızlar ben ekİmde Çİft Çİzgİyİ gÖrdÜm eylÜl hamİŞİyİmm..
merseray cnm bnm send eaşılama topiğindeydin hatırlıyorum seni hayırlısı olsun cnmcm kısmet...bak bnde adet olmayı bekliyorum 2.aşılamaya geçcem ama 2 gündür kahv.bişiler gldi bgn kesildi bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cnm...
benimde heran gelebilir.. eli kulağında.. bu yolda yanlız değilsin canım:teselli:
opuyorumnanaktanmerseraycım aynen benimde sancısı geldi kendiside gelir
bidahaki aya inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?