E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.061
hamileyiiiiiiim arkadşlar bebeğim için dualarınızı beklıyorum
ebrubu iyi akşamalr canım iş kaıdnı olmk zor dimi.simdi eve git yemktı bulaşıktı bıd eevde calış kolay gelsın snaa
MÜJDE KIZLAR BU BİR MUCİZE
kızlar bildüğinizüzere bir haftadır çok üzüldük kahrolduk ama bugün sevinçli haberi aldık pazartesi kürtaja girmeden önce beta hcg kan tahlili yaptı yüksek çıktı çarşambayı bekliyelim dedi doktorum istenen gebelik olduğu için bekliyelim dedi bugün gittik keseyi gördük o bozuk şekilsiz dedikleri kese değilmiş kanama alanıymış doktorda şok oldu sevindi smyrna tüp bebek merkezindeki evrim hanımdan allah razı olsun beklemekte yarar var dedi 1 hafta sonra o sevinçli habri aldım bugün sağlıklı şekilde keseyi gördük cumartesi tekrar gidip kesenin durumuna göre hareket edicekler hakkımızda hayırlısı işşallah
ebrubu canım ama biz o şeklde ilişkide bulunamıyoruz. bende çalışıyorum eşimde çok yoğun çalışıyor eve geç geliyor . sende çalışıyorsun sanırım sen o düzeni oturtabildinmi biz yapamıyoruz. mecburen oyüzden tahmini yumurtlama zamanında yaklaşık 1hafta kadar bi dönemde bigün ara vererek çalışıyoruz.
aslında ben henüz doktora gitmedim görümcem doktor ve o 6ay 1yıl sonunda olmazsa gidersiniz dedi. ama ben bu ay gitmek istiyorum yani böyle acabalarla yaşamaktansa kesin bir şey öğrenmek daha ii. sorun varsada nerede olduğunu bilelim ona göre devam edelim diye düşünüyorum. eşimlede konustuk bu ay doktora gitmeyi düşünüyoruz. ben kimyasallarla çalışıyorum ve bundan da korkuyorum umarım bir etkisi yoktur bunuda soracağım hem doktora. sizler ne zaman gittiniz doktora tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. yada bana verebilecek bir fikriniz varmı
buarada bumuyani ben regl oldum24ocak a yazabilrsin beni. 4.ayım olacak bu ay.
buarada bir de doktora gideceğimya regl bittikten sonra gideceğim dimi. ilk gidişim ne gibi muayneler yapar . ay çok soru sordum =))
günaydın arkadaşlar
bende bişey sormak istiyorum aranızda hormon tahlilleri yaptıranlar varmı? Benim doktorum adetin üçüncü günü hormon tahlilleri istedi ve ben akşam saat 6 gibi falan adet görmeye başladım. Bu durumda adetin üçüncü günü nasıl hesaplanır. Dünü birinci gün mü sayıcam yoksa bugün mü birinci sayılacak. Bilen varsa yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
kızlar bildüğinizüzere bir haftadır çok üzüldük kahrolduk ama bugün sevinçli haberi aldık pazartesi kürtaja girmeden önce beta hcg kan tahlili yaptı yüksek çıktı çarşambayı bekliyelim dedi doktorum istenen gebelik olduğu için bekliyelim dedi bugün gittik keseyi gördük o bozuk şekilsiz dedikleri kese değilmiş kanama alanıymış doktorda şok oldu sevindi smyrna tüp bebek merkezindeki evrim hanımdan allah razı olsun beklemekte yarar var dedi 1 hafta sonra o sevinçli habri aldım bugün sağlıklı şekilde keseyi gördük cumartesi tekrar gidip kesenin durumuna göre hareket edicekler hakkımızda hayırlısı işşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?