Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

çok güzell bir haber bundan sonra inşallah güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin demekki bebişin sana sende ona sıkı sıkı tutunun sağlıkla dogsun minik melegin

dunu 1.gun saycaksın canım ama yıne de doktoruna danış canım sen dun bugun ve yarın sanırm yarın yaptırman gerikıyor tahlılını

hepinizle tanışmak isterim çünkü hepimizin ortak noktası var...
yumurtlama tarihleriyle ilgili bilgi verebilirmisiniz bana bende hepinizden daha acemiyim sanırım:)

canım aramıza hoşgeldın kaç aydır denıyorsunuz.ben kadriye.öncelıkle stress yapmıcaksın ocakta inş hamiş olursun ve guzel hbrler veririisn bvize.ama olmazsa takma kafana bebiş takvımı nerden bıleck kii dimi :)
yumurtlam gunun adetının 14.gununden 6 7gun sonrasına kadr oluyor.2gunde bı 3gundebı duzenlı ilşkinız varsa korkma.ates olcme yontemınıde kullnabırsın istersen adetın ilk gunbundne itibaren yataktan kalkmadan ölcuyosun adetını not et bıyere yumurtlama gunlerınde atesın duser ve tekra çıkar takı adet gunune kadr eger aedt olcksan adetın yıne duser olmuycaksan aynı seyrınde devam edr canım.hersey gönlunce olsun bekledıgın ve inş olmam dediğin adet tarıhını ver eklım senı listemize

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kulandım bugün bitti hap pzt. kontrolüm var.
ocakta inş. hamile kalabilirim. Allah bütün isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda inş.

coook tesekkur ederım arkadaşlar.benımde dualarım sızınle.sızı cok ıyı anlıyorum.allaha bol bol dua edin

canlarım merhaba,
girmeyeli bi hamişimizde daha olmuş days tebrik ederim cnm. güzel bi dönem geçirmen dileğimle allah kucağınada almaya nasip etsin.
binbirgece çokkk sevindimm yaaa Rabbim sana bağışladı meleğini hiç ayırmaz inş cnm.
kadriyecim sen nasılsın nasıl gidiyoo???

binbirgece canım inan bana çok sevindim yazılarını hep takip ettim ve okurken bile çok dualar ettim eminim benim gibi birçok arkadaş etti ve şimdi Yüce Mevlam dualarımızı geri çevirmedi Rabbim hayırlısıyla sağsalim kucağına almanı nasip etsin sen bu kadar üzüntüden sonra bunu hakediyorsun arkadaşım çok şükür yaaa

melek kız değerin kaç çıktı kaç haftalık dedi doktor?

kadriyecim cevap yazmış ama ben tekrarlıyaayım salı günü degerim 416 çıktı doktorum gebelik başlangıcı perşembe tekrar yapalım dedi..

400lerde çıkmış beyazmelegın degeri.daha yenı demiş dokotru ben cevplayayım onun yerıen kızmaıdn dimi beyazmelek :)
benssenb sen nezamndan beri beklıyosun ilk bbegınmı olacak

yok canım benim ben hiç kızabilirmiyim sana benim yerime vekil sensin burdaŞeniz

hamileyiiiiiiim arkadşlar bebeğim için dualarınızı beklıyorum

canım tebrikler allahım hayırlasıyla kucagına almayıda nasip etsin evet kılzar çogalıyoruz
hadi arkamızdan gelin...hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım benim allahım ne kadar büyük allahımın yazdıgını allahımdan başkası bilemez sana bagışladı melegini şimdide kucagımıza gelecekleri günleri gösterecek inşallah rahatla artık canım duam sizlerle sizde bizlere dua edin herzaman ...a.s.

arkdaşlar ben çıkıyorum yazılarınızı okudum aramıza yeni gelenler var sanırım hoşgelmişler sefa getirmişler birazdan yola çıkıcam allahım izin verirse gelince görüşürüz hepinizi öptüm allaha emanet olun ben gelinceye kadar çalışın aramıza katılın inşallah...

Binbir gece senin adına çok sevindim. Tebrik ederim. İnşaallah sağlıkla kucağına da alırsın. Kızlar ben yine kırmızıları gördüm. senağlama Canım çok sıkkın... Yeni adet tarihimi veriyorum. 24 ocak. Kendinize iyi bakın. İnşaallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

selam kıslar herkese hayırlı cumalar.ben bugün dr'a gidemedim.kayınvaldemi hastaneden çıkarttık,fizik tedaviye yatıracaz.önümüzdeki ay giderim kısmetse yine bi engel çıkmazsa....hadi kıslar bol bol dua edelim RABBİM hayırlısıyla hepimize en geç ocak ayında hamiş haberlerimizi almayı nasip etsin inşallah.AMİİİİİİN.

kızlar ben bugün doktora gittim. salı günü pembelri gördüm çarşamba kahverengiye döndü ve bitti. akıntı kıvamında bir lekelenmem oldu.
bugün gittim ve kan tahlili yaptırdım hormonlar falan vede beta hcg. sonuç HAMİLEYMİŞİM delikafadulden
yani şu çok az kişinin başına gelen üzerine olma benimde başıma geldi.

aman aman bi hamişimiz daha var millettttttt:lepi: darısı başımıza ya hadi bakalım bundan sonra hamiş olarak duaların bize a.s.

edranil canım gözün aydın. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar bu arada bende kist oluşmuş aşılamadan sonra. 2 yumurtam atılamamış. ilaç kullanıyorum şimdi. Tedavi de ertelendi. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…