Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gidin canım multaka bende bende doktora gitmiştim şimdi düşünmüyorum ileride düşünüyorum diyince bana ona göre hap verdi 8 ay kullan dedi hapların faydası oldu sanırım adetim düzene girdi bırakıncada hemen hamile kaldım adet düzensiz olunca hamile kalmak zor oluyomuş çünkü

ben ilk başta hamile kalmak istemiyodum adetim düzensizdi bi keresinde 2 ay hastalanmamıştım.doktor da doğum kontrol hapı vermişti onu kullandım. bırakıncada hemen hamile kaldım. burda bi yerdede okumuştum düzenli doğum kontol hapını kullandıktan sonra bırakınca 3 içinde hamile kalınıyomuş die

slm kızlar,
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.
kadriyecim nasılsın?
seerni cnm tebrikler Allah tamamını erdirsin cnm anlatsana belirtilerini???

slm kızlar,
Kadriyecim nasılsın?
Seerni cnm tebrikler allah tamamını erdirsin cnm anlatsana belirtilerini???

canım ben iyiyim çok sğl.buayın gecçmesinibeklıyoruz doktora gidicez artık bızde dokotr arıyoruz .tup bbekı merkezine gidleimistiyorum eşim de erkn diyo neresı erkense artık

canım sen nıye bı kan testı yaptırmıyosun

aramıza hoşgeldın canımbzıım topıgın senın gıbı bı umıtliye ihtiyacı vardı :)))hihoyyyt:içelim::teytey:

İyi akşamlar kızlaaar,
hoşgördüm canım çok teşekkür ederim.. Kan Testi yapmıyorum çünki birçok idrar testi yaptım hatta erken testi yaptım hep negatif cıktı bu yüzden. Hani biri pozitif olsa kan testiyle tastikletirdim kontrol ettirirdim.. hamile olmadığım kesin, 1 hafta evvel ben yeni geldim 2 hafta uzaktaydım eşimden annemin yanına gittim.. Yani en geç 3 hafta evvel bişiler olmuş olsa yine çıkması gerekiyordu..
Kısmet bi dahaki aya ama işte yumurtlama dönemim belli diil şimdi, belki ovülasyon testi alırım diyordum ama onunlada pek anlaşamadım ben çok kasıntı oluyo-tatlicadiarzu-

sizlerde ne var ne yok?

Evet haklısın canım bekle bkalım benımde 15gun gecıktıgı olmuştu nezman kan testı yaptırdıysam ogun hastalandım.
Sen hala sıkıyosu bnce kendını oyuzden regl olamıyosun

yok hayır sıkma yok gerçekten rahatım.. ovü testimiş yok pozisyonmuş falan diye düşünürsem kasarım heralde.. şimdilik öle bi durum yok aman aman... yapmıyalım bence zaten kimse yapmasın böyle ayrıntılara takılarak başlarsak çok düşünürsek olmaz..

doktor bana çok şişmansın (67 kiloyum) polikistik over oluşmuş zayıfla yoksa yılda iki kere hamile olma şansın olur dedi. 3 ay öncede kimyasal geçirdim... benzer durumda olan arkadaşlar var mı?

slm kızlar,
kadriyecim nasılsın?
seerni cnm tebrikler Allah tamamını erdirsin cnm anlatsana belirtilerini???

inanırmısınız hiç bi belirtim yok karnımda hafif bi ağrı var sadece sabah ateşimi ölçtüm yüksek çıktı adetim de geçikince hemen test yaptım sabahki ilk idrarla biraz silik çıktı sonra 4 te falan bidaha yaptım bu sefer daha belirgindi ama doktora gitmedim daha perş. günü gidicem. şimdiden aş erme olurmu bilmiyorum ama bu günlerde acayip turşu yiyorum gören şaşırıyo

Eylul1 hatırlıyorum canım seni.zayıfyaınca yumurtalıkalrdaha raht calışıyormuş duymuştum bunu amakıloylahamilelğin tam bı ilğisi olcagını snamıyorum canımnıce şişman insanalr var çok raht hamile kalabılıyorlar peki dokotrun sana şeker ilacı verdımıbenım doktorum verdı senı zayıflatck dei banada pko var dediamabaşka ilaç faln vermedı gercı ben suan 5ay öncesınden bahsedıyorum da:)

tbrikler canım darısı başımıza artık bize dua etmeye başlayabilirsin hamilelerin duaları kabul olur die duymuştum :):dance:sırnaşık şey

pkolara illaha zayıflayın diolar zaten kadriye verdikleri şeker hapı glukofen miydi??
bana glukofen verdi zayıflasatacak seni dedi inan tek gram kayıp yok
eylül1 sende yumurta oluşuyo mu baktılar mı??

yada kızlar yumurtası oluşmayan var mı içinizde hiç???

Canlarım benim tarihimi 1 Ocak olarak değiştirebilirmiyiz.. Hepinizi öptüm. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Şeniz

evet canım o dedğin ilaçtı ama ben buay soğan kurunu denedım eşimde kecı boynuzu içiyordu buay daha dıkkatlı içtik

soğan kuru nasıl bişi yumurta oluşmasına yardımcı mı??
bu ay bana iğneye geçecek yadoktor bari onu da deniyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…