- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.841
esra canım naber nasılsın
teşekürler canım iyiyim sen nasılsın geçmişi okuyodum yeni gördüm
canım çok şükür sana danışayım dedim
benim regl olacakmışım gibi karnım ağrıyordu şimdi geçti ara ara batmalar oluyor
çok fena gazım var ve afedersin kabız oldum bugün
bide benim reglimin ilk günü bacaklarım çok ağrır şimdide çok ağrıyor sanki çekiliyor
kendimi dinlemicem diyorum ama acaba bunlar sendede oldumu
iyi akşamlar akideşler :) yahu 4 aydır hamile kalamıyorum.Doğum konrol hapı korurmu bukadar ya
Bide eczaneden bugün ovulasyon testi aldım bana o ne dediler :bbo: Bilmeleri gerekiyor ama ya nasıl sinir oldum :1shok:
arkadaşlar 10gün önce bi düşüğüm oldu.ama bugünlerde göğüslerim adet olacakmış gibi ağrıyo.neden olabilir.bu normal mi sizce.
çıkar canım varsada yoksada sonuç alırsın tabı gec dollenme olmadıysayarın adet günüm bugün test yapsam çıkar mı?
ohh ohh hamarat gacıısn kızz ellerıne sağlık bıtırnce resım koy bızde görelım :)ben gene geldiiiimmmmkaydirigubbakcemile2
en son size yazdıktan sonra bi arkadaşım geldi sonrada bankaya falan çıktım ordan kendime ip aldım, yelek örücem kendime içerde giymek için :hulya:. Ahanda aynı bu renkten lila.. Ruhum kararmıştı aydınlatalım azcuuk dimi zemuszemus yaniii anca geldim.. Ama birazdan yine çıkıcam ama bu sefer mutfağaa
canım benım sağlıkla gelsın bbeişte nasıl istiyosa oyule gelsın:) dualarımz senınlecanım iyiyiz bugün yine kontrolümüz var saat 5te dra gideceğim. 3 hafta önce normal doğum diyordu ama biliyorsun ya suyumuz az eğer bebişim susuz kalırsa sezeryan olacağım
ayy ben hıçbakamdım ona yaayeni kayıtlar 23 eylül - 20 ekim yazıyorr
ben 4.sınıfa geçtim bu yıll ama aralık gibi sanırım yeniletme
hişttöle demeeeeeebenimde heran gelebilir.. Eli kulağında.. Bu yolda yanlız değilsin canım:teselli:
aminnnnnamiiiinnn kuşuuumm.. Ama önce seninkisi gelsin sonra benimkisi arkisini görünce kıskanırda gelir belkim
karşı komşu bebişin çamaşırlarını asmış dışarıya inşlh bizede nasip olur böyyle asmak o minik minik eşyaları [ımg]http://img56.imageshack.us/img56/6614/amarasyo.gif[/ımg]
amiiiiiiiiiiiiiiiiinn:lepi::lepi::lepi:
Hepimiz böyle olalım sonrada böyle
aminnnn
[ımg]http://img381.imageshack.us/img381/1801/hamilebayan.jpg[/ımg] [ımg]http://img56.imageshack.us/img56/1104/thyroidinsufficiencyti1.jpg[/ımg]
kızlar5 ben azcuuk mutfağa bakeem [ımg]http://img387.imageshack.us/img387/2228/hareketli5.gif[/ımg]
4ay panık yapmak iiçin çok erken yahu korunmamnın atdını çıkartın azcıkyaaaiyi akşamlar akideşler :) yahu 4 aydır hamile kalamıyorum.doğum konrol hapı korurmu bukadar ya
bide eczaneden bugün ovulasyon testi aldım bana o ne dediler :bbo: Bilmeleri gerekiyor ama ya nasıl sinir oldum :1shok:
canım öncleıklegecmişolsun rabbım bıda ayaştmasın melegın senı bekletmedne gelsın inş.arkadaşlar 10gün önce bi düşüğüm oldu.ama bugünlerde göğüslerim adet olacakmış gibi ağrıyo.neden olabilir.bu normal mi sizce.
kızlar bu arada Şunuda belİrtmek İstİyorum en son lıste uzerınden deĞİŞtİrme yapıyopruz yanı en sonkı ayda lıstede kım varsa .
Şİmdİekımdeyız ve ekım ayı esas olan kımı arkadaŞlr aa benı sılmıssınlıstedne dıyor kardeŞİm gecen ay haber vermemİŞsİn yenı aya gırdıgımz İÇİn bı oncekı ay İptal olmuŞbunda benım ne sucum varkı yada arkadaŞ hamİle bakıyorum bıkaÇ ay Önc ekı lıstelerde adı var ben hamıleyım dıyor,o lİsteyı buraya eklemdıgımz İÇİn hamİle lİsetsıne de ekleyemıyorum.elımden geldııgnce İyİ dİlekleİrmİ sunuyorum ve gecİyorum. Yada Şuda oluyor arkadasın adı lıstede yok ben hamİleyım dıyor Çİzgİyİ gÖrdÜm dıyor ee İyİ tebrıkelr napayımkı ben.bakıyorum lıstede adı varmıydı dıye adı yoksa ekelmıyorum kımse darılamısn gucebmesİn lutfen hber tarıh konusunda hber edenlerİ elımdne geldıgınd elİstede guncel tutmaya ÇalıŞıyorum ama kusura bakmayın bend ekımsneın peŞİndne koŞamamkı yahu
kızz ayşeeeee bebiş göbüşte galiba...ayy ne güzel valla çok mutlu olurum haberrini alınca..inşallahhh
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kısss ayseeee hamişmisin yoksaaaaaaaaaaaa benim bacağımda da ağrılarım vardıı
hatta hala varrr kasığımda ağrı olunca bacağımdada o an çekilme oluyorrr
ayyyyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhh
günaydın tatlımmmm
nasılsınız annesi?
yarın 14 ekim acep çıkar mı yoksa 28 güne göre 17 ekimi mi beklesem??
bugün ateşim yükseldi 2 gündür 36.7 di bu sabah 36.8
uff çatlıcam meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?