Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

HORMONLARA KAN ALIP BAKIYOLAR CANIM..ENDİŞELENME...AMA MÜMKÜNSE HCG DEĞERİNEDE BAKTIR..BAKARSIN Bİ SÜRPRİZ OLUR yerimseniben

BANA BU AY İÇİN HORMAN TESTİ VE SPERM ANALİZİ TESTİ YAPTIR DİYE SÖYLEMİLERDİ. BİLDİĞİM KADARIYLA ADETİN 3.GÜNÜ HORMAN TESTİ YAPILIYORMUŞ. BU AY GEÇTİ - ARTIK . ÖNÜMÜZDEKİ AYDA HAMİŞ OLMAZSAN ŞAYET GİDİP YAPTIRTACAĞIM .
AMA SPERM ANALİNİZİ NASIL YAPILIYOR BİLMİYORUM .
BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIM LÜTFEN :enbuyukkk:

gerçekten Miiişeniz Kızlar Yarın Benim 16:40 Da Randevum Var Benim Için Dua Edin Lütfennn.duanıza çok Ihtiyacım Varr:teselli:

Canim Dualarimiz Seninle;

Bak Sen şimdi Akşam Uyumazsinda
Kuruntu Yaparsin Kafanda (bende Oyleyim )

Ama Inan Kuruntu Yaptiğinla Kaliyorsun. Kendini üzdüğünle Kaliyorsun .
O Yüzden Işini Rahat Tut

canim Bende Hormon Testimi Adetimin 3. Günü Yaptirmiştim..hatta Eşimin SperM Testinide O Gün Yaptirdik..sabah Erkenden Yaptirin çünkü Sperm Sonuçlari çok Geç çikiyor..canim Eşinin Sperm Vermesi Için Mutlaka 4 Veya 5 Günlük Cinsel Perhizi Olmasi Lazim ..ne Daha Az Ne Daha Fazla..yoksa Tam Sonuç Alamazsin..veriyolar Bi Pet Bardak...kendi Kendine Boşaliyor..tabi Bu Işlemi Yaparken Hiçbişey Kullanmiycak..yani Tükürük Kayganlaştirici Falan..yoksa Bunlar Sperm öldürür..bu Kadar...

gögüslerim çok sızlıyoooo ay var ya zati hiç bir şey değil bu beklemek adamı yoruyo.yumurtlamayı bekle. adet dönemini bekle.doktor randevunu bekle tahlil sonucu beklekafamçokkarıştı
kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim gölzerim doldu.hepinizden Allah razı olsun.hepinizin hayırlı evlatları olsun..hepinizi seviyorumm:1hug:

kizlar Demin Doktorlar Sitesinde Kendim Için Sorduğum Soruya YAnit Geldi...progestan Fitil Ve Su Sperm öldürürmü Demiştim...cevap Olarak : Progestani Ağiz Yoluyla Kullanin..spermlerin Geçişine Engel Olabilir..ilişki Esnasindada Hiç Bişey Kullanmayin Dedi...eee Tüm Moraller Sifir Oldu şimdi...

Ben Bu Progestani Günde 3 Kere Vajinadan 2 şer Adet Kullaniyorum..bide çok Yoğun Krem Gibi Kaliyor..ya şimdi Olmadimi Yani? Benim Dr.um Niye Böyle Yaptiki? Gerçi Vajinadan Kullananlarda Var Ama..spermlerin Geçişini Engelliyormuş...offff Offffff Ilişkide Suda Kullandim..ben Bittim Bu Ay...kesin Olmadi...[/

bozma moralini ya...:-( hiç belli olmaz bu işler...eğer senin bebişin nefes alacak nasibi varsa bu dünyada şu bu hiç farketmez,bir bakarsın kucağında...moralini bozman sana zarar verir...:1no2:

hamile olan arkadşalar duydunuz mu bilmiyorum ama yorumcu.com da en son adet tarihlerinizi girdiğiniz zaman çocuğunuz cinsiyetini gösteriyo tabi önce takdir Allahdan tabiii deneyen arkadaşların yorumlarına bakıldığına göre çoğununki tutuyooo... Denemek istersiniz belkimmm

