- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.801
canım herşey nasip meselesi, sen rahat ol yeter,dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun inşallah.
canım benim sormazmıyım ben seni hiç farkettiysen bayramda hiç giremedim. ama inan ozaman bile aklımdaydın. kolay geçmesine çok sevindim. Rabbm inşallah tez zamanda meleğini kucağına almayı nasip etsin. okuduysan dr.da bana rahimden parça yok rahim filmi falan dedi. rahimden parça alıp biyopsi yapınca yumurtlama mın düzenli oludp olmadığını görücekmiş. yumurta takibi yapıp bir sürü ilaç kullanmana gerek kalmıycak dedi. hemde zaman kaybetmiycez dedi. ama ben kararsızım bu daha 5. ayım olucak sanırım 2 ay daha beklemek istediğimi sölicem. 6 ayı bari doldurayım. hemde çok korkuyorum ben ya şimdiden gerildim. inşallah gerek kalmaz. annem hep der eli kuranlı göğsü imanlı sana layık kul peygamber efendimize layık ümmet olucak vatana millete faydalı evlatlar ver diye bukadar güzel duaya bende amin diyorum.hepimiz için....
canım hoşgeldin aynı topiklere takılıyoruz bakıyorum da...
ya ben ne kadar saf bir insankm ya kendi elimle aşılama tarihini 2 ay sonraya attım ya belki de olacaktı....ufffffffffffff
amin canimcim, hayirlisi olsun yeter ki....nice muzdarip insan var ya hastaliktan ya da kotu huydan ....herseyi olumlu tarafindan dusunup sabir ve hayir dilemek gerekli bence... rahim filminden hic korkma bence..reglin biter bitmez git...ben de cok korktum, ama 5 dk lik bir islem...ve kolaylastiriyormus duyduguma gore...biopsiyi hic duymamistim, sen iyice arastir bari...anneciginin ellerinden op benim icin cok hakli....bekleyip beklememek senin bilecegin is tabii...ama ben olsam beklemezdim...tabii bu benim dusuncem...yumurta takibinde sonucta hormonlarla oynaniyor, ben pek de olumlu yaklasmiyorum...ilk once rahim filmi bence....orada sorun varsa kolayca sorun gideriliyor neticede...ama herkesin dusuncesi farkli tabii...umarim hersey gonlunce olur
canlarım merhaba listeye benide eklermisiniz.28 aralık ta hasta olmam lazım.
bu 3.ü denemem.
aa tabı bırakmıcksın olurmu ole sey hem bellimi olur kendılıgındne oluverırı hersey aslında ben senin duurmunu pek anlamışta değilim :) napıyonuz simdi sizz yaaaa
gunaydinnn.....destny hakikaten cozemedin sanirim bu isibize katilmak istiyorsan niye kontrol hapi kullaniyorsun...at onu, yak ne bileyim lavaboya dok.... saka bir yana tedavi icin mi kullaniyordun hapi? yoksa ilk denemelerinizi mi oynayacaksiniz
dost tavsiyesi, kafana takma, stres yapma, hormon testlerini yap...yumurtalik takibini yap ve yine stres yapma...sevgiler....
kızlar size bişey sormak istiyorum
adet tarihim listede olduğu gibi ayın 19 uydu bugün test yaptım ve pozitif fakat ayın 5 inde prenly iğne oldum acaba onun etkisimidir yoksa gerçekten hamilemiyim çok şaşkınım böyle bi durumla karşılaşanınız varmı
slm kızlar kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?