- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.081
MÜJDE KIZLAR BU BİR MUCİZE
kızlar bildüğinizüzere bir haftadır çok üzüldük kahrolduk ama bugün sevinçli haberi aldık pazartesi kürtaja girmeden önce beta hcg kan tahlili yaptı yüksek çıktı çarşambayı bekliyelim dedi doktorum istenen gebelik olduğu için bekliyelim dedi bugün gittik keseyi gördük o bozuk şekilsiz dedikleri kese değilmiş kanama alanıymış doktorda şok oldu sevindi smyrna tüp bebek merkezindeki evrim hanımdan allah razı olsun beklemekte yarar var dedi 1 hafta sonra o sevinçli habri aldım bugün sağlıklı şekilde keseyi gördük cumartesi tekrar gidip kesenin durumuna göre hareket edicekler hakkımızda hayırlısı işşallah
hamileyiiiiiiim arkadşlar bebeğim için dualarınızı beklıyorum
günaydın arkadaşlar
bende bişey sormak istiyorum aranızda hormon tahlilleri yaptıranlar varmı? Benim doktorum adetin üçüncü günü hormon tahlilleri istedi ve ben akşam saat 6 gibi falan adet görmeye başladım. Bu durumda adetin üçüncü günü nasıl hesaplanır. Dünü birinci gün mü sayıcam yoksa bugün mü birinci sayılacak. Bilen varsa yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
hepinizle tanışmak isterim çünkü hepimizin ortak noktası var...
yumurtlama tarihleriyle ilgili bilgi verebilirmisiniz bana bende hepinizden daha acemiyim sanırım:)
kızlarrrr klomen ne işe yarıyo???????????
melek kız değerin kaç çıktı kaç haftalık dedi doktor?
400lerde çıkmış beyazmelegın degeri.daha yenı demiş dokotru ben cevplayayım onun yerıen kızmaıdn dimi beyazmelek :)
benssenb sen nezamndan beri beklıyosun ilk bbegınmı olacak
hamileyiiiiiiim arkadşlar bebeğim için dualarınızı beklıyorum
MÜJDE KIZLAR BU BİR MUCİZE
kızlar bildüğinizüzere bir haftadır çok üzüldük kahrolduk ama bugün sevinçli haberi aldık pazartesi kürtaja girmeden önce beta hcg kan tahlili yaptı yüksek çıktı çarşambayı bekliyelim dedi doktorum istenen gebelik olduğu için bekliyelim dedi bugün gittik keseyi gördük o bozuk şekilsiz dedikleri kese değilmiş kanama alanıymış doktorda şok oldu sevindi smyrna tüp bebek merkezindeki evrim hanımdan allah razı olsun beklemekte yarar var dedi 1 hafta sonra o sevinçli habri aldım bugün sağlıklı şekilde keseyi gördük cumartesi tekrar gidip kesenin durumuna göre hareket edicekler hakkımızda hayırlısı işşallah
klomen yumurta uyarıcı canım ama dokotr tavsıyesıyle kullanılıyor
kızlar ben bugün doktora gittim. salı günü pembelri gördüm çarşamba kahverengiye döndü ve bitti. akıntı kıvamında bir lekelenmem oldu.
bugün gittim ve kan tahlili yaptırdım hormonlar falan vede beta hcg. sonuç HAMİLEYMİŞİM delikafadulden
yani şu çok az kişinin başına gelen üzerine olma benimde başıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?