- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.181
sudenazcım Benımkı 36.22 Pek Yüksek Değil Evet şöylede Düşünüyorum Acaba Böyle Birşey Olsa Doktorum Beni Kontrol Altına Alırdı Oysa Bana Bebek Için Tedavi Verdi Napıcam Ya çok Korkuyom
sudenazcım içime su serptin canım çok teşekkür ederim allah razı olsun allah ne muradın varsa versin en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin abdestliyim canım inşallah allah dualarımızı kabul eder
kıslar ben bugünde adet olmadım :dance:. ahada göğüslerim daş gibi şişe şişe bi hal oldular. belim ağrıyo. kasıklarıma bişeler batıp çıkıyo. yarın test yapim diyom. 4 gün geçti adetimden. şu bekleyenler listesinden bi çıkaydım :teytey:
kıslar ben bugünde adet olmadım :dance:. ahada göğüslerim daş gibi şişe şişe bi hal oldular. belim ağrıyo. kasıklarıma bişeler batıp çıkıyo. yarın test yapim diyom. 4 gün geçti adetimden. şu bekleyenler listesinden bi çıkaydım :teytey:
kızlar bu doktorlar sitesine yazdığım sorulara henüz yanıt gelmedi ..haberiniz olsun..herhalde dün akşamki maçın etkisinde kaldılar üzüntüden cevap yazamadılar....
ya ben dün çok üzüldüm..ilk defa bu kadar güzel oynuyoduk ama malesefki kaybettik.([/
sudenazcım günaydın.bugün sabah felaket sancıyla uyandım işe zor geldim wallla.ilaçda içemiyorum ama her an hasta olabilirim.bu ayda gitti sayılır.bakalım umutlarımız öbür aya.
canım 4 günün geçmiş test yaptırtmadınmı sen? bence kötü düşünme...sonuçta biliyoruzki hamişlerde sancı çekiyor...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?