Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Yaptim da olmadi canim yaaa neyse biz yasa devam edelim en iyisi.......

canım yukarda kontrol paneliniz diyo ordan kullanıcı resmi(avatar) yazıyo oraya tıkla sonra
hazır avatarlardan istemiyosan gözattan bul yani kendi pc den ama görüntü boyutu yüksekse kabul etmiyo.istersen avatar yazıp google dan ara beğendiğini bilg.kaydet gözattan ekle.inşallah yardımcı olabilmişimdir??????:uhm:

Kızlar sabah test aldım ama tam yaparken hastalandım,çok sinir bozucuydu, ağladım(( beni temmuz listesinden çıkarıp ağustosa ekleyebilir misiniz,?muhtemel tarih 9 Ağustos, şimdiden tşk.
Bu arada bence bu temmuzda var bi gariplik

KIZLAAAAAARRR SİZE Bİ SORUM OLACAK BU GEBELİKTE GÖĞÜS AĞRISI NE ZAMAN OLUR??? YANİ NE ZAMAN BAŞLAR???:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

BU ARADA ALTUĞCUM MORALİNİ HİİİİİİİİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ BOZMA BEBİŞİN SENİNLE OYUN OYNUYOR RABBİM SABRINI DENİYO ASLA PES ETME BENCE İSYANDA ETME EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNE KAVUŞMAN DİLEYİYLEjeyyarjeyyarjeyyarjeyyar

KIZLAAAAAARRR SİZE Bİ SORUM OLACAK BU GEBELİKTE GÖĞÜS AĞRISI NE ZAMAN OLUR??? YANİ NE ZAMAN BAŞLAR???:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

cnm,bildiğim kadarıyla herkeste değişiyor. illa göğüslerde ağrı olacak ya da olmayacak diye bişey yokmuş ama genelde adetten önceki dönemde başlıyormuş ve adet belirtisi ile karıştırılabiliyormuş.

merhabaaa,beni de alın listenize temmuz ya da ağustosta çift çizgiyi görebilmek için can atanlardanım.a.s
inşallah temmuz ve ağustos ayı çift çizgi ayı olur isteyen herkes için:1hug:

beni de listeyue ekleyin bende bu ay çift çizgiyi görmek istiyorum geçen hafta yumurta çatlatma iğnesi vurundum inşallah haftaya sonuç belli olur 24 temmuz:dance::tomato:

kızlar yardımınıza ihtiyacım var geçende yazmıştım adetime 5 gün kala kahverengiyle başlayan sonra hafif kırmızıya dönüşen lekelenmelerim oldu bu lekelenmeler 2 buçuk gün sürdü şimdi hiç olmuyo normalde adetlerim çok yoğun olur bende belki üstüne görmedir diye dün test yaptımama normal adet günüm bugün test çubuğundatek çizgi çıktı bende test çubuğunu öyle bırakıp annemlere gittim bu gece annemlerde kaldım sabah eve geldim test çubuğunu çöpe atıyım dedim bir daha baktım belli belirsiz bir çizgi vardı dikkatli bakınca belli oluyodu ama renksiz bir çizgi bugün gittim kan testi verdim ama yarın alıcam sonucu kızlar başına böyle şey gelipte hamile olan varmı aranızda kızlar lütfen cevap yazın çok heyecanlıyım....

inşallah hamişsindir kan testi yaptırmışsın işte onda kesin sonuç çıkar test çubukları beklediğinde doğruyu göstermeyebilir diyolar ama normaldede herzaman için kesin doğru olduğu söylenemez sen içini ferah tut

evet 2 gündür ben de öyleydim.ve adet olucam zannettim ama bugün biraz daha iyiyyim.belki üşütmüşüzdür.takma kafana.stresle adet tarihimizi değiştirmeyelim.yasakkelime

dünde yoktun bi ara baktım
kayınvalidene geçmiş olsun
bizi merakta bırakma kib

merhabalar kzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr. yazılanları okudum yine hamiş haberi yok hep adet oldum diyenler yaklaşık 5-6 gün boyunca ben de adet oldum dicem nasıl olsa.neyse kimseler moralini bozmasın.uğursuzluk temmuzda sanırım.

evet canim bencede temmuzda bi tuhaflik var neyse bende hafta sonu dr. Dayim inşallah bakalim eşimle kendime bi baktiracam dua edin bizim için kizlaaaaaaaaaaarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…