E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.041
daha onceki listede vardı.bayadır giremiyordum
arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım inş. ocak da olur...
beni de listeye 17 ocak yazarmısınız?
MÜJDE KIZLAR BU BİR MUCİZE
kızlar bildüğinizüzere bir haftadır çok üzüldük kahrolduk ama bugün sevinçli haberi aldık pazartesi kürtaja girmeden önce beta hcg kan tahlili yaptı yüksek çıktı çarşambayı bekliyelim dedi doktorum istenen gebelik olduğu için bekliyelim dedi bugün gittik keseyi gördük o bozuk şekilsiz dedikleri kese değilmiş kanama alanıymış doktorda şok oldu sevindi smyrna tüp bebek merkezindeki evrim hanımdan allah razı olsun beklemekte yarar var dedi 1 hafta sonra o sevinçli habri aldım bugün sağlıklı şekilde keseyi gördük cumartesi tekrar gidip kesenin durumuna göre hareket edicekler hakkımızda hayırlısı işşallah
canım tebrik ederim.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşş...hamileyiiiiiiim arkadşlar bebeğim için dualarınızı beklıyorum
kızlar bildüğinizüzere bir haftadır çok üzüldük kahrolduk ama bugün sevinçli haberi aldık pazartesi kürtaja girmeden önce beta hcg kan tahlili yaptı yüksek çıktı çarşambayı bekliyelim dedi doktorum istenen gebelik olduğu için bekliyelim dedi bugün gittik keseyi gördük o bozuk şekilsiz dedikleri kese değilmiş kanama alanıymış doktorda şok oldu sevindi smyrna tüp bebek merkezindeki evrim hanımdan allah razı olsun beklemekte yarar var dedi 1 hafta sonra o sevinçli habri aldım bugün sağlıklı şekilde keseyi gördük cumartesi tekrar gidip kesenin durumuna göre hareket edicekler hakkımızda hayırlısı işşallah
yumurtlama donemini takmadan iki gunde bir iliskiye gir canim...evet daha yeni, en buyuk dusman stres bosver stres yapma... dr kontrolunu aksatma...dr undan tum testleri iste ...incir kurunden once bir sorun var mi onu ogren....o kurler sonucta hormonlari etkilediginden dikkatli olmakta fayda var....esin de testlerini yaptirsin...ama bu tarz seyleri 6 ila 1 sene arasinda olmazsa yaptirmakta fayda var...cunku bu bir surec ve ister istemez strese neden oluyor a.s.
sanırm regl donemınd egitmen lazım canım yada reglden hemn sonra.aslında 4ay bıraz erkn endıselnmen içinçama içini rahtlatmk istıyorsan git canım,kımyasallar demişsin ya korkma rabbım nasıp edecekse olur melegın gelıverır sana hersey gönlunce olsunebrubu canım ama biz o şeklde ilişkide bulunamıyoruz. bende çalışıyorum eşimde çok yoğun çalışıyor eve geç geliyor . sende çalışıyorsun sanırım sen o düzeni oturtabildinmi biz yapamıyoruz. mecburen oyüzden tahmini yumurtlama zamanında yaklaşık 1hafta kadar bi dönemde bigün ara vererek çalışıyoruz.
aslında ben henüz doktora gitmedim görümcem doktor ve o 6ay 1yıl sonunda olmazsa gidersiniz dedi. ama ben bu ay gitmek istiyorum yani böyle acabalarla yaşamaktansa kesin bir şey öğrenmek daha ii. sorun varsada nerede olduğunu bilelim ona göre devam edelim diye düşünüyorum. eşimlede konustuk bu ay doktora gitmeyi düşünüyoruz. ben kimyasallarla çalışıyorum ve bundan da korkuyorum umarım bir etkisi yoktur bunuda soracağım hem doktora. sizler ne zaman gittiniz doktora tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. yada bana verebilecek bir fikriniz varmı
buarada bumuyani ben regl oldum24ocak a yazabilrsin beni. 4.ayım olacak bu ay.
buarada bir de doktora gideceğimya regl bittikten sonra gideceğim dimi. ilk gidişim ne gibi muayneler yapar . ay çok soru sordum =))
rabbım saglıkla kucagınıza alamyıda nasip etsın inş canım dualrımz sneınle bırbucuk sene derken 18aymı tam olark onuda eklım listemızede diğer arkadaşlra umit olsunben 1.5 senedır ugrasıyorum sebebsız kısırlık dı benımkı ıkı aşılama yaptırdım ama tutmadı.busefer mucıze kendılıınden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?