- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.461
Yaptim da olmadi canim yaaa neyse biz yasa devam edelim en iyisi.......
BU ARADA ALTUĞCUM MORALİNİ HİİİİİİİİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ BOZMA BEBİŞİN SENİNLE OYUN OYNUYOR RABBİM SABRINI DENİYO ASLA PES ETME BENCE İSYANDA ETME EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNE KAVUŞMAN DİLEYİYLEjeyyarjeyyarjeyyarjeyyar[/QUOT
haklısın cnm çok tşkler , inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz ,ağustos şans getirir inşallah ....
KIZLAAAAAARRR SİZE Bİ SORUM OLACAK BU GEBELİKTE GÖĞÜS AĞRISI NE ZAMAN OLUR??? YANİ NE ZAMAN BAŞLAR???:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Bu arada kadriye yok nerelerde?????
günaydın Bayanlar ; a.s.
benim adetime 6 gün var ama;
şimdiden belim , karnım ağrıyor, göğüs uclarım dokununca ağrıyor ; hastalanıcam herhalde diyorum.
bu sabahta kahvaltıdan sonra midem bulanır gibi oldu.
psikolojik mi nedir anlamadım.
benim gibi olan varmı aranızda ???
22 temmuz adet tarihi olanlar sizdende cevap bekliyorum.
Arkadaşalr kusra bakamayin pek girmeiyorum akyinvalidedeyim akaşm ekliyelim hepini,
emei
listey düzeneliycek kadr vaktim ok kusura bakmyin evd değğilm kayinavldemelkrdeyim burdada msiafir var kayinvaideme doktorda ev bna emanet yani anliycağiniz kura bakmayin
merhabalar kzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr. Yazılanları okudum yine hamiş haberi yok hep adet oldum diyenler yaklaşık 5-6 gün boyunca ben de adet oldum dicem nasıl olsa.neyse kimseler moralini bozmasın.uğursuzluk temmuzda sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?