E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.781
butun yeni hamişlerimizi tebrik ederim.
kadriyecim sanırım seerni yazmalısın 2 saattir serdinin cift çizgi haberini arıyorumm ama yok.serdi hamiş sandım bende.ama değilmiş sanırım.seerni yazmalısın galiba.herkesi tebrik ederim kızlaaar.sağlıklı bir gebelik gecirirsiniz inşallah
ay ebrubu çok şirinsin =) bende 26sında adet olucam tık tık bende kimse var mı:1rolleyes:
minik kusum ben buradayim şakkıdı okuyorum yazilarinizi..ama diger yandan calistigim icin fazla yazamiyorum ..malum yil sonu ...ayy 27 si gibi regl olmam gerekiyor...durum ne acaba...icerinin kapisini calsak kim var kim yok soylerler mi ..TIK TIK TIKKK..kimse var mi oradaaa
herkese merhaba,
bugun adetimin son gunu, ovulasyon testi aldım ve takip edicem inşallah ocak ayında bende çift çizgi görenlerden olurum:) benide listeye eklermisiniz
Rabbim herkese nasip eder inşallah.
kizlar insallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz. allah isteyen herkese saglikli bebisler verir insallah...
kızlar merhaba allah herkesin gönlüne göre versin listeye benide eklermisiniz 1 ocak 1 senelik korunma sürem bitti
ay ebrubu çok şirinsin =) bende 26sında adet olucam tık tık bende kimse var mı:1rolleyes:
kıciş işe gidince yatmadım yatsam öğlene anca kalkıyom kafmda agrıyo bukez oyuzdne erkencıyım bugun :=) bide yarın doktora gıtcezya sıkıntısı var bıkaç gundur ustumde
günaydın herkese,canım herşeyin hayırlısını istiyoruz hep,için rahat olsun sıkıntıya girme,dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun inşallah
canım aramıza hoş geldın.korunma suresı demıssın nıye korundun ilaçmı kullandın?
ben de soruyorum kendi kendime bu kis beni niye sormadi, merak etmedi diye... rahim filmi kolay gecti, niye o kadar stres yaptim die kendime kizdim...acikmis Allah'a sukur...hayirlisi artik
ay ruyamda hamile old. gordum...dua edin ins. hayirlisi ile oluruz hepimiz...saglikli, hayirli, ibadeti bol, guzel ahlakli yawrucaklar...bu milletin bu tarz insanlara cok ihtiyaci var.
sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?