Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Günaydın hepinize...
Beni Temmuz listesinden çıkarabilirsiniz arkadaşlar..
Umudumuz Ağustos...
Yeni tarih: 15 Ağustos

(18 Temmuz-Avikap.. Nick değiştirdim de...)

günaydın kıslar
burcubiriktir_23 sende hoşgeldin canım

h.bulduk canım baktım biraz yazdıklarınıza ben sizin kadar tecrübeli değilim danışmak istedim ben daha yeni evliyim eşim çocuk istiyor yaklaşık 1 aydırda korunmuyorum...ama ben adetlerimin tarihini bile bilmem düzenlimi değilmi...sizden öğrendim işte bikaç şey :) benim ne yapmam lazım bi akıl verirmisiniz bana eğer olmazsa ne zaman doktora gitmeliyim...ne kadar beklemeliyim...

kızlar ya ben bugün gene test yaptım negatif iyice sıkıldım bu bekleyişten. Size bir sorum var bu ay adetimin 13. günü doktora gitmiştim yumurtama baktı küçük dedi normalde şu anda olgunlaşması gerekir dedi. acaba o yüzdenmi adetim gecikti yada yumurta geç olgunlaştıda geç döllenmemi oldu bi fikri olan varsa paylaşabilirmi?

canım öncelikle rahat ol adet tarihleri düzenli olarak not et ve adetin başlangıç gününden itibaren 12. 14. 16. 18. gün mutlaka ilişkide bulunun ilişkiden sonra yarım saat yerinden kalkma, bu yazdığım günler iki adetin tam ortaları yani yumurtlama olduğu günler hamile kalma şansın yükselir. Bana doktorum böyle söyledi beslenmeye dikkat birde hamileymiş gibi sigaradan uzak ağır kaldırmak yok vs. Eğer 1yıl çocuk olmazsa o zaman doktora baş vuruluyor. Ama benim sana önerim Şuan bir doktora gidip Hamilelik istediğini kontrol yaptırmak istediğini söyle çünki normalde hamile kalmadan önce kadın doğuma muayene olmak gerekiyo. Şayet hamile kalıyor insan bi şekilde ama en mühimide ondan sonra başlıyor gebeliği sağlıklı geçirmek işte bunun için muayene şart birde ham,ile kalmayı düşünen anne adayları mutlaka folik asit kullanmalı? aklına takılan birşey olursa sor canıma.s.

bence öncelikle kendine bi takvim tutmalısın iki üç ay adet tarihlerini işaretle bakalım drlar 6 aya kadar olmaması normal diyolar
eğer altı ay boyunca olmazsa dra gidip bazı tahlillerin yapılması gerekiyormuş bende çok tecrübeli değilim ama....
tabi biz biraz sabırsızız korunmayı bıraktıkmı hemen olacağını düşünüp olmadığında telaşlanıyoruz :1rolleyes:

teşekkür ederim :) biraz gerildim eşim hemen başladıda nie olmuyo demeye korkuyorum ya olmazsa die sanırım...inş.sizinde istekleriniz biran önce olur alırsınız bebişlerinizi kucağınıza ...:)

Canım yumurta küçük kalıp çatlama yapmadığında da adet gecikmesi olabiliyomuş orda kiste dönüşüyomuş eğer gebelik yoksa böle bişi vardır.Bence bi git doktora....benneyaptımki

günaydın Bayanlar ; a.s.
benim adetime 6 gün var ama;
şimdiden belim , karnım ağrıyor, göğüs uclarım dokununca ağrıyor ; hastalanıcam herhalde diyorum.
bu sabahta kahvaltıdan sonra midem bulanır gibi oldu.
psikolojik mi nedir anlamadım.

benim gibi olan varmı aranızda ???
22 temmuz adet tarihi olanlar sizdende cevap bekliyorum.

GÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNN KIIIIIIIZZZZZZZZZLAAAAAAAAAAARRRR YA ARKADAŞLAR BU AVATARLA BAŞIM DERTTE BENİM NE YAPTIYSAM Bİ TÜRLÜ DEĞİŞTİREMEDİM FENALIK GELDİ ÇOK BECERİKSİZLEŞTİM BUGÜNLERDE BOL HAMİŞLİ GÜNLER DİLİYORUM ARKADAŞLARIMMMjeyyarjeyyarjeyyarjeyyar

evet beni yalnız bırakmayın temmuzdaaaaa..canım benm bugün 5+5 oldu.6.haftam bitmek üzere yaniia.s.

canım kocaman olmuş bile 10 hafta sonra kesin belli olur cinsiyeti.aramızda tam 20 hafta var oyyyyyyyy yerim ben onu minik kuş.çok dikkat edin kendinize öpüyoruz siziiiiiiiiiiiiiiiiii:1hug:

canım benim adet tarihim 24 temmuz öyle ağrım falan yok ama midem bulanıyor bende anlamadım psikolıjikmi acaba diye ama resmen bulanıyor yayerimseniben inşallah hamilelik belirtileridir de hayal kırıklığı yaşamayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…