Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar nasılsınız? uzun bi aradan sonra ben geldim yine. 8 kasımdaki aşılamam olumsuz sonuçlandı. ve listenizde yer varsa tekrar girmek istiyorum. Allahım tez vakitte bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bu arada adet tarihim 17 aralıktı beklemedeyim

Son düzenleme:
canım hoşgeldin aynı topiklere takılıyoruz bakıyorum da...
ya ben ne kadar saf bir insankm ya kendi elimle aşılama tarihini 2 ay sonraya attım ya belki de olacaktı....ufffffffffffff

amin canimcim, hayirlisi olsun yeter ki....nice muzdarip insan var ya hastaliktan ya da kotu huydan ....herseyi olumlu tarafindan dusunup sabir ve hayir dilemek gerekli bence... rahim filminden hic korkma bence..reglin biter bitmez git...ben de cok korktum, ama 5 dk lik bir islem...ve kolaylastiriyormus duyduguma gore...biopsiyi hic duymamistim, sen iyice arastir bari...anneciginin ellerinden op benim icin cok hakli....bekleyip beklememek senin bilecegin is tabii...ama ben olsam beklemezdim...tabii bu benim dusuncem...yumurta takibinde sonucta hormonlarla oynaniyor, ben pek de olumlu yaklasmiyorum...ilk once rahim filmi bence....orada sorun varsa kolayca sorun gideriliyor neticede...ama herkesin dusuncesi farkli tabii...umarim hersey gonlunce olur

canım hoşgeldin aynı topiklere takılıyoruz bakıyorum da...
ya ben ne kadar saf bir insankm ya kendi elimle aşılama tarihini 2 ay sonraya attım ya belki de olacaktı....ufffffffffffff

canımm böle duusnme kendını hazır hıssettıgınde hersey daha kolay olacak buna inan emi

canım biyopsiyi yaptırmayı zaten göze alamıorum. rahim filminin acısındanda geçtimde ben hala o makasmıdır ne halttır ona yatmaktan nefret ediyorum alışamadım. utanıyorum hemde çok her muayeneden sonra kendimi okadar kötü hissediyorumki.benim en büyük sorunum bu sanırım ya. mantık olarak yapılması en güzeli diyorum ama bunları düşününce vazgeçiveriyorum. bende bilmiyorum ne yapacağımı.

kedi, sanki benim duygularimi ifade ettin...ayynen katiliyorum sana...ben kendi dr uma yaptirdim, bayan...oyle bir secenegin varsa onu oneririm..bayan olsa da insan bir tuhaf oluyor...ama sonucta 5 dk goruyo seni...o makasi hissetmiyorsun bile...ben de onu gorunce aha dedim gitti bizim alt taraf komple...ama dedigim gibi hissetmedim bile...derin nefes alip germeyince daha rahat geciyor...ben tek sivi verilirken regl agrisi gibi bir sizi hissettim o kadar canim...digital ekran olmasi sart ama, yoksa acitiyormus

merhaba arkadaslar yeni üyeyim ama tüm msj.larınızı okudum.bende ocakta cift cizgi bekleyenlerdenim.su anda adetimin 4. günü inş. bu sefer tuttururuz.rabbim bana ve isteyen herkese bebiş nasip eder inşallah.yeni yılın hepimize yeni umutlar ve bebişler getirmesi dileklerimle.....

aa tabı bırakmıcksın olurmu ole sey hem bellimi olur kendılıgındne oluverırı hersey aslında ben senin duurmunu pek anlamışta değilim :) napıyonuz simdi sizz yaaaa

:)))))) Artık Kullanmıyorum:))) kistim var onun için kullanıyordum.. dr a kalsa hala kullan diyor ama ben dinlemiyorum gitmiyorumda artık.. Rabbim Bilir zamanını:))) Teşekkür ederim tavsiyelerin için:1hug: beni de aranıza alıyor musunuz onu söyleyin:))):1rolleyes::asigim:

kızlar size bişey sormak istiyorum
adet tarihim listede olduğu gibi ayın 19 uydu bugün test yaptım ve pozitif fakat ayın 5 inde prenly iğne oldum acaba onun etkisimidir yoksa gerçekten hamilemiyim çok şaşkınım böyle bi durumla karşılaşanınız varmı

git bıda test al canım yada bıkaçgun daha bekle deyap.yada kantestı yaptır.
hadi bakalılm oleyy oleyyy yenı hamişimizde geldiiia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…