- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.161
HORMONLARA KAN ALIP BAKIYOLAR CANIM..ENDİŞELENME...AMA MÜMKÜNSE HCG DEĞERİNEDE BAKTIR..BAKARSIN Bİ SÜRPRİZ OLUR yerimseniben
HORMONLARA KAN ALIP BAKIYOLAR CANIM..ENDİŞELENME...AMA MÜMKÜNSE HCG DEĞERİNEDE BAKTIR..BAKARSIN Bİ SÜRPRİZ OLUR yerimseniben
gerçekten miiiŞeniz kızlar yarın benim 16:40 da randevum var benim için dua edin lütfennn.duanıza çok ihtiyacım varr:teselli:
gerçekten Miiişeniz Kızlar Yarın Benim 16:40 Da Randevum Var Benim Için Dua Edin Lütfennn.duanıza çok Ihtiyacım Varr:teselli:
Canim Dualarimiz Seninle;
Bak Sen şimdi Akşam Uyumazsinda
Kuruntu Yaparsin Kafanda (bende Oyleyim )
Ama Inan Kuruntu Yaptiğinla Kaliyorsun. Kendini üzdüğünle Kaliyorsun .
O Yüzden Işini Rahat Tut
bana Bu Ay Için Horman Testi Ve Sperm Analizi Testi Yaptir Diye Söylemilerdi. Bildiğim Kadariyla Adetin 3.günü Horman Testi Yapiliyormuş. Bu Ay Geçti - Artik . önümüzdeki Ayda Hamiş Olmazsan şayet Gidip Yaptirtacağim .
Ama Sperm Analinizi Nasil Yapiliyor Bilmiyorum .
Bilgisi Olan Varsa Yardim Lütfen :enbuyukkk:
evet birde ben kocişi üzüyorum ya Çok üzgünüm çoook
kizlar Demin Doktorlar Sitesinde Kendim Için Sorduğum Soruya YAnit Geldi...progestan Fitil Ve Su Sperm öldürürmü Demiştim...cevap Olarak : Progestani Ağiz Yoluyla Kullanin..spermlerin Geçişine Engel Olabilir..ilişki Esnasindada Hiç Bişey Kullanmayin Dedi...eee Tüm Moraller Sifir Oldu şimdi...
Ben Bu Progestani Günde 3 Kere Vajinadan 2 şer Adet Kullaniyorum..bide çok Yoğun Krem Gibi Kaliyor..ya şimdi Olmadimi Yani? Benim Dr.um Niye Böyle Yaptiki? Gerçi Vajinadan Kullananlarda Var Ama..spermlerin Geçişini Engelliyormuş...offff Offffff Ilişkide Suda Kullandim..ben Bittim Bu Ay...kesin Olmadi...[/
hemen Moral Bozmak Yok Dur Bakalımmm.daha Sen Maç Bakarken Bacakların Havada Sevineceksin.sonra Bebişler Gideceği Yeri Bilir.her Türlü Engel Aşar Sizin Bebişler:1rolleyes:
nebilim Canim Yaa Altüst Oldum Bütün Hevesim Kaçti...herhalde Adet Olursam Dr.uma Iki çift Lafim Olacak...niye Acaba Bu Yöntemi Kullaniyor...??
belki idrar yollarında falan iltihap vardır.doktor önemsemediyse önemsiz bir iltihap vardır.hiç üzülme.:teselli: benimde göğsümden süt geliyor.beyinde tümör olabilirmiş bende ilk başlarda çok kötüydüm ama napalım.doktora yarın gidecektim.ama olmuyor cumartesi gideceğim.skızlar bugün tahlillerimi yaptım tahlillerim gayet noprmal fakat ca 125 diye bir test vardı normali 35 miş benimki 36.22 çıktı doktorum pek önemsemedi sadece bu sonucun fazla yüksek olmadığını onu korkutmadığını ama bu testin yüksekliğinin 2 sebebi varmış biri ya vücutta iltihap var yada kanser dedi onu bana deyince şok oldum doktoruma nasıl niçin bile diyemedim ruh gibi eve geldim sabahtan beri ağlıyorum çok korkuyorum ben hastaneye ne için gittim ne öğrendim doktorum fazla yüksek değil dedi napıcamı bilmiyom 2 ay sonra bu testi benden birdaha istedi çok kötüyüm yıkılmış durumdayım kızlar
belki idrar yollarında falan iltihap vardır.doktor önemsemediyse önemsiz bir iltihap vardır.hiç üzülme.:teselli: benimde göğsümden süt geliyor.beyinde tümör olabilirmiş bende ilk başlarda çok kötüydüm ama napalım.doktora yarın gidecektim.ama olmuyor cumartesi gideceğim.s
kızlar Bugün Tahlillerimi Yaptım Tahlillerim Gayet Noprmal Fakat Ca 125 Diye Bir Test Vardı Normali 35 Miş Benimki 36.22 çıktı Doktorum Pek önemsemedi Sadece Bu Sonucun Fazla Yüksek Olmadığını Onu Korkutmadığını Ama Bu Testin Yüksekliğinin 2 Sebebi Varmış Biri Ya Vücutta Iltihap Var Yada Kanser Dedi Onu Bana Deyince şok Oldum Doktoruma Nasıl Niçin Bile Diyemedim Ruh Gibi Eve Geldim Sabahtan Beri Ağlıyorum çok Korkuyorum Ben Hastaneye Ne Için Gittim Ne öğrendim Doktorum Fazla Yüksek Değil Dedi Napıcamı Bilmiyom 2 Ay Sonra Bu Testi Benden Birdaha Istedi çok Kötüyüm Yıkılmış Durumdayım Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?