hemen moral bozmak yok dur bakalımmm.daha sen maç bakarken bacakların havada sevineceksin.sonra bebişler gideceği yeri bilir.her türlü engel aşar sizin bebişler:1rolleyes:

hemen Moral Bozmak Yok Dur Bakalımmm.daha Sen Maç Bakarken Bacakların Havada Sevineceksin.sonra Bebişler Gideceği Yeri Bilir.her Türlü Engel Aşar Sizin Bebişler:1rolleyes:

nebilim Canim Yaa Altüst Oldum Bütün Hevesim Kaçti...herhalde Adet Olursam Dr.uma Iki çift Lafim Olacak...niye Acaba Bu Yöntemi Kullaniyor...??

nebilim Canim Yaa Altüst Oldum Bütün Hevesim Kaçti...herhalde Adet Olursam Dr.uma Iki çift Lafim Olacak...niye Acaba Bu Yöntemi Kullaniyor...??

adet olursan doktorunun ağzını carrtttttt diye yıtacağından şüphemiz yok:mymeka: lakin dur bakalım daha çalışmalar bitmeden alt üst olursan yandık yaa..sakın stres sudan tehlikelii yawyasakkelime

kızlar bugün tahlillerimi yaptım tahlillerim gayet noprmal fakat ca 125 diye bir test vardı normali 35 miş benimki 36.22 çıktı doktorum pek önemsemedi sadece bu sonucun fazla yüksek olmadığını onu korkutmadığını ama bu testin yüksekliğinin 2 sebebi varmış biri ya vücutta iltihap var yada kanser dedi onu bana deyince şok oldum doktoruma nasıl niçin bile diyemedim ruh gibi eve geldim sabahtan beri ağlıyorum çok korkuyorum ben hastaneye ne için gittim ne öğrendim doktorum fazla yüksek değil dedi napıcamı bilmiyom 2 ay sonra bu testi benden birdaha istedi çok kötüyüm yıkılmış durumdayım kızlar

belki idrar yollarında falan iltihap vardır.doktor önemsemediyse önemsiz bir iltihap vardır.hiç üzülme.:teselli: benimde göğsümden süt geliyor.beyinde tümör olabilirmiş bende ilk başlarda çok kötüydüm ama napalım.doktora yarın gidecektim.ama olmuyor cumartesi gideceğim.s

zaten bende küçüklüğümden beri inatçı iltihap var nebilim ya canım benimde göğsümden süt geliyo doktorum ilaç verdi onun için onu dert etme canım allahım inşallah kötü birşey değildir doktorum antibiyotik verdi onu kullanıcam sonra o testi bidaha yaptırıcam bakıcam düşüş varmı:çok üzgünüm:

ca 125 Testi Deyince 7 Sene önceki Halim Aklima Geldi..bende Ca 125 Evet Normalde 35 Olmasi Gerekirken Bende 536 çikmişti...düşün Artik Gerisini..direk Onkoloji Kanserliler Kismina Yerleştirildim..hatta Ve Hatta 2 Aylik ömrüm Vardi...ameliyatla Tüm Rahim Ve Yumurtaliklarim Alincak Ve ömrüm Uzatilicakti...karnimdada Büyük Bi Kitle Vardi...yaşim 17 Kilom 39 Olmuştu...ben Ailem Perişan...allahim Büyük Işte..ameliyatta Kanser Olmadiğim Ortaya çikti...sonuçta Bağirsak Veremiymişim..binde 1 Kişide Olan Bişey...2 Sene Tedavi Gördüm..geçti çok şükür..

Fakat Tabi şuan Etkisi Sürüyor..dr.um Neden Bu Olabilir Diyor...tüplerimin O Yüzden Yapisi Bozuldu..karinda 19 Dikişlik Bi Ameliyat Izi Var..herşey Sorun Işte..allahim şükür Yine Daha Büyük Bi Sorun çikarmadi..

36 çokta Yüksek Değil Yani Bu Kisma Takilma Bence..

sudenazcım benımkı 36.22 pek yüksek değil evet şöylede düşünüyorum acaba böyle birşey olsa doktorum beni kontrol altına alırdı oysa bana bebek için tedavi verdi napıcam ya çok korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…