E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.021
beyazmelek, canimmm duygular nasil...artik notunu degistir istersen..nihayet geldin falan yaz...senin icin cok cok mutluyum ...aman hemen sut icmeye baslasirtina minder koy
saka bi yana cok guzel bir haber oldu vallaa
beyazmelekcim tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.ben iki aşılamamı konak hastanesinde yaptırdım sonuç negatif.üçüncüyü üniv sonuç yine olumsuz.dinlendiğim ay hamile kaldım bebişi 5 hafalıkken kaybettim.4 aşılamayı gökhan beyde düşünüyorum.ama ne bilim kafam karışık.geçen aşılmadan iğnelrim var elimde onlarla olmak istiyorm.üniv düşünmüyorum çooook kalabalık .canım ne tavsiye edersin.:1hug:
teşekkür ederim beyaz melek bende yarına randevü aldım 13,00 da akademiye gidicem ama eşim erkek doktor istemiyo bende figen gündüz diye bi doktor vardı ona aldım bakalım herşey yarın belli olucak
ben bugun pembeleri gordum, hadi hayirlisi..umarim sizler bu ayi kurtarirsiniz :)
bugün engec yarın adet günüm kızlar ateş ölçümüm hergün 1 derece artıo dün 36.0 dı bugün 36.1 perseed kullandımbide buay cokheycanlıyım kaısklarımda arasıra kramptarzı ağrıoluo
ee erkn değilmi daha var mış gunune olsun canım yenı ay yenı umitler inş
hamileyiiiiiiim arkadşlar bebeğim için dualarınızı beklıyorum
hamileyiiiiiiim arkadşlar bebeğim için dualarınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?