Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya nurtenim bidenem ben heeç bişey yemiyom yinede şişiyoom.. akşam tartıya çıkmamla inmem bir oldu..kafamçokkarıştı

gelmesinn kırmızılarrrr konsun göbüşünüze bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

amin canım
Allah razı olsun hade bekim ama karnımın ve belimin ağrısı delirtti beni bugün
yani her an adet olabilirim aman yumurtlamadada yoğun bi çalışma sarfettik ama gene yok gene yok :kedi: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya nurtenim bidenem ben heeç bişey yemiyom yinede şişiyoom.. akşam tartıya çıkmamla inmem bir oldu..kafamçokkarıştı

boşver anacım yaaaaaaaaaa
türk kadını balık etli olur
o ne öle kuru tahta gibi azcık kocanın eline et gelmeli diil mii delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ben leyleği bu ayda kaçırdım.. galiba evde yokken gelmiş.. kapıyı açamadım.. (

:roflol::roflol:

gülercim bende nurtene katılıyorumm
inşallahhh leylek getirecek meleğinişiii

boşver anacım yaaaaaaaaaa
türk kadını balık etli olur
o ne öle kuru tahta gibi azcık kocanın eline et gelmeli diil mii delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

allah senii delüüü sende...kaydirigubbakcemile3
ammaaann kocişin gönlü olacak diye 100kilomu olayım.. :umursamaz:
pantolanlarım badilerimin içine giremez oldum sinirden ölüyom.. ya gardolabı değiştiricez yada zayıflayacaz.. tabi zayıflamak daha ekonomik olduğundan seçimimi ondann yana yaptım..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

heeçç sanmam kızlarr :1no2:
koştum peşinden ama yetişemedim.. çok hızlı kaçıyo namısızzzz

kızlar ben çıkıyorummmm
öpüyorummm hepiniziiii ve hepinizi çok seviyorum bitanelerimmmm
güzelll annelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay senin için içimde hiç kötü bi düşünce yok
çok yakın zamanda senin hamiş haberini alcaz Allahın izniyle balımmm

aminnn bidenem ağzın bal yesin.. ama ben tam bi ümitsiz vak-a yım..
oyüzden önce sizin bebişler sonra benimkisi inşlh:Saruboceq:

teşekkür ederim canım evet hayırlısı neyse o olsun:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…