- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.761
bumuyani haklısın canımda ben hemen bunları yapacağını düşünmemiştim. ve gerçekten çk korktum. Bu arada aşkolsun canım ya ben çok mu mızmızımm :-( galiba öyleyim. sizler yaptırdınızmı bunları ya. bukadar çabuk bunları yaptıran oldumu arkadaşlar.
angeles canım benım deilk hamıleımde böle kasık agrım olmuştu akrın agrısı da oldu.doktoruna sordunmu nededi sorun yoksa takma kafana ee emelegın zalı olcak bu onceden de belliydi zaten :) hersey gonlunce olsun
kızlar imdaat ne olur bişeyler söyleyin bana. azönce dr. dan geldim. smear aldı. korktuğum gibi kist yok çok şükür. ploraktin ve kan sayımı için kan verdim. smear salı kan yarın çıkıcak. ama dr. okadar çok şey saydıki regl den 5 gün önce geliceksin rahimden parça alıcaz biyopsi yapıcaz dedi 5 gün sonrada rahim filmi dedi. eşimden de spermiyogram testi istedi. önce yumurta takibi falan dedim ama bunlara bakalım boşuna beklememiş olursun dedi. çok korktum çok daha 4. ay ya sizcede biraz abartmamışmı. bu arada ne kist ne yara hiçbişi yok. zaman kaybetmememk içinmiş
teşekkür ederim dr normal dedi daha bir sürede olur dedi ama ben dayanamıyorum bazılarına ama herşeye ragmen güzel tabi yaramaz büyüyo ilk kızımda hiç sıkıntım olmamıştı dr her bebek farklı belirti verir dedi
kızlar yarın dr ye gideceğim.keseyı yarın görüceğiz inşalah.yaw ben ne biçim cümleler kuruyrum şimdi farettim.sizi unuttuğumu sanmayın bulantılarım cok fazla sürekli hastalık halindeyim o yuzden yazamıyorum kızlar.
kızlar yarın dr ye gideceğim.keseyı yarın görüceğiz inşalah.yaw ben ne biçim cümleler kuruyrum şimdi farettim.sizi unuttuğumu sanmayın bulantılarım cok fazla sürekli hastalık halindeyim o yuzden yazamıyorum kızlar.
ebrubu nerelerdesin canım sen onlıne olduğunu görüyorum. neler yaptın rahim filmi çektiricektin nasıl geçti. sonuçlar nasıl merakta bırakma bizi
leylim gözükmüyor bilgisi olan varmı ebrubu yok
az girmeme ragmen dikkatımı çekiyor yok olmaları...
minik kusum ben buradayim şakkıdı okuyorum yazilarinizi..ama diger yandan calistigim icin fazla yazamiyorum ..malum yil sonu ...ayy 27 si gibi regl olmam gerekiyor...durum ne acaba...icerinin kapisini calsak kim var kim yok soylerler mi ..TIK TIK TIKKK..kimse var mi oradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?