Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ebrubu iyi akşamalr canım iş kaıdnı olmk zor dimi.simdi eve git yemktı bulaşıktı bıd eevde calış kolay gelsın snaa

kadriyecim gunaydin, dun aksam cok kotuydum, oturduk esimle dvd de film izledik...filme baktim, ama aklim baska yerlerde...bu ay hsg cektirdigim icin umidim yoktu, ama yine de insan kotu oluyor...

aynen cok zor...bir de Ist trafigi cok kotu...iki yaka arasinda git gel ...sen nasilsin

canim...ne guzel bir haber boyle...cok sevindim vallahi....demek ki sabriniz denendi bir yerde...derin bir nefes al ve rahat ol...bizi de unutma, senden haber almak bize mutluluk verecek. kaydirigubbakcemile3

edranill, aynen ben de o dertten muzdaripim...birimiz uygun olsak digerimizin ya isi cikiyor ya yorgun oluyor...eve git, yemek dinlen derken bir de bakmissin kanepe de agzin acik gitmis...kim o saatten sonra kalkacak da verimli bir iliski!!! yasayacak. ben keske diyorum onceden dr a gitseydim de tum kan testlerini olsaydim...cunku yogun calismaktan ve stresten prolaktin hormonum tavan yapmis haberim yok...tedavi gordum bir sure...simdi sinirlarda...biz ilk sene dr a gitmeden deneyelim demistik...sonra gittik dr 6 ay kadar deneyin, olmazsa test yaptiralim dedi...test yaptirdik dedigim gibi prolaktin ...bu ay da rahim filmi cektirdim, kanallar acik...yumurtlama degisebiliyor canimcim...tam tarihinde olacak diye birsey yok...sonucta hormonlarla alakali birsey...o yuzden yumurtlama donemi dersin her gun iliskiye girersin, ama aslinda bunyen bunu birkac gun oncesinde ya da gerisinde yapmissa o gunler iliskiye girmedigin icin kirmizi karti da gorursun kafamçokkarıştı ...ama tabii siz yolun basindasiniz, bekleyecegim diyorsan bekle, esinle birlikte verecegin bir karar ne de olsa...sevgiler canim

bu arada ne zaman gideyim dr a diye sormussun...iki durum var bana gore; eger test yaptirmak istiyorsan regl olmadan git ki hem muayene eder hem de reglin 2. gunu yapilmasi gereken testler var, onun listesini alabilesin (boylece diger ayi beklemek zorunda kalmazsin), eger test olmayim sadece muayene olayim diyorsan bence adetinin ilk gununden sayarak 13.-14.gun git ki yumurtan gelismis mi dr gorebilesin...kac mm oldugunu gorerek ne zaman catlayabilecegini kestiriyor dr lar cunku....

umarim faydali olur yazdiklarim :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar,2 gündür giremedim yeni hamişlerimizi tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bol bol dua etsinler bizede,binbirgece çooooooookk sevindim canım inşallah düzenli ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin de bebişini kucağına alırsın.

adet oldum bayanlar ama bu sefer üzülmedim çünkü yumurtlama günlerimde şehir dışındaydım biliyodum olcamı yani :)

neyse yeni tarih 20 ocak

umarım bir daha buraya yazmam adet oldum diye mirmirmirmir

günaydın arkadaşlar
bende bişey sormak istiyorum aranızda hormon tahlilleri yaptıranlar varmı? Benim doktorum adetin üçüncü günü hormon tahlilleri istedi ve ben akşam saat 6 gibi falan adet görmeye başladım. Bu durumda adetin üçüncü günü nasıl hesaplanır. Dünü birinci gün mü sayıcam yoksa bugün mü birinci sayılacak. Bilen varsa yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

slm canım tahminimce cumartesi 3.günün oluyor,akşam olduysan 24 saatlik 3.gün cumartesiye denk geliyor çünkü

yeminler olsun ne gözyaşlarımı ne hıçkırıklarımı tutamıyorum. Rabbim sen büyüksün sen herşeye kadirsin. ve eğer sen dilersen yoktan var edersin. binbirgece inan okadar mutlu oldumki. Rabbim sana evladını bağışladı inşallah. SAğlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. süper bir haber bu yaaaa hihoyyythihoyyyt:teytey:

dasy çok sevindim canım tebrik ederim. ne güzel haberler bunlar kızlar darısı başımıza. allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin canım benim

::
ÇOK GÜZEL Bİ HABER CNM ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH BUNDAN SONRADA HEP GÜZEL HABERLER ALIRIZ SENDEN ÇOK DİKKAT ET KENDİNEEE

tebrik ederim dasy allah saglıklı bi hamilelikten sonra saglıklı bi evlat almayı nasip etsin kucagına. binbirgece verdigin habere cok sevindim bak gördünmü ümidimizi kaybetmememiz lazımmış allah yavrunu sana bagısladı umarım sende saglıklı bi hamilelikten sonra saglıklı bi evlat alırsın kucagına.darısıda bizim basımıza inşallah.....

Mrb sudenazcım bende çok anne olmak istiyorum içimden birşeyler ilk istediğim günden bu yana ocak ayında olcakmış gibi geldi ocak yaklaştıkça heyecanlanıyorum

hepinizle tanışmak isterim çünkü hepimizin ortak noktası var...
yumurtlama tarihleriyle ilgili bilgi verebilirmisiniz bana bende hepinizden daha acemiyim sanırım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…